MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Znane sa terminy meczow finalowych?
>
> od początku sezonu były znane
>
> ? 14 marca 2016 (dom);
> ? 15 marca 2016 (dom);
> ? 18 marca 2016 (wyjazd);
> ? 19 marca 2016 (wyjazd);
> ? 22 marca 2016 (dom);
> ? 24 marca 2016 (wyjazd);
> ? 26 marca 2016 (dom);
>
> (dom)-dotyczy drużyny wyżej rozstawionej
No to zaj*bisty uklad - mecz 2 dni po decydujacym polfinale....
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Taka jest cena grania 7 meczy w półfinale.
Spokojnie Rock - to może w dwie strony działać, jedni mają odpoczynek, a drudzy są w rytmie. Dość przypomnieć, jak bajkowi przekręcili raz ligę podczas sezonu, jesienią ustalali "wolny bilet" w 1/4 finału, a potem ten "wolny bilet" się okazał być też na "w", tyle że "wilczym biletem" i sami ci co go dostali to przez niego płakali. To może być plus dla Tychów, ale może być i minus, to nic nie znaczy, całkowicie nic!
Dla mnie wczoraj rozegraliśmy najsłabszy mecz z całej serii!
W sobotę jednak będziemy cieszyć się ze zwycięstwa u siebie przy komplecie na hali!
niby tak, ale 2 dni to cholernie malo na regeneracje. w pierwszym meczu to moze nie byc problemem ale kolejny dzien pewnie da o sobie znac.
Awansujemy i będziemy się martwić.
Będziemy w rytmie meczowym, Tychy wręcz przeciwnie :)
Witam serdecznie. Ja dalej przez te 4 lata odwiedzam ten forum. W sobote szykuję sie super mecz.
Rafalo, Twoja współpraca naszym Klubem skończyła się definitywnie ?
Ja pracuję dla zawodnikow a nie klubów. A to ktory klub chce czy nie chcę odemnie zawodnikow to juz nie zależy odemnie tylko od klubu.
Tyle że jak zawodnik korzysta z usług menago, to trzeba byłoby się dogadać z tym menago, a nie poza tym menago, tak?
Przy okazji - wszystkiego dobrego, miło że zaglądasz :)
edit: w sumie to lepiej mi nie odpowiadaj, proszę. Wiesz jak jest, potem Ci to ktoś wyjmie i będzie lipa, a tak to zawsze jest jakaś nadzieja...
A co do transmisji z Sanoka. Pierwszy raz oglądałem i mam dwa przemyślenia. Jedna kamera, brak powtórek i brak zegara - to na pewno na minus. Jak za 15 zeta to można by oczekiwać czegoś więcej. Ale wuj - była. Dało się oglądać. Przez cały mecz miałem trzy zwisy trwające po ok 5 sekund (tak - liczyłem, bo miałem zegar obok do "samodzielnego odmierzania czasu" ;) ). Za każdym razem obyło się bez wylogowywania, logowania, restartowania, cudowania. Ot, poczekałem kilka sekund i ruszyło znowu. Nie było źle pod tym wględem u mnie. Pan Komentator - tutaj na plus. Spodziewałem się, że komentarz będzie bardzo jednostronny. Co byłoby zrozumiałe - gra Sanok, sanocka telewizja internetowa, sanocki portal, itd. A tutaj proszę. Facet dawał radę, przyjemnie mi się go słuchało. Moim zdaniem naprawdę starał się być obiektywny i nie "trzymać" za żadną ze stron. Zaryzukuję stwierdzenie, że nawet lepiej mi się tego człowieka słuchało niż komentatorów z TVP. Bardzo miłe zaskoczenie.
Rafalo - załatw nam jeszcze raz Kostucha :)
Pozdrawiam!
mkp Napisał(a):
> A co do transmisji z Sanoka. Pierwszy raz
> oglądałem i mam dwa przemyślenia. Jedna kamera,
> brak powtórek i brak zegara - to na pewno na
> minus. Jak za 15 zeta to można by oczekiwać
> czegoś więcej. Ale wuj - była. Dało się
> oglądać. Przez cały mecz miałem trzy zwisy
> trwające po ok 5 sekund (tak - liczyłem, bo
> miałem zegar obok do "samodzielnego odmierzania
> czasu" ;) ). Za każdym razem obyło się bez
> wylogowywania, logowania, restartowania,
> cudowania. Ot, poczekałem kilka sekund i ruszyło
> znowu. Nie było źle pod tym wględem u mnie. Pan
> Komentator - tutaj na plus. Spodziewałem się,
> że komentarz będzie bardzo jednostronny. Co
> byłoby zrozumiałe - gra Sanok, sanocka telewizja
> internetowa, sanocki portal, itd. A tutaj proszę.
> Facet dawał radę, przyjemnie mi się go
> słuchało. Moim zdaniem naprawdę starał się
> być obiektywny i nie "trzymać" za żadną ze
> stron. Zaryzukuję stwierdzenie, że nawet lepiej
> mi się tego człowieka słuchało niż
> komentatorów z TVP. Bardzo miłe zaskoczenie.
A u mnie odwrotnie - kilka razy już opłacałem tą transmisję - jakoś się dało znieść, choć brak zegara faktycznie przeszkadza.
Wczoraj znowu u mnie był dramat. W czasie trzeciej tercji zwieszało się co kilka minut.
Eeeee, qsss - ja wierzę, że to może i jest "jak jazda na rowerze", ale bez cudów - Kostuch to teraz zapewne co najwyżej mógłby faktycznie "do was", tzn do Czartów chyba :) Kalendarza nie oszukasz :)
żółta kaczka Napisał(a):
> Eeeee, qsss - ja wierzę, że to może i jest "jak
> jazda na rowerze", ale bez cudów - Kostuch to
> teraz zapewne co najwyżej mógłby faktycznie "do
> was", tzn do Czartów chyba :) Kalendarza nie
> oszukasz :)
Może ma rozległą, młodszą rodzinę :)
żółta kaczka Napisał(a):
> Tyle że jak zawodnik korzysta z usług menago, to
> trzeba byłoby się dogadać z tym menago, a nie
> poza tym menago, tak?
>
> Przy okazji - wszystkiego dobrego, miło że
> zaglądasz :)
>
> edit: w sumie to lepiej mi nie odpowiadaj,
> proszę. Wiesz jak jest, potem Ci to ktoś wyjmie
> i będzie lipa, a tak to zawsze jest jakaś
> nadzieja...
Lepiej nie bede sie wypowiadal na ten temat. Kostuch ma sie dobrze , ale może za parę lata uda sie namówić syna Dawida do gry w Krakowie.
Marzy mi się co najmniej jedna piątka złożona z takich Kostuchów! Zarówno w Cracovii, jak i reprezentacji Polski. A zamiast tego mamy wynalazki typu Danton.
to jeden z lepszych zawodników w naszej lidze... Gdyby zamiast z logo STS jeździł w koszulce biało-czerwone pasy to pewnie inaczej byś śpiewał.
Oj tam, Cichy też jeździ w barwach Sanoka i nikt po nim nie ciśnie.
Każdy broni swoich zawodników, a przyznasz że Danton nie zabiega specjalnie o względy kibiców przeciwnych.
Taki układ On prowokuje, my po Nim ciśniemy i gitara. Tak ma być
Wy lubicie przyśpiewkę o Radziku, a pewnie połowa na Arenie nie wie o co chodzi i też gitara.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)