Jak to nie wiadomo ile potrwa? 5 tygodni cierpliwości i problem z głowy.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Powolutku, powolutku. Nie wszystko na raz! Karty kibica będą na 20-lecie ery Comarchu. Wstęgę od drukarki przetnie osobiście don Felipe.
To jest niesamowite, robić co pół roku kampanię zachęcającą do wyrabiania karnetów i jednocześnie nie wyrabiać ich...
dddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzięki.
>
> Czyli mam powiedzieć ludziom, których
> namówiłem na karnet, że wprawdzie na karnecie
> mają mieć darmowy wstęp na mecz LE ale i tak
> muszą kupić bilet, bo od miesiąca nie da się
> karty kibica wyrobić, żeby te karnety kupić i
> niewiadomo ile jeszcze meczy to potrwa.
>
> Pięknie.
NIE !
w zeszłym sezonie jak nie było kart, a ktoś kupił karnet, dostał go w wersji papierowej czy jakoś tak ktoś pisał na forum.
Chciałem kupić karnet na cały sezon przez strefe ale się nie da tylko pojedyncze bilety-jak widać nie zależy Klubowi na kibicach.
BartAcid Napisał(a):
> Zimnej płyty się najesz. Ciepłe tak jak i
> kiełbaski. Trzeba chwilę przed przerwą
> przyatakować, soki i colę do woli. Mewa czy ciaj
> też. Tylko jak liczysz na wódeczkę to dobrze
> jest wziąć swoje piersiówkę na wszelki wypadek
> jak lubisz ciut więcej niż kiper wino. Nie
> można palić, trzeba wyjść przed stadion tam
> jak wejścia na vipy.
Dzięki za cenne wskazówki. Przemyślę... tylko te dwie stówy na łeba, to zawsze jest na co wydać ;) Czas pokaże.
Czy żeby zarejestrować się bazie w dalszym ciągu należy stawić się przy kasach osobiście i okazać dokument tożsamości?
Czy ktoś kupował karnet bez KK ? Jest to w jakiś sposób możliwe ? Chce kupić na prezent karnet osobie, która nie posiada KK.
edit. częściową odpowiedź ofc uzyskałem w tym temacie, ale może coś się zmieniło ? Mecz za 3 dni...
Mam pytanie, czy jeśli nie jestem prawnym opiekunem 11 letniego dziecka (syn ciotki) i chciałbym wyrobić mu kartę i kupić bilet to muszę mieć jakieś dokumenty czy poprostu biorę go do POK i załatwiam sprawę?
Huczo Napisał(a):
> Czy żeby zarejestrować się bazie w dalszym
> ciągu należy stawić się przy kasach osobiście
> i okazać dokument tożsamości?
Nie,może zrobić to ktoś za Ciebie. Sam zarejestrowałem 6 osób przekazując dane (PESEL, imię, nazwisko) dziewczynie w POK'u.
Sebastian1906KSC Napisał(a):
> Mam pytanie, czy jeśli nie jestem prawnym
> opiekunem 11 letniego dziecka (syn ciotki) i
> chciałbym wyrobić mu kartę i kupić bilet to
> muszę mieć jakieś dokumenty czy poprostu biorę
> go do POK i załatwiam sprawę?
Bierzesz pod POK i załatwiasz sprawę bez problemu! Musisz znać jego pesel tylko!
Dziękuję za info
W zasadzie to nawet pesel nie jest potrzebny, no chyba, że znajomy nazywa się np Nowak i jest więcej osób o identycznych personaliach w bazie (ale nawet wtedy wystarczy porównanie roczników w peselach, na które dziewczę w POKu ma podgląd).
Astonie nie mieszaj. Pytanie było o zarejestrowanie w bazie, a nie kupienie biletu.
A to rzeczywiście zamieszałem, sorry. Ale z kontekstu można się domyślić o czym pisałem (nie na temat ;) )
Uwaga! ;)
Dzisiaj po 12:00 gdy kupowałem bilet ochroniarz przyniósł karton w którym były, podobno (bo widziałem sam karton), karty kibica.
Ooo, dzięki wielkie!
mlody3xL Napisał(a):
> Uwaga! ;)
> Dzisiaj po 12:00 gdy kupowałem bilet ochroniarz
> przyniósł karton w którym były, podobno (bo
> widziałem sam karton), karty kibica.
oficjalna http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_pokach_sa_juz_karty_kibica potwierdza
Czy da się wymienić bilet na inny sektor?
Mając rejestrację w systemie, którą dokonałem w sobotę, dla 6 osób i kupiłem bilety na smoluchów, mogę odebrac karty kibica bez robienia zdjęć delikwentów, dla których to zrobiłem?
po zmianie ustawy zdjecia juz nie sa wymagane od jakiegos czasu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)