[quote='dziarski' pid='1221453' dateline='1487846625']
[quote='tomex' pid='1221406' dateline='1487838486']
Towarzysze pisbolszewicy dostają orgazmu po raczej kiepskim przemówieniu Towarzysza I Sekretarza.
jakby Towarzysz Prezes pierdnął to dla nich zapachniało by fiołkami. Bolszewicy tak już mają.
Ta polityka zwie się :"Ein Reich, ein Volk, ein Partei, ein Fuehrer"
(tłumacząc na nasze: jeden wódz i jedna partia zapewni obywatelom wódkę i zakąskę pod warunkiem, że nie będą podskakiwać.
Myśleć Towarzysz I sekretarz i tak będzie za wszystkich. Dla pisbolszewików to za trudne, bo od myślenia głowa ich boli).
następnym krokiem będzie gromki śpiew (o tak, bolszewia kocha gromkie śpiewy)
Ura, ura, ura, Antoni gieroj
za rodinu, za Kaczinu, na boj na boj na boj
Za PiS, za PiS, za PiS - my pabiedim KOD-a
wtarowo sorta nie bajus, Car Jar wytyczne da
[/quote]
Ładnie jadem plujesz
[/quote]
dziarski ,
ten starszy człowiek jest bardzo zagubiony w obecnym świecie. Istnieje podejrzenie że biedak stracił zmysły. Nie zwracamy tu na niego uwagi.
-
-
PIS wszystkiemu czyli...........
[quote='tomex' pid='1221462' dateline='1487849178']
Koszt weekendowej podróży CASĄ i kolumną BOR na kolację do domu Towarzyszki z Broszką dochodzi do 50 tys. zł.. To "trochę" więcej niż bizantyjskie ośmiorniczki. Ale pisbolszewicka szczujnia umie ujadać tylko na te morskie zwierzaki, bo takie mają wytyczne. Zrobilibyście już tego Polskęzbawa premierem i prezydentem. Defraudacja pieniędzy podatnika byłaby znacznie mniejsza. Ale nie - ten I Sekretarz KC PiS boi się wziąć odpowiedzialności za swoje czyny, i woli mieć marionetki. W razie czego to one bekną.
Pisbolszewicy widzą drzazgę w czyimś oku, a belki w swoim nie dojrzą. A jak dojrzą to uznają to za "niezbędny koszt walki z 32 tysiącami ubeków"
PS: dziarski alternicku - plucie jadem to wasza specjalność. Ja tylko staram się zniżyć do waszego pisbolszewickiego poziomu - bo inaczej byście nic nie pojęli :P
[/quote]
Przepraszam szanowny kolego, jaka nasza specjalność?[size=small] [/size][size=small]Nie jestem zwolennikiem żadnej partii politycznej.[/size][size=small] Właśnie ten jad z każdej strony wypluwany drażni mnie niemiłosiernie. Twierdzę że większość polityków to k...y bez własnego zdania, muszące mówić i robić to co nakazuje im wódz. Moim skromnym zdaniem, dla każdego polityka powinno liczyć się dobro ojczyzny, a nie wetowanie na każdym kroku przeciwnika politycznego. Chore w polskiej polityce jest to, że dobra inicjatywa pisowca zawsze będzie negowana przez peowca, i na odwrót. Niestety tyczy się to nie tylko polityków, ale też wyborców. [/size]
Z okazji wspanialego dzisiejszego swieta....czyli Tlustego Czwartku zycze Wam politycznego smacznego!!!!
