Filipiakowego slodkiego pierdo..nia do mediow nie biore sobie do "serca"jakies juz 3lata... pepla bo pepla...zeby bylo cool i zeby byc na swieczniku...
Jesli ktos liczy na ze spelnia sie gadki generala w realu to za powaznego go nie mozna uwazac z calym szacunkiem... Gosc mowi do kamer czy do gazet to co kibic Cracovii chcialby uslyszec ze mamy kraine mlekiem i miodem plynaca a reszta to chu.e psujacy rynek...oni sie nie znajo jak prezes i vicek... szczerze to mam kabaret sluchajac jego bzdetow..nic innego...
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
Niestety ale taka jest brutalna prawda biedniejszych od siebie nie toleruje i nie szanuje a uważa siebie za najmądrzejszego.
Jak sam przyznał zaproszenie do wywiadu dostał przed GŁ i je przyjął bo był przekonany że będzie ...brylował !
Już dawno wrzuciłem na luz i nie łykam tego co mówi nasz prezes żeby nie być potem jeszcze bardziej rozczarowany.
Filipiak solidnie zapracował na tytuł Kononowicza futbolu, cytując K.K :
"Ja mam rozum, ja mam wszystko. "
Facet robi wokół siebie tyle szumu, że już dawno stracił orientację na trzeźwe myślenie.Nie dociera do niego, że powodem zaproszeń nie jest jego wyjatkowa osobowość, tylko osobliwy sposób bycia poparty kwiecistymi lapsusami językowymi.
[quote='gargamel9998' pid='1243580' dateline='1495212411']
Nesta skończ kurwa w końcu pierdolić.
Odpowiedz mi proszę na te pytania:
1 kto odpowiada za taktykę?
2 kto odpowiada za przygotowanie motoryczne?
3 kto odpowiada że w pierwszym składzie wybiega Litauszki czy Diego?
Tabisz? Baldys? czy Filipiak?
[/quote]
Oczywiście że Tabisz !!!!
I Filipiak.
Bo Zieliński dostaje tylko e-maile ze Szwajcarii i sms-y z Wielickiej.
Ale że właściciel toleruje taką nieudolność prezesa,vicka i człowieka-orkiestrę Bałdysa oraz chce zostawić na następny sezon równie nieudolnego trenera ?!
Toć to niemożliwe było by w Comarchu ,już dawno by ich wypierdolił !
A że to jest tylko Cracovia to może tak być i wszyscy "na górze" są szczęśliwi.
No chyba znowu jest akcja z ustalaniem składu emailem bo przy wpuszczaniu Domina wzrok Zielińskiego na Filipiaka był jak necie szydło na prezesa Jarosława
[quote='Miszczu2007' pid='1244030' dateline='1495309996']
Wystarczyłoby żeby w ostatnim meczu nie oszukał nas sędzia i wtedy to Jagiellonia utrzymałaby się kosztem ŁKS ::) A sędziowie przekręcili nas wtedy w kilku meczach i szczerze mówiąc nie kojarzę innej takiej sytuacji by jeden klub był tak kręcony.
[/quote]
Nie zapominajmy o tzw śląskiej spółdzielni , rządzącej w lidze w tamtych latach .
Co do transferów i umów to obciazanie winą za ich brak ( patrz przedluzenie umowy Budzika) Zielinskiego swiadczy o głebokiej milosci do Tabisza i Filipiaka
A może były rozmowy, tylko Budzik nie chciał przedłużyć?
Pewnie jeszcze chcial zarabiac wiecej niż Dimun. No to bedzie tansza opcja.
6 dni później
Mam nadzieję,że pan nie będzie sknerą i da ze dwie duże bańki chłopakom za utrzymanie.Zasłużyli przecież...
Tak poważnie,to najlepiej pan i cały ten kramik wraz z piłkarzami-wypierdalać!
Gratulacje za utrzymanie. Dziękuję
[quote='ronnie79' pid='1245783' dateline='1495908128']
Mam nadzieję,że pan nie będzie sknerą i da ze dwie duże bańki chłopakom za utrzymanie.Zasłużyli przecież...
[/quote]
Dokladnie jak kolega pisze, nie masz szacunku do swietosci, to zabieraj tego kutasa tabiszam, tego trenera nieudacznika i tych swoich pracownikow(tzw pilkarzy) i wypierdalaj jak najdalej stad. Wole sie pasjonowac meczami w 3 lidze z jakimis burakami i wspominac piekna karte historii w postaci przedwojennych mistrzostw. Ty jestes jak te 25 lat wolnosci, szynka bez miesa w marketach i multum innych kolorowych gowien. Wole nostalgie i podupadajaca legende w 3 lidze niz twoja stabilnosc, robisz posmiewisko z historii pilki noznej w tym kraju.
[quote='ronnie79' pid='1245783' dateline='1495908128']
[/quote]
Chyba w bańke ale oprócz chłopaków musiałby zacząć od siebie i swoich oddanych przydupasów !
Gratulacje panie Prezesie! Misja spełniona.
