SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>. na szczęście mamy poważny
> sztab szkoleniowy i nigdy taka miernota nie trafi
> do Cracovii. widziałem nasz numer 2 kilka razy
> dosłownie w akcji i mogę powiedzieć, że na
> dzień dzisiejszy to tego całego Babulasa [u]nakrywa[/u]
> czapką
--------------------------------------------------------
Pyerdolisz człeniu jak milicjant po szkoleniu interpersonalnym..
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Santo uwielbia popadać w bezsensowną przesadę, a czasem w czysty bezsens, jak w tym przypadku. Oczywistym jest, że Stępniowski ma braki techniczne, których już nie nadrobi. To jest facet do odstrzelenia, wiem, że to okrutne, ale po co mamy sobie mydlić oczy.
Nie zmienia to faktu, że Zubas jest bramkarzem chimerycznym, to jest typ Cabaja, czyli typ, którego ja osobiście najbardziej nie lubię.
Tak jeszcze gwoli ścisłości, też z Twittera G. Wojtowicza: "Chyba mają na oku kogoś lepszego, ale jak nie wypali, to może wrócą do tego pomysłu, jak będzie jeszcze do czego". Jeżeli ma przyjść ktoś lepszy niż Mazek, to nie mam nic przeciwko. ;)
Większośc dobrych bramkarzy ma kapryśną naturę.I co z tego ? Taki Szczęsny czy Kuciak to niby fafrocli nie puszczali ? Zubas i w Bełchatowie i w Bielsku potwierdził,że należy mu się przysłowiowy ,very solid keeper.
Może wrócił temat tego pana ?
http://transfery.info/89202,oficjalnie-radovic-do-wziecia
Dajcie spokój z dziadkiem Radovicem.To już nie ten piłkarz co kiedyś .
Santo -naprawdę dalej proponujesz Filipiakowi zakup Stępińskiego za 2 mln euro ?Piszesz że to ..inwestycja na której mógłby zarobić .Przyznam -zmyślnie chcesz wybrnąć z tej głupoty i śmieszności na którą się wystawiłeś .
Powiem tak Filipiak by musiał kompletnie odlecieć by cię posłuchać i zainwestować w gościa co nic nie osiągnął taką kasę .
Inwestycja to jest Mazek .Dajesz 200 tyś euro za gościa co już wiele potrafi i masz duże prawdopodobieństwo że za rok dwa opylisz go za 1-2 mln euro.Dla bezpieczeństwa kupujesz podobnych zawodników jeszcze 2 LICZĄC ŻE NAWET JAK JEDNEGO DOBRZE SPRZEDASZ TO ZAROBISZ .
Dajcie też już spokój z tym Stępińskim, może da się na nim zarobić, a może nie - przekonamy się o tym za parę lat, pozatym nie ma to już żadnego znaczenia, nas na takie transfery nie stać i nie ma co gdybać.
Co do Zubasa to jako bramkarz nr 2 całkiem fajna opcja, bo trzeba sobie zdać sprawę, że na grzanie ławy nie przyjdzie do nas jakiś przekot, i kasę lepiej zainwestować w zawodnika na inną pozycję.
Ponoć zamiast mazka jest brany pod uwagę Janota od zaboli
o Boże
Vola1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ponoć zamiast mazka jest brany pod uwagę Janota
> od zaboli
Mało śmieszne.
ponoć ma zabookowany bilet na Polskiego Busa...
Podobno technicznie zaawansowany na poziomie Neymara. Do zawodowej gry raczej się nie nadaje, ale skoro ściągamy Zieńczuka by zabawiał trybuny (słusznie!) to Janota może zabawiać sektor rodzinny pokazując sztuczki takie jak wiązanie krawata nogą itp. Radość dzieci raczej nie jest przeliczalna na żadne pieniądze.
od wiązania krawata nogą jest "Karaczan" . Ten etat zajęty;)
okres przygotowawczy tuż tuż, a tu dalej cisza
KUPMY KOGOKOLWIEK!!!!!!!!!
Michal charpek, michal mak, karol swiderski, przemywlaw frankowski.
Janota potrafi grać w piłkę, ale w obecnej dyspozycji wzmocnieniem dla nas być nie może :)
Janota to teraz Miernota
No błagam...tylko nie Janota.
Niech ktoś powie że to niesmaczny żart, proszę.
Brac wszystkich !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)