:) Bogaty, "ślepy", asympatyczny gość nie zważający na to, że wybrance w jego mieszkanku żle, zimno i drętwo. Kto obstawia, że to historia o krecie i Calineczce błądzi. To historia o klubie piłkarskim...niestety naszym. Janusz wpędził klub w nieuleczalną depresję. DAWAĆ TĄ MARYSIĘ Z MĘŻEM :D
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
Kiedyś tam proszę Pana był taki trener w Cracovii co odziedziczył po spadku kompletnie rozbitą drużynę.
Wywalczył awans...
Po rundzie jesiennej drużyna była na 5 miejscu.
A Pan proszę Pana tak przys.ra.ł trenera pokazując zawodnikom jak Pan nim pomiata.. i oni zrozumieli, że też nie muszą się z nim liczyć
Słowami że ani miejsce ani gra Pana nie satysfakcjonuje...
No i efekt końcowy ....prawie (spadek) czyli żałosny....
Może jakiś komentarz odnośnie obecnej sytuacji.. jak mniemam gra jak i miejsce w tabeli teraz jest OK ?
A co tam "doradcy" Panie mówią... ?
na pewno odpowie swoim żałosnym śmiechem i da nam do zrozumienia, że jest wszystko ok, tak jak to było wielokrotnie w przeszłości.
CRACOVIA to nie komar(ch)!!!
polecam posłuchać wywiadu, by nie czytać samych skrótów :)
https://www.facebook.com/terazpasy/videos/10155778162162173/
[quote='ian thorpe' pid='1287419' dateline='1509228802']
polecam posłuchać wywiadu, by nie czytać samych skrótów :)
https://www.facebook.com/terazpasy/videos/10155778162162173/
[/quote]
I co podoba Ci sie jak nasz "złotousty Prezes" pier........trzy po trzy z uśmiechem na twarzy,a wypowiedź o pomniku J.Kałuży to wstyd........od 14 lat słyszymy to samo ,a niektórzy naiwni ciagle sie na to nabierają....:(
[img]http://bi.gazeta.pl/im/2e/88/15/z22578478Q,Cracovia---Bruk-Bet-Termalica-Nieciecza-1-1.jpg[/img]
Poszło w Polskę poszło - i tak trzeba bo inaczej nic z tego nie będzie !
Prezes Cracovii w czapce Wisły, czyli słodko-gorzkie relacje kibiców z Januszem Filipiakiem.
A niech sobie piszą - machnął ręką Janusz Filipiak, prezes Cracovii. A napisali, że jest "małym człowiekiem interesu".
Transparent podczas meczu z Bruk-Betem Termaliką Nieciecza był czytelny. I wymowny. Był na nim Józef Kałuża, legenda klubu, kiedyś piłkarz, potem trener, działacz. Był też Filipiak w czapce... Wisły. Na górze, przy Kałuży, napis: „Wielki człowiek futbolu”. Na dole, przy Filipiaku: „Mały człowiek interesu”...
http://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,35800,22579009,prezes-cracovii-w-czapce-wisly-czyli-slodko-gorzkie-relacje.html
- Edytowany
Szkoda że nie w futrze i szpilkach został namalowany buhehe
Kosmita nie prezes !
Czy spodziewał się Pan, zatrudniając cenionego trenera, że to może być tak ciężki sezon, na jaki się zanosi?
- Dlaczego ciężki?
- Bo grozi wam spadek!
- Od tego jesteśmy daleko, spokojnie. Za nami dopiero czternaście kolejek, do końca jeszcze 16, a potem 7 dodatkowych meczów.
Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/janusz-filipiak-gwaltowne-dzialania-nie-sa-potrzebne,12625646/
- Edytowany
Hahaha, myślicie, że Filipiak się w ogóle przejął tym transparentem i tym, że coś w tam mediach o tym piszą? Naprawdę? Przecież to tylko woda na młyn dla niego, o to mu tylko chodzi, żeby pisali, cokolwiek, ale żeby pisali. Od dawna widać, że Cracovię traktuje jako reklamę i dzięki temu, że znowu będzie jakiś konflikt prezes-kibice i będzie się o tym pisać, będzie udzielał wywiadów, to po pierwsze zrobi sobie znowu reklamę (nie ważne, że mówi się źle, ważne że się mówi), a poza tym połechta swoje ego występując w mediach, udzielając wywiadów. Stąd pewnie taki dobry humor o jakim czytałem wyżej.
Myślę, że oprawa nie była dla Generała, była dla nas.
za pytanie - dlaczego ciężki? - zasłużył pan na taczki
całe Pasiaste środowisko ma pan w doopie
Jeżeli ktoś miał wątpliwości, kto decyduje o składzie meczowym, polecam cytat Pana Janusza z GK:
"W meczu z Bruk-Betem Mihalik dostał szansę. Moim zdaniem powinien więcej grać i to powiedziałem trenerowi. To są takie robocze uwagi".
