Tą wannę to chyba przed stocznią.
Ja obstawiam, że prawdziwym właścicielem towarzystwa został Kononowicz i spełnił swoje obietnice wyborcze. :) :) :)
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Zawieszenie licencji to takie medialne pogrozenie paluszkiem i ratowanie resztek wizerunku tego betonowego tworu jakim jest pzpn, pewnie im sie rece trzesly jak ten komunikat pisali, ale musieli tak zrobic. Zdecydowanie za wczesnie na fanfary, ja tam nadal czekam cierpliwie.
Beton betonem ale to że Arsenić rozwiązał kontrakt może być decydujące. On gwarantował zysk ze sprzedaży a tak jest spory minus.
W mojej opinii utrata Arsenica jest niczym mały kamyczek uruchamiający olbrzymią lawinę... Pod nią na wieki polegnie gts. Ja pier.dolę, życie jest piękne!!!
- Edytowany
[quote='Jarek44' pid='1355165' dateline='1546532353']
W mojej opinii utrata Arsenica jest niczym mały kamyczek uruchamiający olbrzymią lawinę... Pod nią na wieki polegnie gts. Ja pier.dolę, życie jest piękne!!!
[/quote]
Codziennie przecieram oczy z obawą, że obudzę się z tego pięknego snu :D
Teraz będzie lament, że nie ma silnej Cracovii bez silnej wisły i inne bzdury. Jak padną ostatecznie czeka NAS dużo, dużo roboty.....
Tak na marginesie to z tego co pamiętam , to każda gwiazda kiedyś się wypali, a po niej powstaje czarna dziura??
[quote='TOM76' pid='1355171' dateline='1546534364']
Teraz będzie lament, że nie ma silnej Cracovii bez silnej wisły i inne bzdury. Jak padną ostatecznie czeka NAS dużo, dużo roboty.....
Tak na marginesie to z tego co pamiętam , to każda gwiazda kiedyś się wypali, a po niej powstaje czarna dziura??
[/quote]
To prawda co piszesz - oby tylko ta "czarna dziura" nas nie wciągnęła w wannę bez odpływu ;)
Mam nadzieje że powciąga takich: niemców , mikołajewiczów, czewińskich i innych !
Oczywiście bez Marzenki bo to obrońca tytułu człowiek roku z 2018 :D
- Edytowany
Konsekwentnie w tym temacie twierdziłem, że gts upadnie. Innego wyjścia nie ma. Sprawdziło mi się, więc sobie poteoretyzuję co będzie w przyszłości, myślę, że sprawdzi mi się w jakimś stopniu również.
Aktualnie one piszą o restarcie w 4 lidze... Moim zdaniem to nie będzie takie łatwe.
Kto ma wziąć restart na siebie???
Właściwy t.s.? Mają swoje długi i kłopoty. Póki co drżą aby im canpack z powodu tego smrodu nie uciekł, bo sekcję kosza trzeba będzie do kibla wrzucić, nie stać ich na piłkę. Normalnie finansowo ich nie stać. A tym bardziej nie stać ich na jakiekolwiek awanse z 4 ligi.
A może socios? :D Toż to skwk w przebraniu, te same układy które doprowadziły do milionów długów, jakim cudem mają miliony wpompować??? Z szemranym aptekarzem? Powiązanym z skwk? On to swojemu młodemu, w ramach pocieszenia, że dopingu już nie poprowadzi, może co najwyżej siłownię po miśku kupić, sorry wynająć. Gość władował tam kilka baniek,pewnie chciałby je odzyskać, doili go jak tego z krakbetu któremu obrzydzili gts Nawet gdyby chcieli być w miarę uczciwi, wsh szybciutko sprowadzi ich na ziemię. Tutaj zbliżamy się do fundamentu tego, że nie będzie łatwo.
Ktokolwiek by się za to wziął ma przejebane... Tam w każdym zakamarku są bandyckie układy, układziki, "faktury" do płacenia bo żona tego ma firmę sprzątającą, a tamtemu za to, a innemu za tamto, chcąc być całym i zdrowym trzeba płacić, aby płacić trzeba mieć górę forsy albo generować długi i co kilka lat restartować...???
Nadzieją dla onych byłoby wyczyszczenie przez cbś, prokuraturę itd do dna. To się nie stanie bo służby to ich zgoda, matecznik,układy. Poza tym część z nich idzie do puszki, reszta wyskakuje i to się zapętla. Od gtsu się nie odczepią bo to źródło dochodu, w ostatnich latach milionowego dochodu!
