Obiecanki - macanki a głupiemu sta..ł .
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
[i]No tak- w końcu prezes obiecał a to wiele znaczy [/i]
No, od tego czasu, kiedy obiecywał, minęło już pięć i pół roku. A od czasu opracowania projektu przez MTWW ARCHITEKCI sp. z o. o. sp. k. około siedem i pół roku.
[url=http://terazpasy.pl/Stadion/inwestycje/plan_zagospodarowania_terenu_cracovii_w_cichym_kaciku_foto]http://terazpasy.pl/Stadion/inwestycje/plan_zagospodarowania_terenu_cracovii_w_cichym_kaciku_foto[/url]
A dwa lata temu trwało wyburzanie przedwojennych basenów. Nawet zdjęcia tu mamy.
[i]Od strony al. 3 Maja prowadzone są prace przygotowawcze do budowy ośrodka sportowego. Nowy kompleks powstanie na terenach dawnych basenów Cracovii. Na początku zostanie wybudowane boisko piłkarskie, szatnie, korty tenisowe i parking.- Aktualnie trwają prace przygotowawcze terenu do przyszłorocznej inwestycji. Jej rozpoczęcie planowane jest na początek 2016 roku[/i] - informuje Dariusz Guzik z MKS Cracovia.
[url=http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/trwa-wyburzanie-przedwojennych-basenow-zdjecia,3515165,galop,t,id,tm.html]http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/trwa-wyburzanie-przedwojennych-basenow-zdjecia,3515165,galop,t,id,tm.html[/url]
"Serce się raduje" -dzisiaj brawa dla Prezesa za te słowa na święceniu oby wyniki sportowe Cracovii też to potwierdzały.
Wesołych Świąt !
7 dni później
[img]https://pbs.twimg.com/media/C-BvS2NXoAE9dP7.jpg:large[/img]
Mecz Cracovii z mistrzem Polski wiec prezes postanowił zadać szyku :)
[quote='szuwarek' pid='1235991' dateline='1492887237']
[img]https://pbs.twimg.com/media/C-BvS2NXoAE9dP7.jpg:large[/img]
Mecz Cracovii z mistrzem Polski wiec prezes postanowił zadać szyku :)
[/quote]
Oj tak rzucał się w oczy każdemu wchodzącemu na VIPa i pewnie o to chodziło naszemu Wodzowi.
A że Legia "robi złą robotę" to jeszcze długo z nią nie wygramy.
A ja mam takie pytanie : czy jak spadniemy to są jakieś osoby które dalej będą bronić tego pseudoprezesa i jego pieska???
Dalej bedziecie pierd....ć że nie chcecie następnych kilkunastu lat w 3 lidze???
Tak.
Takie ma cacko Generał, a nawet nie umie równo go zaparkować ! ;)
Cacko, hehe.
Auto drogie, ale równie obleśne jak czapka z mysich skórek.
Drużyna, która tworzył przez kilkanaście lat wcale nie jest lepsza.
Albo teraz zatrudnisz jakiegoś strażaka co postawi autobus i będziemy chociaż 1 pkt wywozić albo spadamy..
A jak spadniemy to możemy tam utknąć na wieki wieków..
Mam nadzieję, ze w końcu zobaczył Pan różnicę sportową, że zrozumiał Pan, że w haśle płacimy tylko my i Legia, jest jednak dużo mylnego pojęcia o celu sportowym, ze to nie wszystko. Wiem, trudno się kopać z koniem, bo nas dzisiaj po prostu nie stać, natomiast proszę o poważne traktowanie kibiców w mediach i nie robienie z nas idiotów, tanimi porównaniami
Dziwie Ci się że słuchasz takich bzdur i jeszcze w nie wierzysz ,ja nie mam z tym najmniejszych problemów i nie łykam tego pieprzenia pod tanią publiczkę.
Już dawno z tego wyrosłem i jest mi z tym dobrze.
- Edytowany
Po wczorajszym meczu:
[b]NIE BĘDĘ[/b] wspierał klubu (w jakikolwiek sposób), którego: zarząd, trenerzy czy piłkarze - mają mnie krótko mówiąc w dupie.
Nazwijcie mnie kibicem sukcesu, czy jak chcecie - dopóki nie pojawi się jakaś normalność w tym klubie (dyrektor sportowy, scouci, Akademia Piłkarska z prawdziwego zdarzenia), na mecz się nie wybiorę. Nie dam 25 zł, gościowi, ktory wychodząc na boisko ma mnie w głębokim poważaniu czy Prezesowi, któego nie ma w klubie, a ściaga zawodników, którzy nie graliby w połowie klubów 1 ligi.