Jesteś Januszem numerem jeden polskiej piłki.
Właściwy człowiek na właściwym miejscu.Imię zobowiązuje.
Do osoby do której adresowany jest ten wątek: o nas w multilidze było krótko, ale zachęcam do obejrzenia tego, co się pojawiło na ten temat. Zachwiana równowaga w zarządzaniu, i obaj eksperci mówią jasno: w tym klubie potrzeba pionu sportowego Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA czyli rozbudowania skautingu i dyrektora sportowego. Nie wiem kiedy dojdzie to do prezesa MKSu.
Nigdy do niego nie dojdzie, bo on to ma w dupie i jest nieomylny. Jak o lechii mowi sie ze to pralnia pieniedzy, to w gruncie rzeczy o nas mozna by to samo powiedziec, tyle ze nie pralnia, co slup pozwalajacy na realizowanie przekretow(inwestycji) pod przykrywka odpowiedzialnosci spolecznej.
Nigdy.
Po co kolejne stanowiska i kolejne pensje dla nierobow skoro mamy zajebistego Robusia K i nieomylnego wielkiego You Tuba??
p.s dzieki Janusz za zajebisty sezon a wraz znim AWANS do przyszlorocznego zajadania kielbasy na poziomie ekstraklasy!! Tak tak...Kielbasa u nas jest wrecz wyborna ...smak jakbym sam grilowal w ogrodku ... i TYLKO tymniestety mozemy sie pochwalic w tej lidze ... bo reszta to bucowa ...nie uzyje innego slowa bo mi zas procenty urosna... a bucowa tojest najmniej obrazliwe slowo co nam zaserwowales w tym sezonie.... mam nadzieje ze cie przesra i doopa bedzie Cie pielkla po imprezie na zakonczenie sezonu!!!
- Edytowany
Nie da się w temacie zamkniętym piszę tu bezpośrednio do bossa .
DYREKTOR SPORTOWY POTRZEBNY NA WCZORAJ .Jak nie słuchasz nas kibiców posłuchaj ekspertów .Wczoraj w C+ długo o tym mówili Węgrzyn i Mielcarski
Potrzeby kadrowe ;
-trener bramkarzy ten co u nas to każdy zawodnik się uwstecznia .Był bardo słabym bramkarzem i jako trener podobnie
-trener od motoryki -u nas jest przeciętny potrzeba na wczoraj lepszego .Mirota lub Dyja (współpracujący 12 lat z Fornalikiem to kandydaci )
Kadra
aut 1 Polczak tragiczny stoper ponad 10 goli na sumieniu bez umiejętności i bez charakteru .Kibice panu podziękują jak go pożegnamy
2.Brzyski -emeryt będzie tylko słabszy
3.Diego 8 pkt stracone to jego dzieło .Tragicznie słaby
4.Dobroliński -ktoś za takie ,,transfery ''powinien polecieć .Sabotaż
5.Bejan -umiejętności ma spore ale szatnia go nie akceptuje
6.Liatuszki -podobne kwestia co Dobroliński sabotaż
7.Serafin nic nie wnosi i nie wniesie
8.Pyrdek j.w
9 Jaroszyński sprzedać jak pojawi się kupiec sensowny (nogi ze szkła i maniery gwiazdy umiejętności 1 liga )
wypożyczyć by regularnie grali w 1 lidze -Dimun ,Cunta ,Adamczyk ,Vestenicky
Jędrisek zostawić dać szansę ,podobnie ,Cetnarski .Sezon nie udany ale grać potrafią .
Na wczoraj przedłużać z Budzikiem (jak się da )Sandomierskim ,Dąbrowskim .Wójcickim
Reszta kadry zostaje w tym Wołąkiewicz którego uważam za dużo lepszego zawodnika od Polczaka .Jest to solidny zmiennik.Dać szansę -Karacznkow
Do nas
-DYREKTOR SPORTOWY
-TRENERZY OD MOTORYKI I BRAMKARZY
ZAWODNICY PROPOZYCJE Z UZASADNIENIEM
-bramkarz Hrdliczka z Ruchu pokazał że potrafi bronić a kilka pkt ruchowi uratował .Idealny konkurent dla Grześka
-stoperzy tu 4 propozycje Hosek ,Helik z Ruchu ,Diaw Korona i Dżwigała Łęczna .Wszyscy młodzi Dzwigała rocznik 95
-lewi obroncy -Warcholak Arka
-Lewa pomoc -MONETA z ruchu .Takiego lewego potrzebujemy mobilny szybki ,świetna lewa noga ,bardzo dobry 1 na 1 .BRAĆ
-środek pomocy -FURMAN wydatek spory ale trzeba brać po uwagę ze może braknąć Budzika i Dąbrowskiego za rok .Plus Bartosz Nowak z Ruchu
Tu absolutnie warto młody dobry technicznie kreatywny z dobrym strzalem -brać
Napastnicy -JAK BY okazało się że w Legii nie pogra Niezgoda to brać .Realny typ Śpiączka z Łęcznej sporo bramek strzela 26 lat czyli najlepsze przed nim
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)