[img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16831883_1294590277300419_466766250630725028_n.jpg?oh=915d882b16fb63f16068dc858b65af72&oe=59417A5A[/img]
- Edytowany
jeden z publicystów tak pisze na temat ostatnich działań pisbolszewii przeciwko [s]zaplutemu karłowi reakcji[/s] Wrogowi Publicznemu Prawdziwych Polaków nr 2 (bo nr 1 to oczywiście TW Bolek, który kiedyś śmiał nie dopuszczać Jarosława I Bonaparstka do władzy)
Nota bene: To co z polecenia Towarzysza I Sekretarza robi w obecnie Brukseli Towarzysz Richard Henry - to oczywiście nie jest donoszenie na Polskę i Polaków ;):
[i]"Na dworze Jarosława Kaczyńskiego mówi się o Tusku z nieukrywaną złością i zazdrością. Wściekła bezsilność. Chociaż, jak wiadomo, cały świat liczy się ze zdaniem prezesa, który przecież jest najważniejszą postacią w Europie, to Unia Europejska lekceważy opinię „człowieka wolności”. Wygląda na to, że opryszek z Polski może zostać wybrany na drugą kadencję. Jeszcze Malta się waha, ale nawet Malta i San Escobar mogą nie wystarczyć. Może stać się prawdziwe nieszczęście: Polak zostanie wybrany na drugą kadencję. A najgorsze, że nie poprosił premier Szydło o poparcie" Od czasu, kiedy pzprowskie władze PRL usiłowały utrącić kandydaturę Wałęsy do nagrody Nobla, żaden polski rząd nie prowadził tak intensywnej kampanii oszczerstw wobec żadnego Polaka, który jest o krok od zwycięstwa. Oczywiście, gdyby do urzędu kandydowały ludzkie paniska – panowie Legutko, Szczerski czy pani Fotyga – wtedy byłby to wielki sukces naszego kraju" [/i]
PS: do alternicka dziarskiego: Zastanawiające, że nie jest Kolega tak mentorsko stanowczy, gdy jadem pluje druga strona. Ja tylko pokazuję pisbolszewikom jak wyglądały przez 8 lat ich wpisy w tematach politycznych ;) :P
Bo ogólnie - już wielokrotnie pisałem, gdzie mam polityków jednej i drugiej strony.
Musiał Kolega (i pod starym i pod nowym nickiem) nie zauważyć tego ;)
A że "pluję jadem" tylko na jednych? To z nawiązką odrabiają pisbolszewickie trolle na tym forum. A jak śpiewał mistrz Kaczmarek "pero, pero..."
[
- Edytowany
[quote='Sejno' pid='1221472' dateline='1487852097']
[quote='dziarski' pid='1221453' dateline='1487846625']
[quote='tomex' pid='1221406' dateline='1487838486']
Towarzysze pisbolszewicy dostają orgazmu po raczej kiepskim przemówieniu Towarzysza I Sekretarza.
jakby Towarzysz Prezes pierdnął to dla nich zapachniało by fiołkami. Bolszewicy tak już mają.
Ta polityka zwie się :"Ein Reich, ein Volk, ein Partei, ein Fuehrer"
(tłumacząc na nasze: jeden wódz i jedna partia zapewni obywatelom wódkę i zakąskę pod warunkiem, że nie będą podskakiwać.
Myśleć Towarzysz I sekretarz i tak będzie za wszystkich. Dla pisbolszewików to za trudne, bo od myślenia głowa ich boli).
następnym krokiem będzie gromki śpiew (o tak, bolszewia kocha gromkie śpiewy)
Ura, ura, ura, Antoni gieroj
za rodinu, za Kaczinu, na boj na boj na boj
Za PiS, za PiS, za PiS - my pabiedim KOD-a
wtarowo sorta nie bajus, Car Jar wytyczne da
[/quote]
Ładnie jadem plujesz
[/quote]
dziarski ,
ten starszy człowiek jest bardzo zagubiony w obecnym świecie. Istnieje podejrzenie że biedak stracił zmysły. Nie zwracamy tu na niego uwagi.
[/quote]
przedszkolak Towarzysz Sejno pokazuje, ze jest wzorowym pisbolszewikiem. Jeśli ktoś ma inne poglądy niż on - to nadaje się do psychuszki. A pozatym "istnieje podejrzenie" - to czysto bolszewicka nowomowa, z upodobaniem propagowana przez Towarzysza I Sekretarza
Brawo gimbazowy alternicku Sejno - zrobicie karierę.
Tomex, miałem ostatnio okazję rozmawiać ze znanym Pasiakiem. Powiedział mi pod jakim nikiem pisałeś kiedyś na naszym forum. Powiem szczerze, czytając dzisiaj Twoje wpisy, iż trudno mi było w to uwierzyć. Ale po dzisiejszym Twoim wpisie w temacie Covilo, napiszę tak. Masz poważny problem. Pamiętam tzw. "nawiedzone babcie" z 2010 na Krakowskim Przedmieściu. Oglądam czasami to tu to tam, obecne mega manifestacje tzw. działaczy KOD, czyli 30-50-cu obłąkanych w średnim i starszym wieku osób.