Prezes zresztą bardzo nie lubi marnotrawić pieniążków:
"Nie lubię rozważać problemu w kategoriach: „wydało się” i nie ma efektu".
[url=http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/janusz-filipiak-gwaltowne-dzialania-nie-sa-potrzebne,12625646/]Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/janusz-filipiak-gwaltowne-dzialania-nie-sa-potrzebne,12625646/[/url]
też zwróciłem na to uwagę,
szybciej niż można było się spodziewać Probierz będzie dostawał maile ze składem
myślę - nie ubliżając nikomu - że Filipiak doskonale wie, jakiego ma "przeciwnika" w środowisku kibicowskim, chodzi o nasz ruch kibicowski. Dlatego podchodzi do tego tematu, na zasadzie, niech sobie piszą, malują co chcą. To trochę wygląda tak, jak gdyby nauczyciel miał się przejmować tym, co dzieciarnia namaluje na drzwiach ubikacji. Sorki, nie ta liga. Ma rację Sterby, gdy pisze, ze to bardziej informacja dla kibiców, niż poważne uderzenie w prezesa. Początki są zawsze próbą zobaczenia możliwości. Jeszcze jedno, starajcie się słuchać wywiadów a nie wklejać przerobione czasem teksty z internetu. Mowa ciała, jest czasem ważniejsza od samych słów, a widzę, ze część Forowiczów łyka suche słowa.
Ian, a dlaczego ja mam się wsłuchiwać w mowę ciała Profesora, czy on przepraszam jakimś brzuchomówcą jest?
Obiecał zatrzymać Zielińskiego - to też manipulacja medialna?
[quote='Matthias89' pid='1287470' dateline='1509262984']
Hahaha, myślicie, że Filipiak się w ogóle przejął tym transparentem i tym, że coś w tam mediach o tym piszą? Naprawdę? Przecież to tylko woda na młyn dla niego, o to mu tylko chodzi, żeby pisali, cokolwiek, ale żeby pisali. Od dawna widać, że Cracovię traktuje jako reklamę i dzięki temu, że znowu będzie jakiś konflikt prezes-kibice i będzie się o tym pisać, będzie udzielał wywiadów, to po pierwsze zrobi sobie znowu reklamę (nie ważne, że mówi się źle, ważne że się mówi), a poza tym połechta swoje ego występując w mediach, udzielając wywiadów. Stąd pewnie taki dobry humor o jakim czytałem wyżej.
[/quote]
Niech się dalej śmieje..i gra bufona w futerku i butach za xxx......tysięcy.."Ten się śmieje kto śmieje ostatni"...;)
Ian no i co takiego budującego wyczytałeś w tej mowie ciała bo ja poza wątkiem o Marysi jeżeli to jest ambitna osoba nic kompletnie ,te same bzdety co zawsze .
No i to budujące podejście przecież nic się nie dzieje ,spadek nam nie grozi -ileż razy już to było przerabiane?!
Przecież ten gościu jest całkowicie oderwany od rzeczywistości, w ub.sezonie przed rundą rewanżową też twierdził że nie potrzeba wzmocnień bo mamy super drużynę a my tylko cudem utrzymalismy się w lidze .
Przytakujcie mu dalej tak jak i Probierzowi który przez cztery miesiące nie zrobił kompletnie nic poza rozjebaniem i skłóceniem drużyny a potem będzie płacz i zgrzytanie zębami.
gościowi odjebało na starość całkowicie, żadne układy z tym człowiekiem nie są nic warte, nawet jakby rzucił Tabisza na pożarcie.
Jest pewny siebie bo widzi, że nie ma kogo się bać, jedyną szansą żeby ustąpił jest bicie w jedyną rzecz którą kocha, czyli wizerunek "komarchu".
Piotrek67 ale chcesz napierdzielać na forum, pisząc bzdety o nic nie zrobieniu, o skłóceniu drużyny przez Probierza, czy chcesz by forum pełniło rolę wymiany poglądów. Jak to pierwsze, to ja "wysiadam", jak to drugie, to z chęcią.
14 lat Was, nie mnie, niczego nie nauczyło. Te same napierdzielanki, pisane w emocjach, te same oskarżenia itd. Jak wolisz czytać małe przedruki, Twoja sprawa, mnie interesuje jak wyglądają np. odpowiedzi na pytania, które można podać w formie wyśmiania lub gdy np. zobaczę że ktoś się irytuje. Wyciąganie wniosków po suchych słowach, jest często błędne. Nie dotyczy to tylko wywiadów z JF, często tutaj na forum dochodziło do ostrych niezamierzonych polemik, wynikających z tego, ze ta forma komunikacji ma duże wady. Każdy, kto chociaż trochę się tym zagadnieniem interesuje, wie o tym. Tyle z mojej strony.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)