Z jednej strony czemu nie, a z drugiej po prostu sciagac dyche i na lewo Mihalik
-
-
Anton Karaczanakow - witamy!
- Edytowany
To bardzo dobry pomysł. Antonowi nie po drodze było z trenerem Zielińskim.
A jakie są szanse na jego ściągniecie?
[quote='pasywpasy' pid='1268595' dateline='1502262170']
[/quote]
Przede wszystkim w jakiej jest formie ? Bo kolejnego gracza "na sztukę" nie ma co ściągać .
Albo mamy w umowie ze Starą Zagora zapis o możliwość wcześniejszego ściągnięcia go z powrotem (szanse 100%), albo nie ma takiego zapisu (0% szans).
[quote='hank' pid='1268612' dateline='1502269758']
[quote='pasywpasy' pid='1268595' dateline='1502262170']
[/quote]
Przede wszystkim w jakiej jest formie ? Bo kolejnego gracza "na sztukę" nie ma co ściągać .
[/quote]
Daję sobie głowę uciąć, że pewnie nie gorszej niż kilku naszych obecnych zawodników :)
Nie jest i nie może być znacząco lepszy na skrzydle od Zenjowa i Wdowiaka, nie mówiąc już o Mihaliku. Przyśpieszony powrót miałby sens tylko przy założeniu, że Mihalik już na stałe gra na środku pomocy - ale dlaczego tak ma być? My chcemy porządnego grajka na pozycję 10!
[quote='niegramotnyj' pid='1268644' dateline='1502272757']
Nie jest i nie może być znacząco lepszy na skrzydle od Zenjowa i Wdowiaka, nie mówiąc już o Mihaliku. Przyśpieszony powrót miałby sens tylko przy założeniu, że Mihalik już na stałe gra na środku pomocy - ale dlaczego tak ma być? My chcemy porządnego grajka na pozycję 10!
[/quote]
Polemizowałbym czy nie jest lepszy od Wdowiaka. Do tego ma dobry stały fragment gry. Liga jest długa i przytrafią się kartki i kontuzje (patrząc jak szybko Zenjov zbiera kartki to na pewno nie będzie pauzował tylko raz). Poza tym Anton mógłby też z powodzeniem grać jako zmiennik na 10 lub wymieniać się pozycjami w trakcie gry z Mihalikiem grającym na 10. Jestem jak najbardziej za tym żeby dać mu prawdziwą szansę jakiej do tej pory u nas nie dostał. Gorszy od Vestenicky`ego nie będzie. Ile szans dostał Tomas a ile Anton?
Z niego taki zbawiciel Cracovii jak ze mnie dobry pracownik :D
Pytanie tylko czy jest możliwość ściągnięcia go. Miał pecha, że przedłużyli jego wypożyczenie jak jeszcze trenerem był Zieliński.
Zieliński nie był zły, problem tylko miał taki, że jak się obraził to kaplica :s
Panowie, błagam... Gość przez ROK CZASU nie przebił się do składu i teraz miałby być wybawieniem?... Po raz osiemdziesiąty szósty przerabiamy bajkę pod tytułem "nie grał, czyli pewnie byłby dobry".
Miałem nadzieję, że już nie będzie grana ta zdarta płyta...
Zgadzam się z Astonem. Zieliński miał swoje za uszami, ale dopisywanie mu wszystkich grzechów świata, zakrawa na jakąś paranoję.
Anton po prostu przegrał rywalizację, bo był słaby. Do tego mam wrażenie, że to gość o... bardzo małym rozumku, średnio rozgarnięty życiowo.
Nie bardzo ogarniał aklimatyzację, nie uczył się polskiego, kiepsko było mu się w jakiekolwiek ramy taktyczne wpasować. Robienie z niego zbawcy świadczy o mizernej znajomości futbolu. Miał swoją szansę - zaprzepaścił ją. Cracovia to nie przytulisko, tylko profesjonalny klub sportowy. Co innego nasz wychowanek, z Krakowa, a co innego najemnik. Żebyście Stebla, czy Wdówkę tak bronili, jak bułgarskiego pędziwiatra ;)
W Twoim rozumowaniu Mihalik tez był słaby bo nie grał u Zielińskiego? Druga sprawa to Karaczanakow uczył się języka był nawet filmik na oficjalnej. Nie wiem jaką miał mentalność ale prawda jest taka ze prawdziwej szansy w Cracovii nie dostał.
Michalik grał.
[quote='PRZEMO KSC' pid='1268746' dateline='1502293800']
W Twoim rozumowaniu Mihalik tez był słaby bo nie grał u Zielińskiego? Druga sprawa to Karaczanakow uczył się języka był nawet filmik na oficjalnej. Nie wiem jaką miał mentalność ale prawda jest taka ze prawdziwej szansy w Cracovii nie dostał.
[/quote]
Nie rozumiem analogii do Mihalika. Sam wiesz, jak było. Miał nadwagę. Nawet będąc przekocurem, z dodatkowymi kilogramami ciężko jest hasać po boisku jak łania.
Poza tym - Mihalik myśli na boisku. Anton to klapki na oczach i gaz.
- Edytowany
Mihalik za Zielińskiego zagrał 410 min co daje niecałe 5 meczy tzn ze grał :D ?
Rafi piszesz ze miał nadwagę, ok ktoś się pod tym transferem podpisał przypuszczam ze była to ta sama osoba która podpisywała się pod transferem Forsela.
[quote='Rafi' pid='1268743' dateline='1502293520']
Zgadzam się z Astonem. Zieliński miał swoje za uszami, ale dopisywanie mu wszystkich grzechów świata, zakrawa na jakąś paranoję.
Anton po prostu przegrał rywalizację, bo był słaby. Do tego mam wrażenie, że to gość o... bardzo małym rozumku, średnio rozgarnięty życiowo.
Nie bardzo ogarniał aklimatyzację, nie uczył się polskiego, kiepsko było mu się w jakiekolwiek ramy taktyczne wpasować. Robienie z niego zbawcy świadczy o mizernej znajomości futbolu. Miał swoją szansę - zaprzepaścił ją. Cracovia to nie przytulisko,[b] tylko profesjonalny klub sportowy[/b]. Co innego nasz wychowanek, z Krakowa, a co innego najemnik. Żebyście Stebla, czy Wdówkę tak bronili, jak bułgarskiego pędziwiatra ;)
[/quote]
:):):)
36 dni później
Anton z bramką dziś. Mecz trwa
209 dni później
Jak informuje bułgarski serwis sportal.bg, Anton Karaczanakow wróci po sezonie do Cracovii, skąd jest wypożyczony do Beroje Stara Zagora. Karaczanakow nie cieszy się zaufaniem trenera, a ponadto Beroje nie stać, aby opłacić transfer definitywny 26-letniego zawodnika.
http://www.2x45.info/aktualnosci/54352/ekstraklasa-marco-paixao-odejdzie-z-lechii-bosniacki-bramkarz-na-celowniku-legii-kluby-ekstraklasy-rozkupia-graczy-wigier/
Ciekawe czy MP bedzie go widział w kadrze ? Szczerze wątpię .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)