Gramy padake, mam wrazenie jak by im sie nawet biegac nie chcialo ... :o.
-
-
(WIKTORIA)[32]Cracovia - Zagłębie Lubin 1 : 0
Karny mało słuszny ale lecimy GOL !!!!!!
Brawo Mateusz. Dobrze Hajto mówi. Wziąłeś odpowiedzialność na klatę i zrobiłeś co trzeba. Szacunek.
Po co Zjawka? Od momentu jego wejścia gra siadła totalnie
Aż się prosili o jakąś piętkę otwierająca drogę do bramki.
Nie mogę już z tym Zjawińskim
tak sie gra ! slaby mecz a wygrany! Covilo najlepszy - Zjawinski najgorszy. Co on robil w tym srodku pola ? Mialem wrazenie jak by laske robil ,ze gra :(
.....i mam nadzieje ,ze ostatni raz transmisja naszego meczu odbyla sie na Eurosport 2 . Pomijajac jakosc przekazu to jeszcze ten kanal zabija emocje.
Tylko Canal+ !
Niby 3 pkt mamy, ale emocje mi towarzysza jak po przegranym/zremisowanym meczu... ciekawe jaki jest tego powod :S moze taki ze mecz bardzo mizerny ?. Jakim cudem Jaroszynski za ten faul nie dostal czerwonej to ja nie wiem ...
Brawo Cracovia ! Walczymy dalej !
PS:Zajawinski faktycznie DRAMAT .
wrobelson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niby 3 pkt mamy, ale emocje mi towarzysza jak po
> przegranym/zremisowanym meczu... ciekawe jaki jest
> tego powod :S.
Bo jesteś malkontentem :) W końcu przełamanie, pierwsze zwycięstwo od 6 meczów, nie ma co narzekać.
3 punkty najważniejsze, gra baaardzo średnia, jednak to nie jest w tej chwili ważne.
PrzemoWZG powodzenia z następnym tematem, oby równie szczęśliwym :)
Straszne meczenie buly ale ile to meczow przegralismy, kiedy nie bylismy gorsi - Lech, Legia itd. To nawet lepiej kiedy wygrywamy taki slaby mecz, kiedy gra sie za 3 pkt.
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tak sie gra ! slaby mecz a wygrany! Covilo
> najlepszy - Zjawinski najgorszy. Co on robil w tym
> srodku pola ? Mialem wrazenie jak by [b][color=#FF0033]laske[/color][/b] robil
> ,ze gra :(
>
> .....i mam nadzieje ,ze ostatni raz transmisja
> naszego meczu odbyla sie na Eurosport 2 .
> Pomijajac jakosc przekazu to jeszcze ten kanal
> zabija emocje.
> Tylko Canal+ !
Chyba Zielińskiemu..z tym się zgodzę.
wielkie zwycięstwo które nie mogło przyjść w lepszym momencie, w meczu w którym nie byliśmy faworytem, komentarze widzę takie jakbyśmy byli co najmniej 50% faworytem od którego oczekuje się komfortowego zwycięstwa, na tę chwilę Zagłębie jest LEPSZĄ drużyną i nawet z atutem własnego boiska nie byliśmy w tym meczu faworytem (w przeciwieństwie do poprzedniego spotkania między tymi dwoma drużynami), tym bardziej cieszy styl i końcowy wynik, byliśmy w tym meczu zespołem LEPSZYM, Zaglebie poza odpowiedzią na główkę Covilo na początku meczu i strzałem spoza pola karnego Carlosa który obił słupek nie stworzyła sobie ŻADNEJ dogodnej sytuacji, a co dodatkowo cieszy to pełna kontrola po strzeleniu bramki, były momenty kiedy cofaliśmy się za głęboko ale przez duży okres po strzeleniu bramki dominowaliśmy w środku pola, pewne rzeczy wciąż martwią, ewidentnie wciąż nie jesteśmy w stanie zaadoptować się do kontuzji Dąbrowskiego, Kapustka wciąż nie może nawiązać do dyspozycji z poprzedniej rundy ale po raz pierwszy od dłuższego czasu było widać zalążki formy z poprzedniego roku, no i obowiązkowo trzeba podkreślić drugi udany mecz linii defensywnej, dziwiła mnie decyzja o postawieniu na Wołąkiewicza zamiast Polczaka ale trener Zieliński kolejny raz zamyka usta napierdalaczom którym odjebało po serii kilku gorszych meczów
OLBRZYMI krok w kierunku pucharów, nie zmienia to znacząco naszych szans na mistrzostwo które wciąż nie są równe nawet 1% ALE jeśli dojdzie dziś do niespodzianki w Chorzowie a piątek przyniesie kolejny zaskakujący wynik to wszystko się jeszcze może zdarzyć, kto wie jak legła zareaguje na dwie porażki z rzędu a wierzę że dla nas ten mecz w połączeniu z piątkowym spotkaniem będą przełomowymi momentami w tej finałowej rundzie
Dzisiejszy komentarz na eurospocie mnie bardziej denerwował niż mecz...
Dangorka w 100% rozjechał temat.
Ktoś napisał , że piłkarzom nie chciało się biegac , ja za to widziałem wielką ambicję i grę bez jakiegokolwiek odpuszczania i za to dziękuję . :-)
W 30 meczach strzelamy bramkę,(jak na Cracovię to niesamowite) i tak rzadko na zero z tyłu - wielkie brawa, za pokonanie rewelacji wiosny.
Może nie w 100% zgadzam się z dangorką, że to nasz najlepszy mecz wiosną, ale zdecydowanie jeden z lepszych. Napierdalaczy interesują oczywiście tylko fajerwerki, natomiast mecz zagrany bardzo dobrze od strony taktycznej. Dobre przesuwanie formacji, pozwalanie Zagłębiu na atak pozycyjny, który jak to w polskiej lidze bywa nic im nie dał. Przyczepić można się tylko do zbyt głębokiego cofni9ęcia w ostatnich 20 minutach.
Groźne akcje Zagłębia były głównie po błędach indywidualnych, zwłaszcza zawodnika, którego nie powinno być na boisku. Karny jak najbardziej słuszny, nie rozumiem tych wątpliwości, ręce z dala od ciała, zatrzymana piłka która szła w światło bramki.
Zjawiński nie ma prawa wchodzić na boisko z taką grą.. Obrona dawała radę. Jaro pauzuje ,zobaczymy kogo Trener wystawi w obronie na lewą stronę w meczu z legią.. Ale w końcu jest zwycięstwo i to sie liczy mimo wszystko !
Zagłębie Lubin tym meczem dało wyraźny znak zarządowi KGHM że nie godzi się na zmniejszenie wydobycia miedzi w sezonie 2015/16.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)