Jest hasło "na dobre, na złe, na zawsze" - ok. Tylko czy te grojki, którzy zarabiają po 10 000, wychodzą odje*ać pańszczyzne, zasługują na wsparcie?. Jak to jest, ze na 1 mecz mogą się zmobilizować?
nie będziesz też pisał na forum Gargamelu ? Bo takie pisanie, to też pewien sposób na nakręcanie innych na Cracovię ;) Żarcik Gargamelu :) Pzdr :)
Trzeba domagać się zmian, w długofalowym prowadzeniu klubu, i mieć nadzieję, że się uda - inaczej "słonecznik" :)
Kiedy wreszcie przedłużymy kontrakt z Polczakiem!?
Pomimo wszystko co się stanie - Cracovia zawsze będzie w moim sercu , Filipiak nie .
Pomimo swojego niewyobrażalnego dla nas, bogactwa i heterogeniczności, co za tym idzie, patentu na wszystko,informuję Pana, że mój kredyt zaufania, którego Panu udzieliłem, wyczerpałeś .Brak mi słów nadających się do druku, by opisać co zrobiłeś, , firmując swoim nazwiskiem, bezcenną wartość, jaką dla każdego Pasiaka jest Cracovia. I nie pierdol, że miliony wydałeś, a mogłeś żonie kupić futro..
Po ludzku, wstyd mi Prezesie za Pana rządy, mimo ciepłej wody w kranie.
Długo broniłem Filipiaka, ale moja wiara/cierpliwość się wyczerpały.
Ja nawet nie miałbym wiele przeciwko temu, że z braku środków Cracovia utrzymywana jest jako zespół środka tabeli, budowane są podwaliny pod przyszły ewentualny sukces - rozbudowa infrastruktury i bazy. Ale jak to ma się stać, kiedy klub jest zarządzany przez dyletantów?
Pod rządami Filipiaka Cracovia jest w stanie agonii. Kibicowsko umieramy, bo brak sukcesów sportowych powoduje, że jedyny napływ kibiców to są dzieci obecnych i grupy osiedlowe. Ci drudzy pojawiają się na stadionie 2 do 4 razy w roku, a i w tych meczach to coraz słabiej wygląda. Dramat.
[quote='Aston1906' pid='1234002' dateline='1491941283']
Tak BTW to eredinowi po ripoście Rocka najwyraźniej internet odcięło ;)
[/quote]
A co tu komentować jak Rock nie złapał o co mi chodzi? Ruch permanentnie forowany przez Piechniczka + tzw śląska spółdzielnia - a Cracovia - ubogi krewny E-klapy dymany na każdym kroku...
Nawet teraz, gdyby rozwiązali kontrakt Lipskiemu powinni wylecieć z ligi. A okaże się że jest ugoda ...
[quote='leszeczek' pid='1236211' dateline='1492942873']
Długo broniłem Filipiaka, ale moja wiara/cierpliwość się wyczerpały.
Ja nawet nie miałbym wiele przeciwko temu, że z braku środków Cracovia utrzymywana jest jako zespół środka tabeli, budowane są podwaliny pod przyszły ewentualny sukces - rozbudowa infrastruktury i bazy. [b]Ale jak to ma się stać, kiedy klub jest zarządzany przez dyletantów?[/b]
Pod rządami Filipiaka Cracovia jest w stanie agonii. Kibicowsko umieramy, bo brak sukcesów sportowych powoduje, że jedyny napływ kibiców to są dzieci obecnych i grupy osiedlowe. Ci drudzy pojawiają się na stadionie 2 do 4 razy w roku, a i w tych meczach to coraz słabiej wygląda. Dramat.
[/quote]
to nie dyletanci z Zarządu ustalali skład na wczorajszy mecz tylko Zieliński.
Sprowadzeni przez niego Piątek, Vestenicki, Mihalik, Adamczyk, Litauszki - wszyscy na ławce.
To po to ich sprowadzał ? Bo kołdra była za krótka?
Nie ma drużyny jest tylko 11 kopaczy. Wizyta prezesa i kibiców pomogła na jeden mecz - ze Śląskiem.
A teraz jest już kicha.
I nie piszcie mi że po wywaleniu Tabisza drużyna nagle zacznie wygrywać. To nastąpi dopiero po wywaleniu Zielińskiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)