Nie wierze do tej pory w ten wynik :) Wiec nie napieprzam wiecej na jednostki tylko gratuluje wykasowania najgorszej serii w historii.
-
-
(WIKTORIA)[25] Ruch Chorzów-Cracovia 2 : 3
Po 1 polowie moglo byc nawet 1-4 w plecy 8-) ... i nic nie wskazywalo na to ze wygramy, poniewaz 1 polowa straszliwie slaba.
Gdyby nie Grzesiek i poprzeczki, slupki Ruchu to ... ale najwazniejsze jest to ze wygralismy i dopisujemy sobie 3 pkt ! (:D
Kuba Wójcicki, Dąbro i Grzesiek Sandomierski dzisiaj absolutna klasa. Bardzo trudny mecz, bardzo ważne 3 punkty. Brawo Pasy!
łoł, myślałem, że się zwycięstwa nigdy nie doczekam. Ruch nam nie leży. Panie trenerze, co Pan wyprawia, najpierw Wisła K, teraz Ruch Chorzów, obala Pan mity.
Brawo chłopaki!
Zgadzam się z przedmówcą. Dąbrowski w 1 połowie blado, w 2 znakomicie. Kapustka w 1 nonszalancko i po prostu słabo, w 2 okrzepł (choć na pewno nie tak dobrze, jak mógł i powinien w przekroju całego meczu). A interwencja Sandomierskiego - brak słów. Wójcicki nie pierwszy raz znakomicie, ale dzisiaj rozwiał wszystkie nadzieje Ruchu (jaka jest w sumie właściwa wersja śmierdziele czy brudasy?)
Staszek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kuba Wójcicki, Dąbro i Grzesiek Sandomierski
> dzisiaj absolutna klasa. Bardzo trudny mecz,
> bardzo ważne 3 punkty. Brawo Pasy!
dodałbym jeszcze Jendriska, który jak zawsze zapier.alał na całej długości boiska. Jednak jak już kiedyś wspomniał Trener Zieliński, mało kto to zauważa.
Doceniam także jego manierę atakowania odbitych piłek, to już jego 3 bramka w tym sezonie strzelona w ten sposób ( Katowice, Białystok, Chorzów).
Wójcicki 2 połowę po profesorsku,
Doświadczenie (sic!) Kapiego procentuje. Mecz słaby, ale końcówka taktycznie super.
Gratulacje Cracovio! :)
wciaz wierze w mistrzostwo!!
zwyciestwo z Lechem i pozniej mecz o mistrzostwo w krakowie z lampucera! bedzie mecz!
zerox1906 Napisał(a):
> Staszek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Kuba Wójcicki, Dąbro i Grzesiek Sandomierski
> > dzisiaj absolutna klasa. Bardzo trudny mecz,
> > bardzo ważne 3 punkty. Brawo Pasy!
>
>
> dodałbym jeszcze Jendriska, który jak zawsze
> zapier.alał na całej długości boiska. Jednak
> jak już kiedyś wspomniał Trener Zieliński,
> mało kto to zauważa.
>
> Doceniam także jego manierę atakowania odbitych
> piłek, to już jego 3 bramka w tym sezonie
> strzelona w ten sposób ( Katowice, Białystok,
> Chorzów).
Oj tak, tak, Erik zapieprza i oddaje serducho jak mało kto. Z kumplem mecz oglądałem, jakieś 10 minut przed końcem było widać po nim, jaki zajechany jest, a mimo to jak Kapi z kontrą wyszedł dwie minuty później, to on jako jedyny sprintem zasuwał.
co za za łamagi komentowały dzisiejszy mecz?
Jeden chyba Maciuś Terlecki
Popieram kolegów wyżej: Sandomierski, Dąbrowski, Erik i Wójcicki dzisiaj naprawdę wysoka klasa. Fajnie się czyta posty po 1 połowie. :D Brawa dla CAŁEJ drużyny za wygranie bardzo trudnego spotkania w niezłym stylu. Takie coś się ceni - nawet jak się nie układa, to potrafimy wygrać.
Gratulacje dla drużyny a specjalne dla trenera - BRAWO BRAWO BRAWO !!!
Nesta Napisał(a):
> wciaz wierze w mistrzostwo!!
>
> zwyciestwo z Lechem i pozniej mecz o mistrzostwo w
> krakowie z lampucera! bedzie mecz!
Hola hola, jeszcze 12 meczów ;)
MP mogę nie doczekać, ale po dzisiejszym jeszcze wiktoria na Łazienkowskiej mi się marzy B)-
Trochę lodu na rozpalone głowy. Piewcy wielkiego meczu Wójcickiego niech na spokojnie sobie zobaczą jak się zachował przy drugiej bramce dla Ruchu.
Generalnie mecz trudny do oceny, bo jakby to dwa różne spotkania były.
W przerwie układałem sobie regułke dlaczego wtopa a tak powiem tylko spoko jedziemy na mistrza ;)
Brawo panowie.
Mecz słaby, widać braki kadrowe, widać obniżkę formy kluczowych graczy a mimo to 3 pkt. BRAWO!
A swoją drogą przezabawne jest czytanie tematu meczowego po meczu i obserwowanie jak zmienia się zestaw komentujących, inny przy 1:2 a zupełnie inny po zmianie wyniku. Weźcie sobie panowie na wstrzymanie z ocenami bo potem pozostają wstydliwe dowody braku wiary, malkontenctwa czy wręcz ignoranctwa, w czym jak zwykle rej wodzi czołowy "ekspert" forum SaNtO. Pisanie o błazenadzie Zielińskiego, podczas gdy właśnie trenerowi zawdzięczamy te 3 pkt w conajmniej 80% to klasyczny "santizm".
Stawiam każde pieniądze na to, że gdyby nie odważna decyzja o przemeblowaniu obrony i to już po pół godzinie gry nie skończylibyśmy tego meczu w 11. Zejdler dostałby czerwień a gaszenie pożaru p otej kartce oznaczałoby ograniczenie i tak miernej siły ofensywnej. Gdyby nie Zieliński (zmiana, motywacja w przerwie) byłoby 1:3 albo i więcej.
Sterby, zgoda że Wójcicki zawalił przy drugiej bramce, ale weź pod uwagę, że działo się to tuż po całkiem sporej rewolucji w obronie, która właśnie jego dotknęła najbardziej zmuszając do jakby nowego wchodzenia w mecz. Ja jestem pełen podziwu, że ta sytuacja go nie zdołowała, że okrzepł i trochę przygasił pożar który od początku mielismy po lewej stronie.
Brawo chłopaki za walkę w 2 połowie!
Pan z numerem 27 dramat, poziom 3ligi.
Wójcicki chyba najlepszy z Pasów, Jendrisek walka na całym boisku.
BRAWO!!!
Tutaj nie ma co się habilitować, tylko gratulować (:D
Jak ktoś dobrze zauważył mecz trudny do oceny, masa błędów, ale ostatecznie zwycięstwo.
Klasyczne z nieba do piekła i z powrotem :)o
Dzięki!
bardzo trudny mecz do ocenienia bo pierwszą połowę przegrywaliśmy przez trenera. w przerwie to inaczej ustawił i poszło a część zawodników zaczęła nawet grać.
fajnie, że się udało wyciągnąć. odczarowany chorzów więc generalnie o to chodzi.
jeszcze jedna sprawa. pisałem o tym w temacie o szansach. takimi meczami sie wygrywa mistrzostwo. nie gra sie nic, mecz nie idzie a przywozi sie 3 punkty. jak do tej pory takie mecze remisowalismy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)