I kto mi się kojarzy ? TOMEX
Zastanów się nad sobą, póki czas. Z pasiastym pozdrowieniem.
Pierwszy raz tu jestem...witam. Myslalem ze wśród kibicow nie ma zwolenników kodeiny, ale jak widac jest tomex, pluje jadem niczym Stefan el "mowa nienawiści" Niesiołowski. Uprzedzam nie jestem jak to dźwięcznie nazwał Herr tomex "pisbolszewkiem". Ale dobrze ze jest ktos kto walczy o emerytury ubeckie, wszak niejeden z nich sie żalił ze za 2 tysiące nie da sie żyć!!!Dobrze tez ze ktos broni tfu tw walesy szczegolnie w tym ciężkim tak dla niego czasie, gdyż stracił juz drugiego syna. Fortuna jak widac mu juz nie sprzyja, no ale co swoje wygrał w lotto to jego. Chciałbym by go skazali, ale sam fakt ze nie ma spokojnej starość tez mnie nawet cieszy ;).
Tomex dorzuciłeś sie cos dla kijowskiego? Fajny chopok, taki spontaniczny :P.
Uprzejmie proszę Szanownych Kolegów o niecytowanie postów osób z podejrzeniem choroby o symbolu F06.3
Do przesłuchania Broszki nie dopuszczono adwokata kierowcy seicento.
Najpierw w tajemniczych okolicznościach znikają zapisy rejestratorów z kolumny BORowej, Nikt nie odnotował danych kierujących autami stojącymi za seicento, nawet nr rejestracyjnych nie spisano, potem jedynymi świadkami, których udaje się odnaleźć prokuraturze są BORowiki (oczywiście są obiektywni i pewnie potrafią wyjaśnić jak zniknęły zapisy z rejestratorów), teraz uniemożliwia się adwokatowi udziału w przesłuchaniu świadka.
A jak napisała Broszka "wszyscy jesteśmy równi wobec prawa" Aż ciśnie się na usta cytat "Wszystkie zwierzęta są równe, ale świnie są równiejsze"
A minister Płaszczak już pierwszego dnia wydał wyrok.
http://fakty.interia.pl/polska/news-przesluchanie-premier-szydlo-w-krakowskiej-prokuraturze,nId,2358051
młody strażaku, czy naprawdę uważasz, że komu nie po drodze z PiS to jest KODowcem? Bardzo masz ograniczona wyobraźnię.
Nie, ale tak wywnioskowałem z poprzednich wpisów tomexa tj ze lubi sie przejść na ich marsze. Jestem w tym dziale nowy, wiec moge sie mylić.
Sam PiS-u nie lubie co napisałem zreszta a przeciez w tym samym poście wyszydzam kod - myślenie nie boli - nie lubie PiS i sam sie wyszdzam?
