Nie wiem czy juz bylo bo nie mam czasu czytac dzis forum? Stanowski na swoim TT:
"W Krakowie od pewnego czasu w pełnej dyskrecji toczy się jakiś pozytywny dla Wisły temat, ale jest tak dyskretny, że szczegółów nie znam. W każdym razie ja bym jeszcze pogrzebu nie organizował. Albo inaczej: pogrzeb bym zamówił, ale jeszcze za niego nie płacił".
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
A Jadczak stwierdza, że nawet granie w IV lidze nie jest pewne ;)
Zapewne zasłona dymna gts-u, żeby piłkarze nie złożyli wezwań do zapłaty...
[img]https://scontent.fktw1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/48360592_1145912332240251_230781640924725248_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fktw1-1.fna&oh=281d0be03e86b94a39b484bc8b93796b&oe=5C9B1D10[/img]
W Płocku chyba jest tak zimno, że Strejlau za szybko się naj.ebał - wymyślił żeby Radwańska przejęła gts…:D
Gwardia prowadzi w Płocku.
Ogólnie szkoda, że gts nie wycofał się z ligi przed tym meczem. Nie rozegraliby 50% spotkań i wyniki byłyby anulowane. Widziałem gdzieś symulację tabeli, bylibyśmy na 8 miejscu.
Strejlau do uśpienia...
Na tt o dobrych wieściach dla gtsu piszą m.in. Niemiec, Kosowski, Stanowski i kilku kumatych gtesiaków.
[quote='Mathauzz' pid='1351710' dateline='1544808415']
Strejlau do uśpienia...
[/quote]
On mówi "prawda" jako przecinek zamiast słowa na k. i tak samo robi z brzydką nazwą drużyny gości.
kuuuurde kiedy to sie w koncu skończy kiedy bedzie pewne że ta stara kurywa spadnie di IV ligii
Jeszcze mendy wygrały na koniec. Jak im się chce ( najemnikom),grać za darmo, chyba ,że znowu roztoczyli im miraże, że dostana dwa razy więcej jak wygrają ..
"Zbyt wielcy by upasc" niestety, nie wierze w to!!!!!!
Beda ich ciagnac za uszy, za ogon, ale ich wyciagna!!!
Chcialbym sie mylic!
a ja sądzę że być może ktoś z 2 włodarski/kwiecień przejmie klub samodzielnie . Oświadczenie o potencjalnej rezygancji ma na celu całkowite dobicie tsw co ułatwi nowemu właścicielowi start. Albo ten z Usa ma ofertę dla nuich . Cisza jest niepokojąca i ja ze swoim trunkiem czekam do oficjalnego stanowiska KL i Ekstraklasy.
Podobno Chinczycy weszli, temat zamkniety, wylozyli kase...W poniedzialek maja czesc dlugow uregulowac.
Kto tak napisał powiedział o tych Chińczykach?
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181214/4dcdc3dd62cee1cf906ac1e382fa680a.jpg[/IMG]
DAJCIE SPOKÓJ PYTACIE OSOBNIKA CO MA 83 POSTY O CHIŃCZYKÓW .pACHNIE NA MILE prowokacją .
[quote='potter' pid='1351738' dateline='1544817908']
DAJCIE SPOKÓJ PYTACIE OSOBNIKA CO MA 83 POSTY O CHIŃCZYKÓW .pACHNIE NA MILE prowokacją .
[/quote]
Twoim czym nie powiem chyba pachnie, napisalem co slyszalem, nie ekscytuj sie tak.
To jest temat o ktorym wspominal Stanowski na twiterze z tego co wiem...
Ile w tym prawdy sie okaze, ale prowokatora sobie w rodznie szukaj.
http://www.sport.pl/pilka/7,64946,24279394,ekstraklasa-szymon-jadczak-wplywy-miska-i-zielaka-w-wisle.html#s=BoxOpImg1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)