Karnecik 206zl meczy ok 20 czyli za bilet....ok 10zl... Kolejka jak wspomniane wyzej dosc spora ok 10-12 osob...Strasznie sie jeden pan denerwowal ze wolno,ze tylko dwie ze ten pan w czerwonym przy okienku to chyba zasnal... ehhhh ... adhd wwieku kolo50?? ;)
Stanie w kolejkach po bilety na kazdy mecz,... bez sensu
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
.
Kupiłem jak zwykle karnet na wszystko za 206zł patrze teraz na wydruki karnetu i mam na runde wiosenną i jesienną a nie mam potwierdzenia play-off jak to miało miejsce rok temu... Pytanie do innych czy amcie takie potwierdzenie na playoff, czy w tym roku nie drukowali tego?
pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kupiłem jak zwykle karnet na wszystko za 206zł
> patrze teraz na wydruki karnetu i mam na runde
> wiosenną i jesienną a nie mam potwierdzenia
> play-off jak to miało miejsce rok temu... Pytanie
> do innych czy amcie takie potwierdzenie na
> playoff, czy w tym roku nie drukowali tego?
Też się nad tym zastanawiałem, gdy zobaczyłem po przyjściu do domu tylko potwierdzenie na jesień i wiosnę... Także może przypisali te play-offy pod wiosnę ;)
też nie dostałem potwierdzenia na play-off, tak jak w zeszłym roku. Pytałem się w kasie, podobno wszystko jest ok :)
możecie zalogować się na strefe kibica?
Strefa nieczynna. Karnetowicze oglądają wszystko!
Dzięki uspokoiłem się, że nie muszę specjalnie jechać do krk wyjaśniać sprawy :) Widocznie faktycznie podpięli pod wiosnę!
pawlus17 Napisał(a):
> Dzięki uspokoiłem się, że nie muszę
> specjalnie jechać do krk wyjaśniać sprawy :)
> Widocznie faktycznie podpięli pod wiosnę!
Tabisz nawet na drukarce oszczędności znajdzie :) :)
Witam, mam pytanie, jak jestem zarejestrowany w bazie a nie mam karty kibica to mogę nabyć karnet? czy musze czekać, aż karty będą wyrabiane w przyszłym tygodniu, i dopiero wtedy kupić kartę i karnet?
Na co nabiją Ci ten karnet? Z czym wejdziesz na mecz?
W tym roku podobno nie ma potwierdzenia play-off, pytałem się w kasie bo pamiętałem, że w ubiegłym roku było i pani z okienka powiedziała, że play off podchodzi pod wiosnę.
A co do karnetów... to co tu dużo mówić, po prostu nie ma opcji by karnetu nie mieć. Przy okazji podziękowania dla tych co decydują o cenach, bo naprawdę są świetne. Karnet mam od kilku lat, więc przedłużenie było oczywistością, do tego jeszcze mecze LE (choć pewnie skończy się na 1, ale zawsze coś :) ), przyznam się, że jak przeczytałem o tym, że w ramach karnetu będą wejścia na LE, to było to fajne uczucie, tak trochę powiem, że odebrałem to jako pewnego rodzaju bonus za lata kupowania karnetu, chodzenia na mecze czy było dobrze (jak w zeszłym sezonie), czy źle (jak przez większość czasu), taka fajna nagroda za to, że było się z drużyną przez te wszystkie lata i gdy przyszedł w końcu jakiś sukces, to klub nie pomyślał od razu żeby jak najwięcej zarobić na biletach/karnetach tylko pomyślał o kibicach - super i jeszcze raz dzięki:)
Czyli nie ma po co jechać :( czuję się zniechęcony tym jak to wszystko działa :( w tamtym roku, był problem z wyrobieniem karty kibica bo ich nie było w POK-ach. Zapraszają, reklamują, by kupować karnety, że są w sprzedaży a okazało by się ze jutro przejechałbym się tylko 200 km, po to by się dowiedzieć, że kartę wyrobię w przyszłym tygodniu. Dzięki za odpowiedź.
koras Napisał(a):
> Czyli nie ma po co jechać :( czuję się
> zniechęcony tym jak to wszystko działa :( w
> tamtym roku, był problem z wyrobieniem karty
> kibica bo ich nie było w POK-ach. Zapraszają,
> reklamują, by kupować karnety, że są w
> sprzedaży a okazało by się ze jutro
> przejechałbym się tylko 200 km, po to by się
> dowiedzieć, że kartę wyrobię w przyszłym
> tygodniu. Dzięki za odpowiedź.
bez wątpienia to ,ze nie mozna przez net przedłuzyc posiadanego (zwykle od lat) karnetu to kompromitacja systemu sprzedaży i nie mniejsza kompromitacja jest to ,że przychodzac do kasy z gotówką i checia kupna karnetu nie możesz tego "dokonać" co niestety występuje... np. nie mozna nawet na wolne miejsca kupić nowych karnetów w okresie "przedłuzania" a teraz czytam ,ze w okresie sprzedaży i reklamowania karnetów nie da sie nowego nabyć bo sie kart kibica jeszcze nie ma... a co gorsza JAKIEJKOLWIEK informacji na ten temat na oficjalnej stronie. Panowie z zarządu zróbcie z tym do cholery wreszcie porzadek bo aż wstyd...
Jest więcej takich "kwiatków", np. zwykłego biletu nie nabijesz przez "strefę kibica" żonie ani dzieciom (nie mówiąc już o znajomych). Ech...
a od kiedy można kupować bilety na pierwszy mecz eliminacji LE? i czy tez będzie potrzebna karta?
wie ktoś proszę o info.
Powinni dać bilety na LE po 80 zł i zakomunikować to już teraz :-)
Rock Napisał(a):
> Powinni dać bilety na LE po 80 zł i
> zakomunikować to już teraz :-)
i po co tak głupio mówisz. mieszkam za granic jestem dwa razy w roku w Polsce i zawsze ide na mecz. a ty jakie głupoty tu wypisujesz i wku..... ludzi!
miras88 Napisał(a):
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Powinni dać bilety na LE po 80 zł i
> > zakomunikować to już teraz :-)
>
> i po co tak głupio mówisz. mieszkam za granic
> jestem dwa razy w roku w Polsce i zawsze ide na
> mecz. a ty jakie głupoty tu wypisujesz i wku.....
> ludzi!
To jak pracujesz za granica i chodzisz na dwa mecze np jak jestes na urlopie to co to jest dac za bilet 80zl jesli zarabaisz w innej walucie ;)
Moja propozycja to był pomysł na rozkręcenie sprzedaży karnetów made by Janusz Biznesu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)