źle wywnioskowałeś. Na demonstracje chodziłem jak bylem młodym nieStrażakiem. Wtedy wymagało to znacznie większej odwagi niż teraz. Ale nie chodzę na żadne marsze, ani prawicowe ani lewicowe ani centrowe ani genderowe ani kodowe, ani niepodległościowe, tak gdzieś circa 30 lat ;)
-----
demokracja i państwo prawa wg pisbolszewii (odc.1531)
Udział obrońcy na tak wczesnym etapie postępowania może spowodować ujawnienie zeznań świadka (pokrzywdzonego), co w konsekwencji powodować może na dalszym etapie śledztwa, poważne trudności dowodowe" - napisano w oświadczeniu zamieszczonym na stronie krakowskiej prokuratury uzasadniając niedopuszczenie mec. Pocieja do zeznań Towarzyszki z Broszką - ale o zeznaniach podejrzanego prokurator może w szczegółach oczywiście mówić na lewo i prawo. Bo to nie spowoduje żadnych trudności dowodowych. To jest oczywista oczywistość.;)
P.S. Chodzą słuchy, że kolumna BOR dowożąca Towarzyszkę Premier do sądu jechała przez Kraków z dozwoloną w mieście prędkością 120 km/h. Tym razem jednak na pewno na sygnałach i w asyście 4 wozów policji. A przecież mogła bez sygnałow i coś rozjechać. Ludzkie panisko
[quote='sterby' pid='1221544' dateline='1487868618']
Uprzejmie proszę Szanownych Kolegów o niecytowanie postów osób z podejrzeniem choroby o symbolu F06.3
[/quote]
nie wolno będzie cytować Towarzysza sterby? Oj, jaka szkoda
- Edytowany
[quote='misiekm' pid='1221527' dateline='1487866000']
Tomex, miałem ostatnio okazję rozmawiać ze znanym Pasiakiem. Powiedział mi pod jakim nikiem pisałeś kiedyś na naszym forum. Powiem szczerze, czytając dzisiaj Twoje wpisy, iż trudno mi było w to uwierzyć. Ale po dzisiejszym Twoim wpisie w temacie Covilo, napiszę tak. Masz poważny problem. Pamiętam tzw. "nawiedzone babcie" z 2010 na Krakowskim Przedmieściu. Oglądam czasami to tu to tam, obecne mega manifestacje tzw. działaczy KOD, czyli 30-50-cu obłąkanych w średnim i starszym wieku osób.
I kto mi się kojarzy ? TOMEX
Zastanów się nad sobą, póki czas. Z pasiastym pozdrowieniem.
[/quote]
Towarzysz funkcyjny orzekł że jestem kodowcem, więc taka jest teraz mantra wszystkich pisbolszewików na forum. Nie będę już tego prostować, bo do zabetonowanych móżdżków i tak nie trafi Ja wiem, że środowisko kibicowskie jest w 90% zindoktrynowane przez PiS, bo to proste umysły i łatwo ich omamić.
Proste kibicowskie umysły wzorem swojego bezzębnego guru stosują projekcję, to znaczy przypisywanie swoich wad i kompleksów innym.
Jako kolejny udowadniasz, że pisowcy są czystymi bolszewikami, bo nie potrafiąc dyskutować na argumenty, robią z inaczej myślących wariatów, lewaków, kodziarzy, genderowców, ubekow i co tam jeszcze Towarzysz Szefernaker każe napisać. No bo przecież jeśli ktoś nie wierzy w światłą DżuCze towarzysza Jaroslawa - to nie może być kimś innym.
W odróżnieniu od pozostałych forumowiczów miałem okazję porozmawiać (krotko) z oboma braćmi K. oraz z wyjcem a obecnie politykiem też na K. (dłużej). Z rozmów z braćmi K. był jeden prosty wniosek. Jednen jest OK, choć nie wqe wszystkim się z nim zgadzałem, a drugiemu z nich - delikatnie mówiąc - doskwiera brak kobiety ;). Niestety widzę, że to się pogłębiło.
Ale wy pisbolszewicy - nic od siebie. Bo to wymaga myślenia, a myślenie boli. Zresztą, od myślenia jest Jarosław. On Was uwalnia od tej nieprzyjemnej czynności ;)
Nie zamierzam się zastanawiać nad sobą tylko dlatego, że jakimś [s]ptasim[/s] pisim móżdżkom wydaję się "obłąkanym"
Zwłaszcza, ze wiem, iż po mnie coś zostanie, a po "normalnych" z tego forum - nie :P
- Edytowany
tomex, napisze najgrzeczniej jak potrafie, jesteś na pewno zasłużonym pasiakiem, swoje lata też masz, ale proszę Cię nie pisz takich dyrdymałów, że chodzą słuchy że kolumna BOR dowożąca Towarzyszkę Premier do sądu jechała przez Kraków z dozwoloną w mieście prędkością 120 km/h.
gdzie chodzą takie słuchy - w kolejce w spożywczaku, sąsiad Ci powiedział, w radiu mówili, na Kleparzu przekupki mówiły?
daruj sobie takie teksty.
