A więc dziś dowiemy sie(chyba) o dwóch nowych piłkarzach :) Już się doczekać nie mogę.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Na to wygląda. Myślę, że już od wczoraj są w Krakowie i przechodzili testy medyczne.
A może Litauszki to podpucha? Może jest to działanie spowodowane zbiciem ceny za zawodnika?
Mam wrażenie, że Polczak bardzo obniżył loty w ostatnim czasie. Jeśli uda się pozyskać dobrego stopera, to powinien zostać jako rezerwowy, bo jego pozycja jest szczególnie zagrożona kartkami i kontuzjami, więc zmiennicy są bardzo ważni.
rozlegla kadre trzeba miec, ja mam nadzieje radzi/poradzi sobie z rotacja/rola rezerwowego - sile kadry wyznacza lawka ktora cos wnosi, a nie goscie ktorzy odsunieci od skladu nie potrafia sobie poradzic mentalnie z rywalizacja i potem graja non stop jak posrani (patrz np Zjawa, poczatki mial ok, potem lawa, potem powroty znonse a ten sezon to tragedia)
Nie tylko Cracovia chce Vestenickiego
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,cracovia-rozwaza-transfer-definitywny-tomasa-vestenickiego,artykul,673872,1,1059.html
Co do Polczaka, popatrzcie na średnią ocen za sezon. Faktycznie forma spadła w marcu, ściślej - pod koniec marca. Jednakże w wcześniejszych fazach sezonu jego oceny zwykle mieszczą się z zapasem w średniej drużyny, co dla stopera nie jest oczywiste - to taka pozycja jak saper, myli się raz i koniec. Gadki o pozbywaniu się go uważam za [b]śmieszne[/b], zwłaszcza jeżeli wziąć pod uwagę (ileż razy to przypominałem) że z pozycją stopera jest problem w całej lidze i nawet w kadrze Nawałki nie jest ona obsadzona należycie. Kiedyś ta pozycja była polską specjalnością, ale już nie jest. To zobaczmy na (realną) zagranicę: wymienilibyście go na Guzmicsa? Bo ja nie.
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A może Litauszki to podpucha? Może jest to
> działanie spowodowane zbiciem ceny za zawodnika?
Ale ja jestem zdziwiony,że nikt nie pisze że to jest pies, bo Ujpest to taki węgierski GTS :)
Jak to nowomodni robią "Lubię TO" :)
To samo chciałem docencie napisać. Założenie,że słąba forma Polczaka będzie
sytuacją trwałą jest bardzo naciągane.
docent Napisał(a):
> Co do Polczaka, popatrzcie na średnią ocen za
> sezon. Faktycznie forma spadła w marcu, ściślej
[...]
Czekamy na Szczepaniaka i Kamińskiego - to byłby rzeczywiste wzmocnienia, a nie tylko uzupełnienia kadry
Oby Tabisz czegoś znowu nie zmaścił....
ciekawi mnie czy podadzą te nazwiska przed 19:06
Może Szczepaniak kończy urządzać mieszkanie i nie ma czasu wcześniej.
Fanatyk_1906 Napisał(a):
> Może Szczepaniak kończy urządzać mieszkanie i
> nie ma czasu wcześniej.
Prędzej uwierzę że im kluby pokazują ;)
... a tu jest ten słynny frantic gdzie Kapi dostał lanie, uważajcie :)
Tylko bez Kamińskiego-to najbardziej przereklamowany zawodnik w naszej lidze.
zubereg Napisał(a):
> Tylko bez Kamińskiego-to najbardziej
> przereklamowany zawodnik w naszej lidze.
Jego gra nie powala na kolana .Szczepaniak na tak .
myślę, że to byłby dobry bramkarz dla nas. właśnie rozwiązał kontrakt w Portugalii.
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=5075
BRAĆ!!! Sam już miałem dawać info o nim :P
http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/marcin-kaminski-czeka-na-telefon-z-hiszpanii,10003732/
Na szczęście Kamińskiego mamy z głowy. Może za granicą będzie mu się chciało.
Pasiasty92 Napisał(a):
> http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/marcin-kaminski-
> czeka-na-telefon-z-hiszpanii,10003732/
>
> Na szczęście Kamińskiego mamy z głowy. Może
> za granicą będzie mu się chciało.
albo Ci najlepsi piłkarze świata będą z nim robić co dusza zapragnie. A skoro robił uniki przed strzałem Budzika to jak Ronaldo będzie strzelał to chłop zniknie z boiska :)
Ja tam uważam, że chłop spokojnie może się jeszcze rozwinąć pod wodzą porządnego trenera i psów bym na nim nie wieszał. To był ogólnie słaby sezon Kolejorza, muszą się mocno przegrupować, ale jak widzę Nilsenów itp to obawiam się, że nadchodzący wcale lepszy nie będzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)