DiegoKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Krzysiu Szewczyk na testach w ruchu. Mam
> nadzieję, że w gre wchodzi tylko ewentualne
> wypożyczenie.
i to klauzulą zakazu gry przeciwko Nam
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
http://transfery.info/89457,nowy-klub-rudevsa
No i po napastniku :D >:D<
Bo w Kolonii jest piękna katedra ;-)
Wykupić Wolskiego!
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115698,20242523,transferowe-przymiarki-wisly-krakow-i-kilka-pytan-bez-odpowiedzi.html#BoxSportLink
...widocznie będzie zamiana Szewczyka na Mazka ;)
[i]Beniaminek Ekstraklasy - Wisła Płock nie zakłada rewolucji w składzie przed nowym sezonem.[/i]
[i]Największym zmartwieniem Kruszewskiego (Prezes WP) jest niski budżet klubu. - Problem nie pojawił teraz, na początku każdego sezonu nie wiemy, jakim budżetem będziemy dysponować. Mamy prognozy, plany, ale nasz byt jest uzależniony od właściciela, czyli miasta Płocka.[/i]
Tak konkretnie to nie wiem o co tam chodzi, bo mają ponoć jeden z najniższych budżetów w lidze (10 baniek), a skupują zawodników z nazwiskami i zapewne odpowiednimi wymaganiami. Albo robią to na kredyt, liczą na kasę od jakiegoś bogatego sponsora jak będą grali dobrze (oczywiste kogo), albo robią straszne kominy w zespole. No nic, zobaczymy jak to im pójdzie. Nie życzę im źle, bo przysługują się do rozmywania Wiseł w e-klasie, ale wygląda mi to dziwnie.
Jeśli Sylwestrzak woli grać w beniaminku a nie mieć w cv europejskich pucharow to pewnie w grę wchodzila kasa, a skoro chłop poleciał na kase to pytanie czy potrzebni są tej drużynie tacy "ambitni" najemnicy.
Mentny ale skupują to za dużo powiedziane. Pozyskali dwóch zawodników, jak na polskie warunki przyzwoitych. W przypadku Furmana ciekawe jaki procent płacą jego pensji bo jeśli wszystko to szacunek, ale mam przeczucie że nie i reszte płacą Francuzi. Pozyskanie Sylwestrzaka na plus. Pytanie tylko czy właśnie nie rozbili banku na dwóch grajków. Przyjdzie czas na ocene, który zespół w tym okienku zyskał a który go zawalił. Trzeba też pamiętać o tym że praktycznie cały skład mają na kontraktach pierwszoligowych, kilka przedłużeń i podwyżek pewnie jest, ale spokojnie mogę się załozyć że mają jeden z najniższych budżetów płacowych. Kasa z nc+ pozwoli im go podnieść stąd zakupy lekkim szaleństwem.
Nie jeden spadkowicz budził się w pierwszej lidze, że zacytuje klasyków, ze szrotem za 50tyś miesięcznie.
młodyStrażak Napisał(a):
> Jeśli faktycznie chcieliśmy furmana i
> sylwestrzaka a przebił nas beniaminek to jest to
> kpina, abstrahując od czego czy sie oni nadają,
> jeśli trener o nich zabiegał a ostatecznie
> wylądowali oni w Płocku to w tym momencie
> wylądowałem ja na ziemi :D, sie medalow i
> pucharów mi zachciało xD
A może nas wcale nie przebił, tylko wymienieni piłkarze woleli pewne miejsce w składzie zamiast rywalizacji? Sylwestrzak nie jest lepszy od Jaroszyńskiego, Furman odstaje od Covilo i Dąbrowskiego. U nas zaczęli by na ławce i czekali na kontuzje, kartki rywali na swoich pozycjach.
mcz_ Napisał(a):
> A może nas wcale nie przebił, tylko wymienieni
> piłkarze woleli pewne miejsce w składzie zamiast
> rywalizacji? Sylwestrzak nie jest lepszy od
> Jaroszyńskiego, Furman odstaje od Covilo i
> Dąbrowskiego. U nas zaczęli by na ławce i
> czekali na kontuzje, kartki rywali na swoich
> pozycjach.
I weszli by wówczas kiedy by to było potrzebne (kartki, kontuzje) lub cały czas nakręcali rywalizacje
I jak tak rozumiem budowanie mocnej drużyny gdzie mamy na każdą pozycję w miarę równorzędnych piłkarzy
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13432267_1016405581742143_3664713740418998300_n.jpg?oh=4b00a3159a2cf1e39a2abea4e7653652&oe=57FB9EB7
OFICJALNIE, po Sylwestrzaku :-)
morata Napisał(a):
> Akurat powrot Marciniak jest o tyle prawdopodobn , ponieważ rok temu odszedl bo nie zgodzil sie na
> warunki przedluzenia. Zytko i Rymaniak to dezyzje wylacznie trenera.
Nie strasz tym Marciniakiem.
Chyba bym rozważył zwrot karnetu, bo to nie na moje nerwy, a i doznania estetyczne przy oglądaniu tego cudaka wątpliwe. :X
Tego scenariusza boję się najbardziej, naprawdę lepiej nikogo nie ściągać bo mamy Wołąkiewicza i Wójcickiego w najgorszym wypadku . Transfer LO jednak by się przydał , bo Jaro bez konkurenta.
szczeże powiedziewszy jak patrze na te ostatnie 2 transfery to zastanawiam się czy my chcemy walczyć o utrzymanie czy miejsca 1-3
Michael1906 Napisał(a):
> szczeże powiedziewszy jak patrze na te ostatnie 2
> transfery to zastanawiam się czy my chcemy
> walczyć o utrzymanie czy miejsca 1-3
to pol zespolu odchodzi ? nie wiedzialem
W ogóle ktoś odchodzi? Zjawa? Bouba?Zejdler?
kolega Michael1906 skazuje nas na walke o utrzymanie z zespolem ktory zdobyl awans do pucharow
nie, nie skazuje nas na walkę o utrzymanie tylko oceniam dwa ostatie transfery
Nikt nie mówi tego głośno ale patrząc po transferach na pewno wraca produkcja piłkarzy netto...
eredin Napisał(a):
> W ogóle ktoś odchodzi? Zjawa? Bouba?Zejdler?
Chyba cala 3 odchodzi. Kontrakty Zjawy i Zejdlera sa do 30 czerwca i nie beda przedluzanie a Bouba mial w kontrakcie tak, ze jesli nie zagra jakis tam % meczy to nie zostaje w Cracovii i podobno dostal informacje, ze ma sobie szukac innego klubu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)