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16864219_1937565556477463_5952475044526643713_n.png?oh=340b72ea2e1140af14abaea9fc16cbb6&oe=5928F07C[/img]
Ile pis płaci za pracę w dziale propagandy internetowej? Stawki dzienne, godzinowe, od ilości znaków, czy lajków? Nabór otwarty, czy z polecenia? Dorobiłbym coś na wakacje może...
Przed chwilą przeczytałem, że Lis przegrał sprawę i musi przeprosić Piotra Dudę.
Ciekawe jakby sąd zareagował na kalumnie produkowane hurtowo na tym forum w co drugim temacie?
Czy znowu warunkowo umorzyłby proces? A może wyrok byłby surowy, boć to przecież byłaby recydywa.
Może z pożytkiem dla wszystkich skierowałby oskarżonego na specjalistyczne badania?
Pięknie podsumował Kownacki posłów PO dzisiaj w Sejmie. Robienie szopki z ochrony najważniejszych osób w państwie, to jest kpina, jeszcze w dzisiejszych czasach
https://www.youtube.com/watch?v=6Dda28J-nbk
Polski minister pierwszy raz na szczycie G-20. Wicepremier Mateusz Morawiecki zaproszony do Baden Baden. Jak widać, jesteśmy w związku z łamaniem demokracji wykluczani ze środowiska elYt, staliśmy się zaściankiem Europy i takie tam ;)
http://polskaniepodlegla.pl/kraj-swiat/item/10595-polski-minister-pierwszy-raz-na-szczycie-g-20-wicepremier-mateusz-morawiecki-zaproszony-do-baden-baden#.WK8jbTtvt84.twitter
[quote='Arena' pid='1221575' dateline='1487873776']
tomex, napisze najgrzeczniej jak potrafie, jesteś na pewno zasłużonym pasiakiem, swoje lata też masz, ale proszę Cię nie pisz takich dyrdymałów, że chodzą słuchy że kolumna BOR dowożąca Towarzyszkę Premier do sądu jechała przez Kraków z dozwoloną w mieście prędkością 120 km/h.
gdzie chodzą takie słuchy - w kolejce w spożywczaku, sąsiad Ci powiedział, w radiu mówili, na Kleparzu przekupki mówiły?
daruj sobie takie teksty.
[/quote]
aha,, pisbolszewicy sterby, REVENATOR i ianthorpe [b]mogą[/b] zamieszczać zasłyszane dyrrdymały, bo to są nasze słuszne, prawe i sprawiedliwe plotki.
Towarzysz I sekretarz KC PiS może mówić "mówią, ze Tusk jest winny zamachy w Smoleńsku" (przykładowo, bo tę formę wypowiedzi to on stosuje przy każdym obrzucaniu błotem)
rozumiem...
podzieliliście Polaków, teraz dzielicie (a może nawet zawłaszczacie) portal kibiców Cracovii
Mysle ze tomex powinien na chwile odpocząć od forum, bo złość i furia nie pozwalają mu trzeźwo myślec.
Jeszcze raz podkreślę - jestem nowy w tym dziale, na szybko przeczytałem kilka ostatnich stron i zaszufladowalem tomexa jako zwolennika kodeiny, jeśli tak nie jest - moj błąd.
Ehhhh Pasiak Pasiakowi wilkiem ....Strasznie ta polityka robi gownoburze wszedzie... :( Przykre....
[img]http://bi.gazeta.pl/im/2f/48/12/z19170863V,Na-zdjeciu-z-lewej--delegacja-neofaszystow-z-wlosk.jpg[/img]
Winnicki zabrał do Sejmu delegację neofaszystów z włoskiej Forza Nuova
...to temu Winnickiemu kibicujesz? :huh: :@
tomex przestań kłamać i się ośmieszać ze niby jakieś dyrdymały wklejam ,owszem są ,,memy ''ktore mogą byc traktowanie jak satyra bo są śmieszne i lekkie i można je traktować z przymrużeniem oka ,ale to samo robią obydwie strony sporu, ale teksty są prawdziwe ,nie jak Twoje wyssane z palca czy pobożne życzenia ,Twoje albo tęsknota za utraconym czasem PO-bolszewi ?!!
co prawo do rządzenia ma tylko jedna opcja ,ta pookrągłostołowa ?
