Wielka Sobota,Wielka Cracovia! hej heja heja Cracovia mistrzem hokeja!
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Jesteście Wielcy Panowie i Panie! Mistrz, Mistrz Cracovia!!!
Dalej nie za bardzo mogę mówić i zebrać myśli. Jest cudownie!!!
Czy na rozdaniu medali był Kacper Guzik?
Był. Ponury trochę.
Rogatą duszę ma ten chłopak, a i tak dwa złote medale z rzędu zdobył.
Był jakiś mecz dzisiaj? ;)
No tak, trochę alko po meczu i już amnezja :D
DZIĘKUJĘ !!! JESTEŚCIE WIELCY !!!
Losowi dziękuję za to że dał mi możliwość bycia kibicem Tej Drużyny, Tego Klubu.
[color=#FF0000]MISTRZ !!! MISTRZ !!! CRACOVIA !!![/color]
Aaa, ten :D
karampuk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gratuluje Mistrza, w przekroju calego sezonu
> nalezal sie Cracovi jak nikomu.
Teraz dopiero przeczytałem - dzięki :)
Raz jeszcze dziękuję!!! Najciężej wywalczone złoto ze wszystkich.
(WIKTORIA)
Sezon za nami - ja bym chciał bardzo podziękować Klubowi, Zawodnikom, Trenerowi i ogólnie wszystkim którzy pozwolili mi po raz porobić trochę materiałów dla kibiców. No w skrócie to po prostu wielki dzięx za akredytację i mam nadzieję, że kłopotów nie narobiłem, a przydać chyba się przydało.
mimo iż już parę godzin minęło to trudno sklecić coś treściwego. Ogromna radość wypełnia serducho po tym dzisiejszym nerwowym meczu i po całej tej play-off wej batalii prowadzonej w ekspresowym tempie. Bardzo cieszy ten tytuł mimo iż od sierpnia mówiono o naszej drużynie że to kandydat nr.1 do korony to każdy kto zna się na hokeju wiedział że wcale tak być nie musi i że droga będzie bardzo trudna, do tego te porażki w rundzie zasadniczej z Tyszanami i teraz osłabienia ( Pasiut, Rompkowski, Guzik). Odnośnie dzisiejszego meczu takie mam spostrzeżenia- bardzo przyjemnie być świadkiem odrodzenia się wielkiej hokejowej Cracovii po dwóch chudych latach wielkie dzięki dla profesora i Rudolfa na analizy i podsumowania przyjdzie czas. Zdrowych świąt bo radosne już są !!(WIKTORIA)
Miałem okazję widzieć zawodników Tychów wychodzących z hali i powiem Wam... Jakbym był kibicem GKS uznałbym sezon za udany - świetny występ w PK, srebro i do tego SP. No ja wiem - bronili MP i wydawało im się że nas mają już na widelcu, i to na pewno robi przykrość... Ale ja bym uznał za całkiem udany. No ale widziałem ich wychodzących z hali... powiem wam, że myślałem że sporo w hokeju już widziałem, ale chyba dopiero teraz, widząc ich zrozumiałem jaki to dramat i co to znaczy dla zawodnika "przegrać finał".
A tak w ogóle to słowa uznania dla GKS - naprawdę liczę że na spokojnie i chłodno wielu z nich pozytywnie oceni sezon, bo mają z czego być dumni i sukcesy też mają w tym roku na każdym prawie froncie - SP, super występ w PK, srebro w lidze, do tego #2 w zasadniczym, więc frajdę kibicom cały sezon dawali i mają kwalifikację do reprezentowania w Europie plastikowej. To są naprawdę bardzo dobre wyniki! W zasadzie poza PP to na każdym froncie większy lub mniejszy ale sukces! Szacunek dla nich i brawo, bo naprawdę - dobry zespół, dobry sezon i dobry wynik! Ja wiem, że przegrany finał to przegrany, ale mimo wszystko,w moich oczach "wynik w MP" powiedzieć trzeba że dobry, bo srebro to jest naprawdę dobry wynik. Brawo dla GKS!
Po zdobyciu złota, tytuł wątku w moim zamierzeniu miał brzmieć:
[b](WIKTORIA) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Mamy złoto na 110 - lecie !!! (WIKTORIA) Hej Heja Heja Cracovia Mistrzem Hokeja !!! (WIKTORIA)[/b]
Jednak po edycji tytułu, jak i całego pierwszego mojego posta w tym wątku (razem i osobno) wyskakuje błąd (info, że strona nie działa:S) i nie mogę zmienić ani tytułu wątku, ani uzupełnić posta o wyniki finału, jak i o nowinę, że: Hej Heja Heja Cracovia Mistrzem Hokeja !!! (:D
Jeżeli ktoś z Adminów wie w czym problem problem, to proszę o zmianę tytułu wątku na powyższy i o uzupełnienie mojego pierwszego posta o wyniki i powyższą nowinę ! :)
Wielkie brawa dla Wszystkich !! Mamy zloto !!
Mr.Crowley , cygar prawdziwy kubański?? odpalony z okazji mistrzostwa??:):):)
Jeszcze odnośnie tych co klub kokosa otwarli na sobotni finał, słyszałem przed meczem od kolegi z Tychów, że dał za 3 bilety 750 zł !!! :X
Ja oddałem dzisiaj jednemu z naszych Pasiaków (bo moja córka chora) jedno miejsce karnetowe poniżej ceny nominalnej ! (:P) A co ! :P
CHT Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://zapisz.net/images/679_56f6cad74ed10_o_size_
> 933x0_q_7_tn.jpg
>
> Z dedykacją dla Kruszyny i Reva.:)-D
Mógłby zostać managerem, tylko musiałby dostać zakaz sprowadzania zgranych Czechów i Słowaków.
"Sezon za nami" - napisał ŻK
dlatego, w tym miejscu chciałbym Ci serdecznie Kaczko podziękować, za to co robisz dla Pasiackiego hokeja !
to, że zorganizowałeś i prowadzisz rewelacyjną zabawę w postaci Typera - mistrzostwo !
to, że organizujesz nagrody - arcymistrzostwo !
no i jeszcze Twój blog !
KAŻDY kibic hokejowej Cracovii powinien tam zaglądać: [url=https://czarnynabialym.wordpress.com/][u]Blog Kaczki[/u][/url]
nawet jeśli nie zgadzasz się z poglądami ŻK, to możesz odsłuchać nagrań, które Kaczka zamieszcza po każdym meczu u siebie,
i dowiedzieć się np. co Profesor sądzi o Trenerze:
[i]"Śledziłem Forum kibiców, tak jak po nim jechali, jestem pełen współczucia. Dobrze, że to wytrzymał, bo nie oszukujmy się, każdy to Forum czyta, tam nie jest aż tak wielu kibiców, ale się przejmujemy tym "[/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)