przeciez race są cool i w ogole takie męskie, jesli nawet nie patriotyczne
ha ha :)
-
-
(WIKTORIA)[35] CRACOVIA - LECH 2 : 0
Post raczej do "Głosu z trybun", ale się zgadzam. O ile race mi się podobają, to w tym momencie odpalenie ich powoduje spore ryzyko, że nie zobaczymy na żywo jednego z ważniejszych meczów od lat.
Nie mam nic do samych rac a nawet przeciwnie, podobają mi się gdy są mądrze użyte w celu upiększenia oprawy. Trzeba jednak wiedzieć co i kiedy można a czego i w jakim czasie robić nie wolno by samym sobie nie zrobić sporej krzywdy.
ja też mam rodzine, chce spokoju na stadionie ale ludzie...
nie dajmy z siebie zrobie zrobić niemców z gej-fan-clubami, transparentami na cześć emigrantów, i sporami o nr krzesełka..ma być gorąco, hardkorowo, głośno, kontrowersyjniei na krawędzi, takie są i mają być fanatyczne trybuny..
na meczu na bałkanach czy w ameryce południowej to co niektórzy oburzeni by chyba donosy do gazety wyborczej pisali..
piszę to z punktu widzenia kibola-ojca,przedsiębiorcy, pracodawcy, itd.
Ja naprawdę również chcę, żeby tak trybuny wyglądały, i tutaj w pełni się zgadzam - oprawy wyglądają pięknie, i ogólnie jestem zwolennikiem rac w oprawach. Mówię tutaj tylko o tym jednym spotkaniu, żebyśmy mogli wspierać drużynę i miejmy nadzieję doczekali wręczenia brązowych medali na własne oczy, a nie tylko w fotelu sprzed telewizora.
Dyskusja toczy się na jakiś wyimaginowany temat użycia rac w kontekście solidarności z Lechem :D
Wróćcie na temat piłkarski.
.
wracajac do pilkarskiego, z respektem dla przeciwnika, przyjezdza papierowy tygrys, ograc bezlitosnie, bo to nasz sezon, niech ich
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wracajac do pilkarskiego, z respektem dla
> przeciwnika, przyjezdza papierowy tygrys, ograc
> bezlitosnie, bo to nasz sezon, [b]niech ich[/b]
...dunder świśnie :D
ancymon 100%poparcia!(tu)
Lech dostał (m.in.) zakaz wyjazdowy do końca tego sezony w E-klasie i na cały PP w przyszłym sezonie.
Zorganizowanych wyjazdów, czyli chłopaki sami się zorganizują i przyjadą np samochodami :) a bilet na mecz kupią na Kaluzy :)
To co pociągiem już jechać nie mogą? :D
oby,bo bez braci z Poznania to będzie tylko kopanina na boisku a nie piłkarskie święto.
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To co pociągiem już jechać nie mogą? :D
Na racach przylecą :)o
Ruch na zakazach na okrągło i jakoś nie przejmują się tym.
Ale o co chodzi? Musimy być lepsi od Lecha ,to znaczy nie w piłkę tylko żeby nam stadion zamknęli na dłużej i żeby była większa kara finansowa.Nie po to człowiek przychodzi na mecz żeby kopaninę oglądać tylko śtandary , race i inne najwazniejsze na świecie rzeczy . Kopanine to se w lewizji ogladajta.Piłka nożna dla debili!
obiektywnie rzecz biorąc to zaorane (:D
No właśnie. A w Ameryce myślą że podpalili stadion, był taki fajny filmik z amerykańskiej TV o finale PP ale juz zniknął. Zmanipulowane jak prawicowy nius w TVN
Mam nadzieję, że rozważania o solidarnych racach są czysto teoretyczne. Wokół klubu jest fajna atmosfera, szkoda byłoby ją niszczyć. Nawet wybiórcza nam trochę odpuściła w tym sezonie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)