[quote='KamilloLce' pid='1200519' dateline='1479834954']
Na "Odpinamy Pasy" z Zielińskim raczej nie ma co liczyć, trener już brał udział w tej serii. ;)
[/quote]
No to trzeba załatwić trenerowi funkcję "nietypowego kasjera" (a żeby się raźniej czuł - to razem z funflem o ksywie "skaut")
Podejrzewam, że wtedy co najmniej kilku posiadaczy karnetów poszłoby kupić bilet. Jednego z nich dobrze znam, bo co dzień widzę go w lustrze ;)
-
-
Florin Bejan witamy w Cracovii !
- Edytowany
[quote='Trapez' pid='1200561' dateline='1479840687']
[quote='leszeczek' pid='1200540' dateline='1479837836']
[quote='szuwarek' pid='1200514' dateline='1479834067']
...sprawdził się? a gdzie? bo mam totalną sklerozę...
[/quote]
Może tutaj:
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1228959
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1228967
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1228985
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1228992
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1229007
Raczej nie tutaj:
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1228967
[/quote]
Z tej wyliczanki wychodzi że Bojan w składzie to [b]bez porażki
[/b]Mało tego same zwycięstwa
To taki dziwny zbieg okoliczności ?
Ps.
Sorry jeden remis , ale [b]jedna bramka stracona[/b] w tych 6 meczach przez Cracovię
No coś jest na rzeczy..
[/quote]
No, zbyt łaskawym okiem na to patrzyłeś:)
Zdarzyła się czwórka od Legii w W-wie i przegrana z lampucerą 1-2 przy Kałuży (Hubert grał z boku), i 2-1 we Wrocku (Hubert grał z boku) - , [size=small]fakt Florin zszedł gdy prowadziliśmy 1-0[/size]
- Edytowany
[quote='tomex' pid='1200563' dateline='1479841030']
[quote='KamilloLce' pid='1200519' dateline='1479834954']
Na "Odpinamy Pasy" z Zielińskim raczej nie ma co liczyć, trener już brał udział w tej serii. ;)
[/quote]
No to trzeba załatwić trenerowi funkcję "nietypowego kasjera" (a żeby się raźniej czuł - to razem z funflem o ksywie "skaut")
Podejrzewam, że wtedy co najmniej kilku posiadaczy karnetów poszłoby kupić bilet. Jednego z nich dobrze znam, bo co dzień widzę go w lustrze ;)
[/quote]
Mówisz i masz:
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/nietypowykasjer_jakiego_jeszcze_nie_bylo_jutro_w_pokach_trenerzy_zielinski_i_rohacek
PS. Jeśli Bejan miałby dalej nie grać, to aż się boję pomyśleć kto zagra na stoperze jak Polczak dostanie 4-tą żółtą.
[quote='Leesior' pid='1200586' dateline='1479845883']
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/nietypowykasjer_jakiego_jeszcze_nie_bylo_jutro_w_pokach_trenerzy_zielinski_i_rohacek
PS. Jeśli Bejan miałby dalej nie grać, to aż się boję pomyśleć kto zagra na stoperze jak Polczak dostanie 4-tą żółtą.
[/quote]
No to podchodzimy z wierszykiem:
kupię bilet proszę pana jak wystawi pan Bejana
No takie ciśnienie już jest na to, żeby Rumun zagrał, że pewnie JZ rozmyśla co tu zrobić żeby wyjść z twarzą? I żeby się nie okazało, że wpadnie na szaleńczy pomysł - powie, że chciał żeby zagrał Bejan ale przytrafił mu się jakiś uraz i nie mógł go brać pod uwagę przy ustalaniu osiemnastki :@ a w razie jakby wypadł ktoś z dwójki Woło-Polo to Miro wskoczy na obronę.
Tak coś mi się widzi, że chyba już nie będzie nam dane zobaczyć Florina w meczu ekstraklasy - niestety.
