Narazie wiemy ,że kambodżański książę jest prawdopodobnie płci męskiej.
Ale nasuwa się kolejne pytanie jakie dowody ma pan piotrowski jeśli twierdzi ,że stanowczo jest to mężczyzna?
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
https://twitter.com/taktycznie/status/1076098959221899264
Ciekawe po co mają się z Majchrowskim spotkać skoro prawo wieczystego użytkowania gruntów ma ts.
100 milionów to pewno wartość gruntów (które należą do miasta), ciekawa ile może być warte prawo ich użytkowania...
A ja myślę, że wiedzą do kogo należą grunty.
Odgrywają kabaret, odgrywają zdezorientowanych, spotkanie z Prezydentem to też część tego planu.
Od jutra zacznie się wywieranie presji głównie na społeczeństwie, by zaakceptowało sprzedaż, przekazanie, oddanie jednak tych gruntów tym cudakom, by ratowali zasłużony polski klub i przeprowadzali inwestycje, akademie, hotele itd. Jak sprytniej wyprowadzić tą ziemię z TS, po cichu się nie da, a tu wręcz kibice, krakowianie będą się domagać, no dajmy im to, niech ratują naszą wisłę.
[img]http://sportdziennik.pl/wp-content/uploads/2018/12/48891749_573386436436189_2718206667593351168_n.jpg[/img]
[img]http://sportdziennik.pl/wp-content/uploads/2018/12/49203732_2240277442662890_3462409497945833472_n-768x511.jpg[/img]
chyba z tandety przez korki się przebijał. ostatnie zdjęcie to potwierdza. tak było
on się nAWet w Primarku nie ubiera :D
[quote]Nowi właściciele @WislaKrakowSA spotkali się już z drużyną. Obiecali, że wkrótce wszystkie zaległości zostaną wypłacone[/quote]
[quote='dziurkacz' pid='1353144' dateline='1545411685']
A ja myślę, że wiedzą do kogo należą grunty.
Odgrywają kabaret, odgrywają zdezorientowanych, spotkanie z Prezydentem to też część tego planu.
Od jutra zacznie się wywieranie presji głównie na społeczeństwie, by zaakceptowało sprzedaż, przekazanie, oddanie jednak tych gruntów tym cudakom, by ratowali zasłużony polski klub i przeprowadzali inwestycje, akademie, hotele itd. Jak sprytniej wyprowadzić tą ziemię z TS, po cichu się nie da, a tu wręcz kibice, krakowianie będą się domagać, no dajmy im to, niech ratują naszą wisłę.
[/quote]
A ja myślę, że to są dzbany po prostu: :)
Ktora to ta Wanna?
Ten w ciuchach z tandety :)
Wiecie co, przecież cała ta akcja pt. wielka wisła szuka inwestora jest lepsza niż Hotel Zacisze, Lemur zwany Rollo i Gang Olsena razem wzięte :)
A ja życzyłem im żeby zdechli. Przecież nigdy nikt nie zapewnił mi takiej rozrywki jak te ofermy w ciągu paru ostatnich dni. Ja chcę więcej, niech to trwa dalej, na pewno są w stanie zrobić coś co przebije tę bekę z kambodżańskiej wanny. Zomowcy, wierzę w was, dacie radę!!! :D :D :D
"[size=small]Z gruntami wokół Wisły wiąże się jeszcze kilka kolejnych ciekawych zagwozdek. Ciekawe kiedy pan Vanna i spółka do nich dojdą? I który dziennikarz im o tym powie..."
Jadczak wbija kolejną szpilę ;d[/size]
[color=#14171a][size=x-small][font="Segoe UI", Arial, sans-serif][size=xx-small][color=#657786][size=x-small][b]4 replies[/b][/size][/color][color=#657786][size=x-small][b]1 retweet[/b][/size][/color][color=#657786][size=x-small][b]9 likes[/b][/size][/color]
[/size]
[/font][/size][/color]
cytat z tweetera Stanowskiego. padłem :D
[i]Czy wy też macie wrażenie, że Sarapata po prostu darła ryja pod stadionem: "Kto chce klub piłkarski?" i ten który pierwszy podniósł rękę to dostał? Pech chciał, że akurat obok przechodziła grupa turystów z Kambodży. Nie jestem nawet pewien czy dobrze zrozumieli o chuj jej chodzi.[/i]
Ja też myślę, że oni dobrze wiedzą, że tereny trzeba wyprowadzić z TSu. Ale tak szczerze mówiąc to jest b. dobra opcja gdyby im się udało. Po całej operacji TS i SSA zostałyby całkowicie bez zaplecza bo jakoś w dobre intencje króla ze wschodu nie wierzę.
ktoś mi wytłumaczy dlaczego TS sam nie wpadł na to żeby jakoś dzierżawić tą ziemię żeby mogli finansowac SA. Mogli coś takiego zrobić? bo jeśli się teraz jakoś dogada Vanna z prezydentem to troche tak jak by się TS samo wyj3b4ł0. Jak to działa?
Grunty do 2017 roku były nie do ruszenia. W TS daje się zauważyć dwie grupy, jedna nie chce słyszeć o ruszaniu tych gruntów, bo stanowią one realny, potężny majątek, a druga wręcz przeciwnie... To co się teraz dzieje wygląda właśnie na próbę "zagospodarowania" tych gruntów...
Ja myślę że oni chcieli być sprytniejsi. Liczyli że oni zapłacą te 12 milionów, a tereny zostaną w tsie:).
- Edytowany
Gdyby to się dało zrobić to Ci deweloperzy (ich kibice) by to zrobili a nie jakieś cudaki z Kambodży.
Jadczak pisze trochę o tych terenach. Pewnie są na nie kredyty pobrane albo inne cuda wianki.
To jest mistrzostwo eheheheheh:
"Szkopuł w tym, że ziemia jest w użytkowaniu wieczystym Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, które jest właścicielem Wisła Kraków S.A. I to właśnie udziały w spółce akcyjnej ma nabyć nowy potencjalny właściciel.
- [b]Wie pan, że oznacza to, że kupno klubu piłkarskiego nie spowoduje tego, że inwestor wraz z przejęciem klubu stanie się właścicielem ziemi - pytamy Pietrowskiego. - Aha... to nie wiedzieliśmy. [/b]To trzeba porozmawiać z panem prezydentem i wszystkiego się dowiedzieć. Nie mamy takich informacji, że TS ma tam ziemię - odpowiada. - Co zatem z planami i inwestycjami, o których mówi inwestor - dopytujemy. - Na to pytanie nie mogę odpowiedzieć, bo się od pana dowiedziałem, że właścicielem jest TS - wyjaśnia Pietrowski i dodaje, że w najbliższych dniach inwestorzy przedstawią szczegóły."
Jest ktoś w Polsce kto się z nich nie śmieje? gts pajace jesteście tak żałośni, że dramat a wasi wybawcy to skrajni idioci! Jak tam mityczny audyt AON? Nie wykazał że za 12 milionów nie dostanie się 6 hektarów wartych 100milionów? Gdzie starapyta? Zapadła się pod ziemię jak dukat? Swoją drogą musiała nieprawdopodobne brednie tym pajacom naopowiadać.
No nie mogę przestać się z nich śmiać:D Teraz tylko jeszcze wpierdol od Lecha ahahahahahhaah
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)