[quote='Sebastian1906KSC' pid='1313841' dateline='1524851954']
A ja myślę że można dać mu szansę w sparingach ale na szpicy. Według mnie ma duży potencjał i może w końcu wypali. Jeśli w sparingach nie przekona, pozbyć się
[/quote]
Zależy równiez od ustawienia. Jak 4-2-3-1 z Tomkiem jako "9" od początku, to nie ma to najmniejszego sensu. Albo wchodzi w 65-70 minucie na tą pozycje, albo zagrajmy zagrajmy w końcu 2napadziorow, a Tomek wchodzi wokolicach 50-60 minuty
-
-
Tomáš Vestenický - witamy w Cracovii!
Ja w nim widziałem potencjał, zresztą nie tylko ja, bo i skauci AS Romy również kiedyś w nim widzieli. Wg mnie powinien wrócić i do końca letniego okienka transferowego niech walczy o skład. Jak nie wywalczy, to już pewnie nigdy nie wywalczy i wtedy sprzedać lub wypożyczyć, żeby zeszedł z listy płac.
Z całym szacunkiem ale jak słusznie zauważyliście wydaliśmy na Niego 500 tys. € czyli ponad 2 mln PLN dlatego uważam że należy go sprawdzić i Nikt prży zdrowych zmysłach nie pozbędzie się Go od tak. Ja tam mam nadzieje że chłopak dostanie szanse i godnie zastąpi np. Krzyśka i za rok będzie następny do wytransferowania. Ku chwale Naszej Wielkiej CRACOVII
25 dni później
Zapomniany trochę Tomas po bardzo ciężkiej kontuzji na początku rundy wrócił do gry w bardzo dobrym stylu. W 8 meczach słowackiej ekstraklasy strzelił 6 goli, dzięki czemu jego Nitra jest na pierwszym miejscu w grupie spadkowej. Może warto dać mu szansę na okresie przygotowawczym latem?
Jetem ZA
A Jaro znowu asysta :)
Graliśmy na dwóch napadziorów długo z Pogonią i skończyło się fatalnie. Nas nie stać na grę dwoma napastnikami bo wtedy przegrywamy walkę o środek pola, a na skrzydłach nie mamy kim straszyć.
[quote='gusto' pid='1317942' dateline='1527107733']
Graliśmy na dwóch napadziorów długo z Pogonią i skończyło się fatalnie. Nas nie stać na grę dwoma napastnikami bo wtedy przegrywamy walkę o środek pola, a na skrzydłach nie mamy kim straszyć.Można M
[/quote]
Można by ewentualnie zmienić ustawienie i grając na dwójkę napastników + trzech DP przejść na trójkę w obronie . Tylko czy to ćwiczymy i potrafimy ?
Był już taki jeden, przy którym graliśmy trójką w obronie. Efekty były delikatnie mówiąc cieniutkie :)
[quote='Jarek44' pid='1318044' dateline='1527175012']
Był już taki jeden, przy którym graliśmy trójką w obronie. Efekty były delikatnie mówiąc cieniutkie :)
[/quote]
Chodzi o Majewskiego i czwarte miejsce?
[quote='SaNtO' pid='1318070' dateline='1527191737']
[/quote]
[/quote]
Chyba chodzi o Podolińskiego.
Przy którym nawet jak zaczął grać czwórką to kopacze dalej uprawiali symulkę.
[quote='octop' pid='1318071' dateline='1527192645']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Dokładnie. Do grania trójką obrońców to trzeba mieć solidnych piłkarzy, a nie takich, którzy może mają zadatki na takowych, że o solidnych DP nie wspomnę. Majewski miał jednak inny materiał piłkarski.
Nie twierdzę, że musimy tak grać , tylko możemy . Może to być jeden z kilku wariantów ustawienia ćwiczonych na treningach . Próba nic nie kosztuje.
[quote='Jarek44' pid='1318074' dateline='1527194362']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Dokładnie. Do grania trójką obrońców to trzeba mieć solidnych piłkarzy, a nie takich, którzy może mają zadatki na takowych, że o solidnych DP nie wspomnę. Majewski miał jednak inny materiał piłkarski.
[/quote]
No swietny zwłaszcza Wisniewski na 10tce. Okej umówmy się że to 4 miejsce w pojedynkę wygrał mu Giza którego odstrzelił ale... Ale..
System 3-5-2 to najdoskonalszy system swiata. To jest niepodważalna prawda
[quote='SaNtO' pid='1318189' dateline='1527268605']
[quote='Jarek44' pid='1318074' dateline='1527194362']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
No swietny zwłaszcza Wisniewski na 10tce. Okej umówmy się że to 4 miejsce w pojedynkę wygrał mu Giza którego odstrzelił ale... Ale..
System 3-5-2 to najdoskonalszy system swiata. To jest niepodważalna prawda
[/quote]
Pamiętasz jakim ustawienie gra Mistrz Świata? A zwycięzca Ligi Mistrzów?
Finał chyba dopiero jutro, a mistrzostwa w czerwcu :D
378 dni później
To nie jest tak, ze mu się kończy umowa zaraz? Bo wszystkie media przedstawiają go jako transfer powrotny...
4 lata od 2016 roku z tego co pamiętam
- Edytowany
Ok to mamy źle w tych kontraktach przypiętych.
Choć na transfermarkt niby do końca czerwca 19'.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)