Mieli hajs na spłate długu od bociana ale ponoć poszło na wypiskę dla Miśka bo kadzienne żarło mu nie smakuje :D
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
- Edytowany
[quote='Sir Pablo' pid='1351503' dateline='1544733093']
Podobno hurtownia bułgarskich biustonoszy ma ochotę na wykup wisły!
[/quote]
Ja słyszałem o Kelmecie - producencie pałek policyjnych
Panowie piłkarze w gts-ie, teraz szybko piszcie do FIFA o należną wam kasę..., zanim "towarzystwo" zrujnuje to do reszty :D
Dla mnie to mogę ich wykupić nawet zapiekanki skawińskie, byleby pograli trochę w 4 lidze.
A jak jeszcze piłkarze nic nie dostaną, a pożyczający im biznesmeni stracą po parę baniek, to zostanie smrodzik na długo ;)
Nominuję Marzenkę do odznaczenia - "superkumpel pasów". :D
Ponoc z tym Maspexem gadaja przyp. KUBUS TYMBARK itp itd
Upadek tego tworu cieszy, drażni tylko mnie to pisanie dziennikarzy że to "klub", a to zwykłe "towarzystwo" i w dodatku milicyjne.
[quote='napinacz-' pid='1351513' dateline='1544736088']
Ponoc z tym Maspexem gadaja przyp. KUBUS TYMBARK itp itd
[/quote]
Dobry 4 ligowy sponsor...
Nie uwierze dopoki nie zobacze
Kubuś to chyba o tabisza chodzi....niech tam idzie i pilnuje żeby w gts w 4 lidze słupki się zgadzały i żadnych kosztownych awansów do wyższych lig !!!!
z forum gtsu:
"Kibice" przejęli upadający klub.
Ukradli z niego miliony.
I doprowadzili klub do upadku.
Jak to było panowie? :)
W jak Wisła S jak Siła H jak Honor?
Nie mogę ze śmiechu wytrzymać :)
Pany, ja może nie jestem na bieżąco co tam u sąsiadki ale wy naprawdę wierzycie, że to jest jej koniec (a przynajmniej spadek)?
Przecież te dwa mecze dograją, potem mają 2 miesiące na szukanie czy to sponsora czy to lewych świstków. Do końca sezonu się doczłapią a potem pewnie się znajdzie ktoś kto coś sypnie, żeby krótkoterminowo wyciągnąć z nawiązką. Są jeszcze cenne grunty, szansa na sprzedanie jakiegoś piłkarzyka i co by nie mówić ludzkie zaplecze (patrząc obiektywnie na frekwencje w stoczni)...
- Edytowany
Już jelenia szukają na tt że to nasza robota i dlatego Wlodarski zrezygnował !
@Domin99465586
18 min18 minut temu
Więcej
W odpowiedzi do @bartek_franczak @K_Stanowski
czy PZPN zajmie się sprawą pogróżek kibiców cracovii wobec ludzi, którzy chcą inwestować w Polską piłkę ??!! Czy można w ten sposób przegonić ludzi, którzy chcą polską piłkę ratować i finansować ? CZY POLSKĘ NA TO STAĆ ??!!
https://twitter.com/Domin99465586/status/1073327952409124871
Tak, dokładnie tak sądzę. Jeśli miałby ktoś ich uratować to teraz zanim piłkarze za które jeszcze weźmie się hajsy pozrywają kontrakty. Dług się powiększa. Nie wiemy co przyniósł audyt ale przed audytem Ci "przedsiębiorcy" byli full of hope.
Myślę, że lecę.
Cóż, jak coś milicyjni kibice przejmowali, to musieli spałować do reszty... A gdzie jest teraz wielki biznesmen Piotr W., który tak na gts-ie się rozwinął...???
- Edytowany
[quote='Asgard' pid='1351522' dateline='1544737525']
Tak, dokładnie tak sądzę. Jeśli miałby ktoś ich uratować to teraz zanim piłkarze za które jeszcze weźmie się hajsy pozrywają kontrakty. Dług się powiększa. Nie wiemy co przyniósł audyt ale przed audytem Ci "przedsiębiorcy" byli full of hope.
Myślę, że lecę.
[/quote]
Ja dalej sądzę, że się tradycyjnie wywiną. Obyś to jednak Ty miał rację :).
[quote='gronix' pid='1351520' dateline='1544737373']
Pany, ja może nie jestem na bieżąco co tam u sąsiadki ale wy naprawdę wierzycie, że to jest jej koniec (a przynajmniej spadek)?
Przecież te dwa mecze dograją, potem mają 2 miesiące na szukanie czy to sponsora czy to lewych świstków. Do końca sezonu się doczłapią a potem pewnie się znajdzie ktoś kto coś sypnie, żeby krótkoterminowo wyciągnąć z nawiązką. Są jeszcze cenne grunty, szansa na sprzedanie jakiegoś piłkarzyka i co by nie mówić ludzkie zaplecze (patrząc obiektywnie na frekwencje w stoczni)...
[/quote]
Wszystko ok. Tylko problem z piłkarzami, którzy jak szybciutko nie upomną się o swoje, to mogą stanąć w długiej kolejce...
Moim zdaniem jak piłkarze rozwiążą kontrakty to polecą na pewno tylko pytanie czy przez brak składu w trakcie czy na koniec sezonu bez nowej licencji.
Co do tego straszenia tego gościa to aż dziwne dla mnie, że mógłby to być ktoś z Pasów, prędzej uwierzę, że jakiś Wiślak załamany fiaskiem rozmów.
Jakiś czas temu na stadionie przy Reymonta była prezentowana oprawa z cmentarzami. Czy w przyszły piątek również będzie planowana grobowa atmosfera?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)