[quote='SaNtO' pid='1247849' dateline='1496441163']
Taki GRACZ a ja musiałem oglądać gości bez formy cały sezon. Tragedia.
Mam nadzieję że wokół Huberta zbudujemy nową drużynę. Mogą odejść wszyscy nie interesuje mnie to ale ten gość MA GRAĆ
[/quote]
Chyba czas do spania. Na I ligę piłkarz w sam raz. Ale jak on ma ciągną Cracovię w przyszłym sezonie, to dziękuję bardzo.
-
-
Hubert Adamczyk - witamy w Cracovii!!!
Nie pieprz bo dobry mecz zagrał jedynie co można się przyczepić to do strzałów ale przypomnę że to jego pierwszy mecz w tej rundzie.
Hubert Adamczyk zagrał w tej rundzie równe 6 dni temu we Wrocławiu
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=31269&id_sezon=89
Tak o tamtym epizodzie zapomniałem bo moim zdaniem zasługuje na dużo więcej niż niektórzy koledzy potykający się o piłkę.
Nie wiem co trenerowi szkodziło ogrywać go w ogonach gdy Cetnar i Budzik symulowali grę.
Dokładnie o to chodzi strasznie jestem ciekaw ile przy nim pogra Wdówka.
Wczoraj bez błysku , ale były zdecydowanie gorsze debiuty w pierwszym składzie . Fajnie pokazał się Pestka .
Dyskretnie przypominam gramy w Ekstraklasie i chcemy bić się o puchary. Czy naprawdę uważacie że Adamczyk jest piłkarzem, który gwarantuje grę o najwyższe stawki?
Kto chce się bić o puchary?
Jak chcesz to ja mogę.
A jaka jesteś kategoria wagowa?
3,5 kilograma bez kosci...
[quote='Dorwas' pid='1248003' dateline='1496491604']
Dyskretnie przypominam gramy w Ekstraklasie i chcemy bić się o puchary. Czy naprawdę uważacie że Adamczyk jest piłkarzem, który gwarantuje grę o najwyższe stawki?
[/quote]
Ależ się Towarzystwo rozpuściło z tymi Pucharami !
Dopiero wczoraj zdobyliśmy "Puchar Pana Jacka od Chlebusia w lidze " a rezerwa walczy o "Puchar Pana Jakuba od Słupków" bo z 3 ligi nici !
Chcecie żeby nasze chłopaki poumierały z głodu bez chlebusia nawet nie będą mieli siły iść pobalować do Shina na Starowiślnej :)
[quote='Rock' pid='1247877' dateline='1496443181']
Nie wiem co trenerowi szkodziło ogrywać go w ogonach gdy Cetnar i Budzik symulowali grę.
[/quote]
Hubert przez całą rundę się co chwilę leczył, łapał do 18, znowu leczył, wypadał do rezerw i tak w kółko.
Wczoraj faktycznie pokazał, że ma jakąś kiwkę i potencjał ale nawet grając na 10 trzeba więcej biegać. Mam nadzieję, że w nowym sezonie ze zdrowiem będzie lepiej i będzie okazja go rzetelnie ocenić. Życzę mu jak najlepiej ale nowy sezon to najwyższa pora pokazać coś więcej.
- Edytowany
Oprócz kontuzji Mira, zdecydowana większość urazów wynikała ze złego przygotowania. Co gorsza w przerwie letniej ciezko cos poprawić w tym elemencie bo akumulatory ładuje sie w zimie. Był kiedys jakis reportaż o młodzieży w ruchu i o tym jak to sie dzieje ze wlasnie tam aż tylu młodych zdolnych sie wybija. Otóż to co szczegolnie podkreślali pracownicy śmierdzieli to przygotowanie atletyczne tj ze Ci młodzi sa gotowi do walki fizycznej i nie ustępują w tym aspekcie. Weźmy przykład Lewczuka - przeciętny obrońca, nieco przypakowal i zrobił ogromny postęp. Robak to samo, Piszczek i inni. Beka z Wegrzyna beką ale ma chłop racje ze siła to podstawa. 99% polskich piłkarzy nie jest gotowa na gre za granica wlasnie pod względem fizycznym weźmy przykłady od nas tj Klich,Kapi.
W ruchu mieli specjalne program treningowy dla wyrozniajacych sie malolatow, wylapywali ich w wieku 17-18 i przez 1-2 lata mieli indywidualny trening,zeby nie miec problemu z przeskokiem na wyzszy poziom z pilki juniorskiej do ekstraklapy i jak widac po ilosci wypromowanych malolatow, dzialalo to nawet niezle, juz szczegolnie biorac pod uwage chorzowska bide. U nas nie dosc,ze pierwsza druzyna kiepsko przygotowana, to wsrod mlodziezy w szatni wiadro zelu i kolorowe buciki.
52 dni później
A propos masy Huberta:
http://www.tomaszcwiakala.pl/wciskasz-gaz-do-dechy-i-znikasz-glowacki-i-piszczek-sa-jak-ferrari/
Adamczyk pracuje ze specjalistą od dietetyki, który prowadził m.in. Kapustkę, Głowackiego, czy Piszczka. Cytat:
[i]Skupiam się przede wszystkim na młodych, np. na Hubercie Adamczyku z Cracovii (zdjęcie wyżej), który może nie wygląda mega fizycznie, ale jeśli nie zaniedba rozwoju, to jeszcze o nim usłyszymy. [/i]
Widać też np. po sparingach że to jest inny Hubert, niż był półtora roku temu. Jestem niemal pewien, że jak ten chłopak dostanie szansę, to ją wykorzysta.
Dlatego powtarzam po raz kolejny. Przedłużać kontrakt!
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1265057' dateline='1501059841']
[/quote]
I dawać więcej okazji do gry w EK.
[quote='hank' pid='1265098' dateline='1501074354']
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1265057' dateline='1501059841']
[/quote]
I dawać więcej okazji do gry w EK.
[/quote]
Jak zasłuży i ułoży głowę to na pewno dostanie szansę. I to już niedługo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)