proszę o podanie gdzie podałem jakąś dyrdymałę ?(nie chodzi o memy ,bo to sarkazm czyli dyrdymała i ok tu zgoda )
Bardziej pokazuje ze to obrońcy demokracji kłamią i przepraszają jak dziś Lis musi przeprosić Dudę Piotra za kłamstwa na jego temat a wcześniej wielokrotnie udowadniałem ze G.W czy TVN tez musi bardzo często robić sprostowania ,za kłamstwa i manipulacje w mediach
tomex wdech, wydech, wdech, wydech albo kup sobie psa ;) (jak nie masz) i proponuje spacer. Najlepiej w porze Wiadomości :D
Jak zawsze wzmożona posłanka PO Magdalena Kochan pierwsza rzuciła "ludzkim paniskiem", a Parówki i Fakty zrobiły z JK piewcę Herrenrasse.
[img]https://pbs.twimg.com/media/C5Veh7XWMAAeOXx.jpg:large[/img]
Arogancja władzy punkt kolejny.
ŻW wstrzymuje ruch żeby Antek mógł przejść przez ulice bez pasów.
http://dzikikraj.interia.pl/wyjete-z-sieci/news-wszyscy-stop-minister-idzie,nId,2358144
- Edytowany
Towarzysz I sekretarz "zaorał" opozycję
a pewien pisarz przewidział Wiadomo Kogo::
[i]Otóż oświadczam wam, że wasz mąż stanu, wasz Cincinnatus, wasz wielki człowiek to zwykły oszust, co was za nos wodzi, to sprytny łajdak, fałszerz i jednocześnie kompletny kretyn! Idjota, nie mający zielonego pojęcia nie tylko o ekonomji, lecz o ortografji! To cham, bez cienia kinderstuby, bez najmniejszego okrzesania! Przyjrzyjcie się jego mużyckiej gębie i jego prostackim manjerom! Skończony tuman, kompletne zero! Daję słowo honoru, że nie tylko w żadnym Oxfordzie nie był, lecz żadnego języka nie zna! Wulgarna figura z pod ciemnej gwiazdy o moralności rzezimieszka. Czy wy tego nie widzicie? To wy sami wwindowaliście to bydlę na piedestał! Wy! Ludzie pozbawieni wszelkich rozumnych kryterjów![/i]
To już jest ostatnia faza.
Po osiągnięciu tego poziomu uprzednio, tomex zakończył swoją karierę na forum jako miś.
Prawnik Kamil Zaradkiewicz wypominał byłemu prezesowi Trybunału Konstytucyjnego Andrzejowi Rzeplińskiemu niewykorzystanie zaległego urlopu i pobranie ekwiwalentu na koszt podatników. Tymczasem, odchodząc z TK, sam pobrał ponad 26 tys. zł ekwiwalentu – dowiedział się „Newsweek”.
- Nie mogłem wykorzystać urlopu, ponieważ byłem chory – tłumaczy „Newsweekowi” prawnik. Tyle że w czasie zwolnienia lekarskiego w Trybunale Kamil Zaradkiewicz już raz wziął urlop. Zrobił to w kwietniu 2016 roku, by wziąć udział w posiedzeniu rady nadzorczej państwowych spółek, do której powołał go minister skarbu w rządzie PiS. W czasie choroby cały czas występował też w mediach – przyjmował zaproszenia do telewizji i udzielał wywiadów.
Dr hab. Kamil Zaradkiewicz to były dyrektor zespołu orzecznictwa i studiów w biurze Trybunału, komórki zajmującej się m.in. opracowywaniem analiz na potrzeby składu orzekającego oraz przygotowywaniem dorocznych raportów na temat działalności instytucji. Po wybuchu kryzysu wokół TK publicznie opowiedział się po stronie rządu i popadł w konflikt z ówczesnym prezesem Trybunału Andrzejem Rzeplińskim. W ślad za tym dr Zaradkiewicz został powołany przez ministra skarbu do rady nadzorczej jednej z państwowych spółek.
-Tak było w PRL-u, tak było za SLD, ta było za PO, tak jest za PiS-u i tak będzie zawsze...bo my lubimy jak jest do d..y :@
Po takim artykule Zaradkiewicz, gdyby posiadał zdolność honorową powinien sobie strzelić w łeb.