Ktoś, najczęściej z gtsu powołuje się na przykład ŁKS Łódź czy tej drugiej drużyny z którejś z dzielnic Łodzi... OK, ale tam nigdzie macki ośmiornicy nie sięgały tak jak w gtsie, tam pijawki nie siedzą od kasy przez sprzątaczki, księgową po prezesostwo! Tam nie paliły się samochody czy mieszkania!
Na przestrzeni ostatnich lat nikt nie pcha się z dużą kasą do "normalnych" klubów ekstraklasy. Dlaczego? Bo to się zwyczajnie nie kalkuluje, nie opłaci. Jeden Mioduski założył równoważenie sporych wydatków, wpływami z pucharów. Ostatnio 40 milionów w plecy bo im się szybko odpadło, więc nie takie to łatwe pomimo, że milionami nie trzeba dzielić się z wsh czy skwk. Nawet oni medialny, chroniony cwks nie robi różnicy na swoją korzyść w lidze na poziomie 15-20 pkt.
Śląska nikt nie chce... Przypadek?
Jedyne dobre pieniądze będą z telewizji, i tu kolejny gwóźdź do trumny gtsu! Oni tej kasy nie zobaczą, dystans między zespołami z tą kasą a tymi bez niej się zwiększy!
Co do aktualnej sytuacji. Zawodnicy rozwiązują kontrakty, aby móc na dniach dołączyć do innych drużyn, celem spędzenia solidnego okresu przygotowawczego, co jest naturalnym ich posunięciem. Czy sami to wymyślili czy menadżerowie im to wbili do głów, to już nieważne. Ważne, że gtsy zostają bez piłkarzy/"aktywów finansowych" na których mogliby trochę kasy pozyskać.
Śmieszny ten ich psi los. Sami się zamordują. Módlcie się gtsy żebyście w tej 4 lidze sobie chociaż pograli.
Spokojnie,czarne dziury powstają w procesie zapadnięcia się supermasywnych gwiazd... A z tej aktualnej? No cóż... wydaje mi się iż ostanie się tylko "karzeł". Jeżeli się mylę niech ktoś mnie poprawi,oby nie ;)
Ja rozumiem dowcipy i przypisywanie zaslug tej tam blondi, ale ja sie od Was roznie tym,ze nadal jak widze jej twarz, to mam odruch wymiotny.
Starowicz wykupi transmisje do tvp3 :D
Myślę, że jak to już w końcu pierdolnie, to na najbliższym meczu należy się gromkie "dziękujemy" dla Marzenki :)
Biały karzeł to mała gęsta gwiazda będąca końcowym wynikiem ewolucji najbardziej masywnych gwiazd.
"Jest #ujowo ale stabilnie" czyli powiedzenie które funkcjonuje od lat w naszym klubie nabiera zupełnie innego znaczenia.....
KONIECZNIE trzeba wygrać Derby 16 marca o ile do nich dojdzie. Jeśli spadną do IV ligi, będziemy PANOWAĆ na dłuuugi czas w Krakowie :)
[url=https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/797236/boguslaw-lesnodorski-wisla-sama-sobie-nie-poradzi]https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/797236/boguslaw-lesnodorski-wisla-sama-sobie-nie-poradzi[/url]
[quote='Andrzej.ksc' pid='1355187' dateline='1546535929']
Czytam na W.P. że Leśnodorski chce im pomóc (za darmo) coś podobnego!
[/quote]
Reklamę sobie gość robi bo sprawa medialna. Co on może?
Tak czy siak gts ma jeszcze grubo ponad miesiac na ogarniecie tego syfu .... :rolleyes:
Z tego co slyszalem to maja oni czas do rozpoczecia 1 kolejki Ekstraklasy i jesli nic sie nie zmieni na + to wtedy beda lecialy walkowery i po takich 3 walkowerach dopiero zostana zdegradowani. (Swoja droga, jesli ktos ma jakies informacje albo pojecie jak w 100 % bedzie to wygladalo w praktyce to moze potwierdzic albo zaprzeczyc mojemu wpisowi ... ) :P
[quote='fleischmann' pid='1355191' dateline='1546536249']
[quote='Andrzej.ksc' pid='1355187' dateline='1546535929']
Czytam na W.P. że Leśnodorski chce im pomóc (za darmo) coś podobnego!
[/quote]
Reklamę sobie gość robi bo sprawa medialna. Co on może?
[/quote]
Na dzisiaj..., wacka może...:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)