Nie wiem czy juz bylo bo nie mam czasu czytac dzis forum? Stanowski na swoim TT:
"W Krakowie od pewnego czasu w pełnej dyskrecji toczy się jakiś pozytywny dla Wisły temat, ale jest tak dyskretny, że szczegółów nie znam. W każdym razie ja bym jeszcze pogrzebu nie organizował. Albo inaczej: pogrzeb bym zamówił, ale jeszcze za niego nie płacił".
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
A Jadczak stwierdza, że nawet granie w IV lidze nie jest pewne ;)
Zapewne zasłona dymna gts-u, żeby piłkarze nie złożyli wezwań do zapłaty...
[img]https://scontent.fktw1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/48360592_1145912332240251_230781640924725248_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fktw1-1.fna&oh=281d0be03e86b94a39b484bc8b93796b&oe=5C9B1D10[/img]
W Płocku chyba jest tak zimno, że Strejlau za szybko się naj.ebał - wymyślił żeby Radwańska przejęła gts…:D
Gwardia prowadzi w Płocku.
Ogólnie szkoda, że gts nie wycofał się z ligi przed tym meczem. Nie rozegraliby 50% spotkań i wyniki byłyby anulowane. Widziałem gdzieś symulację tabeli, bylibyśmy na 8 miejscu.
Strejlau do uśpienia...
Na tt o dobrych wieściach dla gtsu piszą m.in. Niemiec, Kosowski, Stanowski i kilku kumatych gtesiaków.
[quote='Mathauzz' pid='1351710' dateline='1544808415']
Strejlau do uśpienia...
[/quote]
On mówi "prawda" jako przecinek zamiast słowa na k. i tak samo robi z brzydką nazwą drużyny gości.
kuuuurde kiedy to sie w koncu skończy kiedy bedzie pewne że ta stara kurywa spadnie di IV ligii
Jeszcze mendy wygrały na koniec. Jak im się chce ( najemnikom),grać za darmo, chyba ,że znowu roztoczyli im miraże, że dostana dwa razy więcej jak wygrają ..
"Zbyt wielcy by upasc" niestety, nie wierze w to!!!!!!
Beda ich ciagnac za uszy, za ogon, ale ich wyciagna!!!
Chcialbym sie mylic!
a ja sądzę że być może ktoś z 2 włodarski/kwiecień przejmie klub samodzielnie . Oświadczenie o potencjalnej rezygancji ma na celu całkowite dobicie tsw co ułatwi nowemu właścicielowi start. Albo ten z Usa ma ofertę dla nuich . Cisza jest niepokojąca i ja ze swoim trunkiem czekam do oficjalnego stanowiska KL i Ekstraklasy.
Podobno Chinczycy weszli, temat zamkniety, wylozyli kase...W poniedzialek maja czesc dlugow uregulowac.
Kto tak napisał powiedział o tych Chińczykach?
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181214/4dcdc3dd62cee1cf906ac1e382fa680a.jpg[/IMG]
DAJCIE SPOKÓJ PYTACIE OSOBNIKA CO MA 83 POSTY O CHIŃCZYKÓW .pACHNIE NA MILE prowokacją .
[quote='potter' pid='1351738' dateline='1544817908']
DAJCIE SPOKÓJ PYTACIE OSOBNIKA CO MA 83 POSTY O CHIŃCZYKÓW .pACHNIE NA MILE prowokacją .
[/quote]
Twoim czym nie powiem chyba pachnie, napisalem co slyszalem, nie ekscytuj sie tak.
To jest temat o ktorym wspominal Stanowski na twiterze z tego co wiem...
Ile w tym prawdy sie okaze, ale prowokatora sobie w rodznie szukaj.
http://www.sport.pl/pilka/7,64946,24279394,ekstraklasa-szymon-jadczak-wplywy-miska-i-zielaka-w-wisle.html#s=BoxOpImg1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Saïdi Ntibazonkiza, Goście (2)