Michał Trela napisał na twitterze: "W podstawowym składzie Cracovii na treningu grał dziś Florin Bejan. Jacek Zieliński chyba też się już wystarczająco naoglądał Polczaka" - więc może jest jeszcze nadzieja dla Rumuna :)
[quote='Yid_Army' pid='1200775' dateline='1479923909']
Michał Trela napisał na twitterze: "W podstawowym składzie Cracovii na treningu grał dziś Florin Bejan. Jacek Zieliński chyba też się już wystarczająco naoglądał Polczaka" - więc może jest jeszcze nadzieja dla Rumuna :)
[/quote]
Trener czyta forum :)
- Edytowany
Grasz dziś!!! Pokaż nam że wiara w to że jesteś solidnym stoperem nie jest mylna i pokaz Zielinskiemu że się mylił ni3 dając Ci grać!!!
Nie spierdol tego!!! Wykorzystaj dzisiejszy mecz i pokaż na co cię stać!!!!
:@ :@ :@ (tyle ile było bramek)
Poproś o wcześniejszy powrót do domu - powiedz trenerowi, że w tym roku macie święta już w listopadzie.
Nie mamy ani jednego solidnego obroncy.
Bejan > Polczak i dzisiejszy mecz to pokazał. Zagrał i tak słabo, ale to na niego należy stawiać, a naszą podstawową parą stoperów, gdy wszyscy są zdrowi, powinni być Malarczyk i Bejan.
[quote='szuwarek' pid='1201236' dateline='1480100769']
Poproś o wcześniejszy powrót do domu - powiedz trenerowi, że w tym roku macie święta już w listopadzie.
[/quote]
Taak.. Jeśli wg Ciebie Bejan jest winnym utraty bramek to inne mecze oglądaliśmy
[quote='eredin' pid='1201284' dateline='1480103711']
[/quote]
Taak.. Jeśli wg Ciebie Bejan jest winnym utraty bramek to inne mecze oglądaliśmy
[/quote]
Dokładnie.
poprawny występ . I proszę o statystyki calej drużyny , bo mi sie widzialo 3,4 niecelne podania Bejana
Myślałem że relacje z występów chłopaków w drugiej drużynie relacjonuje jakiś mądry- rzeczowy gość
Ale skoro takie jazdy po występie jednego z lepszych obrońców Cracovii na dzień dzisiejszy (tylko kontuzjowany Malarczyk lepiej się prezentuje ) wypisuje.
Tak, że mam jasność co do wiarygodności tych że wpisów.
[/quote]
[quote='Trapez' pid='1201309' dateline='1480105192']
Myślałem że relacje z występów chłopaków w drugiej drużynie relacjonuje jakiś mądry- rzeczowy gość
Ale skoro takie jazdy po występie jednego z lepszych obrońców Cracovii na dzień dzisiejszy (tylko kontuzjowany Malarczyk lepiej się prezentuje ) wypisuje.
[/quote]
[/quote]
... akurat dzisiejszy mecz miałem okazje spędzić z byłymi zawodnikami Cracovii (oldboye) - taki był nasz punkt widzenia.
Gdybyś chodził na rezerwy, zapewne byłbyś tego samego zdania. Bejan do przerwy popełnił z 4-6 dużych błędów, na szczęscie sedziowie wyłapali spalone i dzięki gapiostwu przyjezdnych nie skończyło sie to kompromitacją. Po przerwie Bejan grał z drugiej strony boiska i juz nie miałem takiego sokolego oka aby coś wyłapać. Nie przejmuje się Twoją krytyką, nie kazdemu musi sie podobać balet mongolski :)
[quote='szuwarek' pid='1201322' dateline='1480105801']
[/quote]
[/quote]
... akurat dzisiejszy mecz miałem okazje spędzić z byłymi zawodnikami Cracovii (oldboye) - taki był nasz punkt widzenia.
Gdybyś chodził na rezerwy, zapewne byłbyś tego samego zdania. [b]Bejan do przerwy popełnił z 4-6 dużych błędów, na szczęscie sedziowie wyłapali spalone i dzięki gapiostwu przyjezdnych nie skończyło sie to kompromitacj[/b]ą. Po przerwie Bejan grał z drugiej strony boiska i juz nie miałem takiego sokolego oka aby coś wyłapać. Nie przejmuje się Twoją krytyką, nie kazdemu musi sie podobać balet mongolski :)
[/quote]
To albo były spalone czyli był dobrze ustawiony, albo grał źle...
