Nie wiem jak skomentować niektóre wpisy na tym forum, ludzie którzy są przesiąknięci nienawiścią, a nie znający się na rzeczy, raczej nie powinni pisać komentarzy
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
[quote]#post1717332 Filipiak byl u Dudy w radzie bizensu :)[/quote]
Ale żeby obrażać zmarłego porównaniem do klauna? Niesmaczne.
[quote]#post1717333 Nie wiem jak skomentować niektóre wpisy na tym forum, ludzie którzy są przesiąknięci nienawiścią, a nie znający się na rzeczy, raczej nie powinni pisać komentarzy[/quote]
Jak nie wiesz, to może zamiast komentować wpisy na tym forum, przenieś się po prostu na swoje, tam możesz sobie do woli oklaskiwać Harry'ego i w sumie słusznie, bo dostać się do jakiejś rady biznesu (czymkolwiek ona jest, no ale skoro nominuje prezydent to jednak coś znaczy) będąc gołodupcem farmazoniarzem, to jednak co by nie mówić, trzeba mieć talent w nawijaniu makaronu na uszy tu i tam ;)
@wirus59#42516
Nie będę się rozpisywał, ale wiedziałem że będziesz mnie wysyłal na drugą stronę, bo jak się nie ma argumentów to tak się dzieje.
Nie przepadam za gościem, ale to że jest biznesmenem szanowanym i jednym z lepszych w swoim fachu to fakt i że Prezydent go zaprasza do rady biznesu to mnie nie dziwi, a takie głupie gadanie, że przez to gts będzie miał lepiej o coś im załatwi mnie śmieszy (śp J. Filipiak też był w takiej radzie i na dodatek załatwiał rządowi lukratywne kontrakty i co przez to Cracovia miała lepiej) i to tyle bo to nie jest dyskusja, która powinna być na tym forum
yebać królewskiego
XD
Nie muszę cię wysyłać na drugą stronę, bo z niej piszesz, a tekst o szanowanym biznesmenie w odniesieniu do właściciela startupu (czyli firmy balującej za hajs inwestorów, którzy kupują tak naprawdę tylko wiarę w to, ze kiedyś to odpali), który przynosi regularne straty od ponad 10 lat, rzeczywiście zamyka dalszą "dyskusję", choćby, żeby uniknąć potterowych zajadów xD
Panowie wypierdalać z polityką z tego forum!!! Niezależnie od tego czy zaprosił go Karolek czy zrobił by to uśmiechnięty Rafcik jeden chuj!! Po co skurwiać to forum polityką.
Aha, i jeszcze jedno, to już taka uwaga ogólna (nie do trolla oczywiście):
W ogóle abstrahując do naszej oceny działania Filipiaka w Cracovii, ale jakiekolwiek zestawianie go w kontekście BIZNESOWYM z królewiczem to jakaś abstrakcja do sześcianu. To wręcz tak jakby zestawiać właściciela pięciogwiazdkowego hotelu z Murzynem sprzedającym okulary przeciwsłoneczne na plaży z argumentem, że i jeden i drugi jest przedsiębiorcą działającym w branży turystycznej XD
No to do prezydenta chyba te pretensje, on zestawił.
- Edytowany
[quote]#post1717352 No to do prezydenta chyba te pretensje, on zestawił.[/quote]
Ja nie wchodzę w politykę, stwierdzam czyste fakty, tj. twórca i właściciel międzynarodowej korporacji vs właściciel startupa na wiecznych stratach (i z obrotami o dwa rzędy wielkości mniejszymi). Gdzie Rzym, gdzie Krym?
I co ten Królewski i frajer z Widzewa będą robić w tej radzie? Myślę że to sytuacja bez znaczenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
awaria, Goście (3)