Żadna Vanna (nie ważne czy to chłop czy to baba) nie przyleci dziś prywatnym jetem do Balic - info pewne.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Miasto też podejrzewa że chodzi o tereny... Jutro mają się z nimi spotkać.
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/nowi-wlasciciele-wisly-spotkaja-sie-z-prezydentem_28481.html?_ga=2.75685525.1073314655.1542021468-1146676779.1539732766
Powiedzcie mi jedną rzecz, czemu te kopacze gtsu nie złożyły jeszcze pism? Przecież jeżeli i tak mają "obiecaną" kasę na 28 grudnia, to nie powinno to mieć żadnego znaczenia.
Poodbno dwóch kolejnych właśnie złozyło (wczesniej Imaz i Kort).
Ly Vanna intensywnie myśli. Nagły błysk pod czaszką:
- Cholera... Po co mam budować port i stocznię w tej Genui? W Krakowie stocznia już stoi. Doprowadzi się kanałem wodę i gotowe!
Zadowolony klepnął się w kolano. Tak się robi biznesy! - zamruczał i szybko wszedł na stronę wizz air.
- Edytowany
Stan na dziś wygląda tak że za jedno euro i kolacje w Szwajcarii mają wejście do UM a nasz prezydent mimo że sobota pół magistratu zwołuje.
Jeśli faktycznie dadzą te działki temu typowi z pod ciemnej gwiazdy to mam nadzieję że te Polskie firmy co chciały ich ratować szczególnie z deweloperki nieźle się wkurzą. ( A to ich kibice co im dupe ratowali)
Okazuje się ze tajemniczy inwestor Vanna Ly nawet naszego papieża znał osobiście :D
[quote='Ijmuiden' pid='1353079' dateline='1545391988']
Żadna Vanna (nie ważne czy to chłop czy to baba) [font=Arial Black]nie przyleci dziś prywatnym jetem do Balic - info pewne[/font].
[/quote]
Sluchaj... no a na co ma marnowac pieniadze tak potrzebne w gts... przyleci rejsowym...easyJetem ..laduje o 15.35 z Paryza :) :)
Takze no... wlasnie te miliony dla niepoznaki przywiezie tanimi liniami ...zeby go/ja ktos nie okradl na lotnisku
Ciekawe czy w Krakowie będzie nowy sklep z cygarami?
Ma ktoś linka do tekstu o Papieżu?
Tyle się dzieje śledze ten wątek częściej niż niż plotki transferowe za Ulatowskiego + Rząsy :D
Wygląda na to, że w transakcję umoczony jest też Majchrowski, wszak wiadomo, że Prezydent lubi dobre cygara...:D
Tu jest wywiad zrobiony przez Kubę Nizińskiego z Radia Kraków z tym całym Pietrowskim:
[url=https://www.radiokrakow.pl/sport/adam-pietrowski-inwestorzy-beda-w-tle-nie-zasiada-w-zarzadzie/]https://www.radiokrakow.pl/sport/adam-pietrowski-inwestorzy-beda-w-tle-nie-zasiada-w-zarzadzie/[/url]
To wałek jak stąd do Kambodży!
Nie wiem, czy pan rozmawiał z panem Ly osobiście, ale jak on zareagował na pomysł pod nazwą Wisła Kraków?
- Pan Ly interesował się Krakowem od pewnego czasu. Rozmawialiśmy. On sam szukał rozmów z panem Hartlingiem. On chciał wejść w ten biznes, bo lubi Kraków, jest katolikiem. To była kwestia pana Wojtyły, papieża. On jest z Krakowa. Dlatego pan Ly wybrał Kraków.
Już jeden jest na Grodzkiej i ruchu za dużego tam nie ma. Może to jest klucz do serca Pana Prezydenta, miłośnika cygar?
Ja pie… Jan Paweł II zza grobu przyczyni się do upadku gts… No tak przecież to On załatwił komunę. :)
Dorzucę od siebie w temacie Vanna Ly: królewska rodzina w Kambodży zaprzecza że ma z nim coś wspólnego, nie wiedzą też nic o jego interesach tam. Na spotkanie z władzami Wisły w Szwajcarii spóźnił się bo jechał pociągiem. Do Krakowa przyleciał tanimi liniami.
Jadczak tt
Ja wiem, Vanna Ly, to kambodżański kibic pasów :D
- Edytowany
Vanna Ly to nasz kumpel
Vanna Ly kumplem jest
Vanna Ly kupił rzekę
Vanna Ly...kto to jest???
Muz. wtsk :D
Mamy ekstra nową zwrotkę starego hitu ;)
[img]https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_qnaeCDZMmrOAgrIVcOPiG5TIgRDf5oHj,w400.jpg?_ga=2.5414451.1841525651.1545070806-1094448069.1545070805[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)