[quote='eredin' pid='1201331' dateline='1480106357']
[/quote]
[/quote]
Gdybyś chodził na rezerwy, zapewne byłbyś tego samego zdania. [b]Bejan do przerwy popełnił z 4-6 dużych błędów, na szczęscie sedziowie wyłapali spalone i dzięki gapiostwu przyjezdnych nie skończyło sie to kompromitacj[/b]ą. Po przerwie Bejan grał z drugiej strony boiska i juz nie miałem takiego sokolego oka aby coś wyłapać. Nie przejmuje się Twoją krytyką, nie kazdemu musi sie podobać balet mongolski :)
[/quote]
To albo były spalone czyli był dobrze ustawiony, albo grał źle..
[/quote]
Tak był doskonale ustawiony i tylko dzięki jego grze unikneliśmy kompromitacji - zarzucam worek pokutny i idę na KS Armaturę przemyśleć o swoich głupotach, jakie pisze na niniejszym forum.
Tak tylko wrzucam, bez komentarza, bo nie chce mi się oceniać poszczególnych piłkarzy po tej dzisiejszej żenadzie:
http://weszlo.com/2016/11/25/bruk-bet-znow-wygrywa-ale-wcale-nas-juz-to-nie-dziwi/
Czyli wg weszło Bejan też nienajlepiej, a w zasadzie mocno nienajlepiej, bo dostał minusa, czyli najgorszy wg nich gość na boisku.
Inna sprawa, że oni chyba te mecze jednym okiem oglądają, bo 4 dla Dąbrowskiego to chyba za nazwisko...
[quote='Aston1906' pid='1201344' dateline='1480106988']
Tak tylko wrzucam, bez komentarza, bo nie chce mi się oceniać poszczególnych piłkarzy po tej dzisiejszej żenadzie:
http://weszlo.com/2016/11/25/bruk-bet-znow-wygrywa-ale-wcale-nas-juz-to-nie-dziwi/
Czyli wg weszło Bejan też nienajlepiej, a w zasadzie mocno nienajlepiej, bo dostał minusa, czyli najgorszy wg nich gość na boisku.
Inna sprawa, że oni chyba te mecze jednym okiem oglądają, bo 4 dla Dąbrowskiego to chyba za nazwisko...
[/quote]
A Wójcicki winny dwóch goli najwyższa nota, to dziwne......
[/quote]
[/quote]
Trapez ma racje.
Bejan do przerwy popełnił z 4-6 dużych błędów
[/quote]
Ta, jasne :)
Może od razu nie 4-6, a 15-18?
[quote='Aston1906' pid='1201344' dateline='1480106988']
[/quote]
Dokladnie,miałem to samo napisać i ktoś sugeruje że to są oceny wiążące :)
I Polczak i Bejan są słabymi obrońcami, jestem przekonany że częśc pozytywnych opinii na temat Bejana jest podyktowana ostatnimi słabymi występami Polczaka a nie jego realną formą... trzeba mieć nadzieję że zimą ponownie wyrwiemy kogos pokroju Malarczyka
Wg PS - w pierwszych minutach grał FATALNIE, potem było trochę LEPIEJ
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,oceny-pilkarzy-lotto-ekstraklasy-za-17-kolejke-rozgrywek,artykul,738606,1,381.html
Ogarnij się z tym pozamerytorycznym sposobem dyskusji - odwoływaniem się do autorytetu, bo to żałosne. To tak jakbym chciał udowodnić, że Bejan jest dobry i argumentował to wklejając link do postów forumowiczów, którzy się z tym zgadzają.
- Edytowany
[quote='Miszczu2007' pid='1201363' dateline='1480108188']
Ogarnij się z tym pozamerytorycznym sposobem dyskusji - odwoływaniem się do autorytetu, bo to żałosne. To tak jakbym chciał udowodnić, że Bejan jest dobry i argumentował to wklejając link do postów forumowiczów, którzy się z tym zgadzają.
[/quote]
Odruch warunkowy - atakowany się broni!
Bronie swojego zdania za pomocą innych portalików. Nic tu żałosnego. Prosze sie też posłużyć tym samym. Pisałem i pisze dalej, to nie stoper do grania w dzisiejszych meczach, słaby w rezerwach a co dopiero w I zespole.
Ja Tobie nie każe się OGARNIAĆ, a powinieneś.
No to broń się merytorycznie, bo nie Ty jesteś atakowany, tylko Twoje zdanie na temat Bejana.
[quote='Miszczu2007' pid='1201371' dateline='1480108707']
No to broń się merytorycznie, bo nie Ty jesteś atakowany, tylko Twoje zdanie na temat Bejana.
[/quote]
na temat Bejana nie ma merytoryki - cieniutki
No to pogadaliśmy :D
Gdy pisałem bardzo niepoprawnie o Diego po ostatnim meczu tez byłem atakowany. Dziś nic od tego czasu sie nie zmieniło. Jezeli Bejan zagra za tydzień to skończy się tak samo.
Czemu nie zwrocie uwagi, że to [b] pierwszy[/b] mecz Bejana od dłuższego czasu? Gdyby dostawał tyle szans co Polczak lub Wolakiewicz to byśmy nie przegrywali meczy.
Ale Bejan grał w zeszłym sezonie i zaczynał wyrastać na lidera defensywy, aż nagle został odstawiony po słabym występie w PE, choć wszyscy wtedy zagrali słabo. U Polczaka jest równia pochyła i nie zanosi się na to żeby w najbliższym czasie się ogarnął, więc akurat w przypadku wystawienia Bejana Zieliński dokonał dobrego wyboru i powinien na niego postawić także w meczu z Łęczną.
[/quote]
Proszę zobaczyć co zrobił na video (1min 15 sek) czy tak stoper może kryć, z drugiej strony wolny jak juz nie powiem co. Zapewne jeszcze będą jakieś filmiki to postaram się tu wrzuci, w końcu muszę czymś obronić swoje argumenty.
http://www.ekstraklasa.org/wideo-goscinny-piatek
Fakty bronią się same
...proszę zobaczyć jak on krył przy drugiej bramce (znalazł się z drugiej strony bramki - wysoko)
- Edytowany
... przy trzeciej bramce chyba chciał zatańczyć "hore" - nie będę więcej się znęcał nad tym pożal się Boże piłkarzyną ,wycenianym przez "jakieś tam markety" - dla mnie był jeden z najsłabszym piłkarzem dzisiejszego meczu.
Ludzie, przestańcie, kłócicie się jak dzieci, w dodatku o nieistotne pierdoły. Równie dobrze można by się spierać czy lepszy był Dudzic czy Krzywicki.
Jedynym stoperem na poziomie, jakiego obecnie mamy jest Malarczyk. Reszta jest do wymiany, chyba, że nie interesuje nas walka o czołową ósemkę.
Stoper nie może tak kryć, ale nie był to najgorszy błąd ani w tym meczu, ani w zestawieniu z błędami innych stoperów (głównie Polczaka) w poprzednich spotkaniach tego sezonu.
Przy bramkach nie zawinił i czepiasz się go na siłę. Oceny dziennikarzyn to żaden argument, więc wychodzi na to, że zagrał trzeci słaby mecz - w tamtym sezonie z Legią, ze Skhendiją i dzisiaj, a w każdym z tych spotkań drużyna grała fatalnie.
Naprawdę uważasz, że JZ powinien wystawić Polczaka?
[quote='szuwarek' pid='1201367' dateline='1480108441']
[/quote]
Odruch warunkowy - atakowany się broni!
Bronie swojego zdania za pomocą innych portalików. Nic tu żałosnego. Prosze sie też posłużyć tym samym. Pisałem i pisze dalej, to nie stoper do grania w dzisiejszych meczach, słaby w rezerwach a co dopiero w I zespole.
Ja Tobie nie każe się OGARNIAĆ, a powinieneś.
[/quote]
Karakan najlepszy w rezerwie a jakoś nie ma go nawet w 18 meczowej !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)