Szwidlarz rejestrowany jako agent SB uczy w TOK FM, że PiS to "Wzorce z komunistycznego PRL-u"
http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,102433,21408673,moze-stac-sie-prawdziwe-nieszczescie-wyglada-na-to-ze-opryszek.html
W latach 80. wielokrotnie bronił na łamach tygodnika decyzji o wprowadzeniu stanu wojennego oraz polityki ówczesnych władz (na wniosek Jerzego Urbana nie został w tym okresie poddany weryfikacji.Jacek Kaczmarski zadedykował mu piosenkę Marsz Intelektualistów; napisał ją, jak wyjaśniał, dla tych, którzy swoją inteligencją i swoim wykształceniem zdecydowali się służyć reżimowi wojskowemu w Polsce
- JESZCZE NIGDY ŻADEN RZĄD NIE BYŁ TAK OLEWANY PRZEZ CAŁY ŚWIAT!!!!
- Ty ale zaprosili nas na szczyt G20...
- JESZCZE NIGDY ŻADEN RZĄD TAK NIE ZEPSUŁ STOSUNKÓW Z NIEMCAMI!!!!!
- Ty ale zaprosili nas właśnie Niemcy....
- Yyyy..................
W zbliżającym się szczycie państw grupy G20, które odbędzie się w Baden Baden, udział weźmie także Polska, która otrzymała zaproszenie od Niemiec
[img]https://pbs.twimg.com/media/C5HWwH9WIAAG2RY.jpg[/img]
kazdy potrzebuje kopiuszka...
- Edytowany
[i]Trybunał Konstytucyjny wybrał w piątek nowego sędziego - Grzegorz Jędrejek zastąpił sędziego Andrzeja Wróbla, który zrezygnował z pełnienia swojej funkcji. Kandydaturę Jędrejka poparli posłowie PiS, w tym Jacek Żalek. Okazuje się jednak, że tenże polityk nie ma pojęcia na kogo zagłosował. Nie zna nawet nazwiska tego za którym "podniósł rękę i nacisnął przycisk"[/i]
ot - pisbolszewia. Towarzysz I sekretarz kazał zagłosować - to zaglosowalim ;)
żalek.pl
"Co za pech" ;)
W limuzynach BOR-owskich awarii uległy rejestratory!!! Odczytanie rejestratora z limuzyny p. premier także nie powiodło się z uwagi na kłopoty z odkodowaniem skrzynki. ;)
Limuzyny za 1 mln/szt. he, he a wyposażone w taki chłam! ;)
Prokuratura nie dotarła dotychczas do świadków wypadku, twierdzących, że kolumna samochodów BORowskich pędzących ulicami Oświęcimia, nie używała sygnałów dźwiękowych. Przypomnę, że niezależne stacje telewizyjne bez trudu do tych świadków dotarły.
Czy to przypadek. ;(
Wszystko jest ok, nie czepaiaj się stary k..... omunisto.
[quote='stary kibol' pid='1222409' dateline='1488112675']
"Co za pech" ;)
W limuzynach BOR-owskich awarii uległy rejestratory!!! Odczytanie rejestratora z limuzyny p. premier także nie powiodło się z uwagi na kłopoty z odkodowaniem skrzynki. ;)
Prokuratura nie dotarła dotychczas do świadków wypadku, twierdzących, że kolumna samochodów BORowskich pędzących ulicami Oświęcimia, nie używała sygnałów dźwiękowych. Przypomnę, że niezależne stacje telewizyjne bez trudu do tych świadków dotarły.
Czy to przypadek. ;(
[/quote]
To czemu ci wiarygodni świadkowie sami nie zgłoszą się na policję? Prawo tego nie zabrania.
Napiszesz kiedyś coś konstruktywnego i ważnego dla przeciętnego Polaka, czy już dożywotnio będziesz zajmował się tą jałową napierdalanką?
[quote='szuwarek' pid='1221589' dateline='1487876227']
[img]http://bi.gazeta.pl/im/2f/48/12/z19170863V,Na-zdjeciu-z-lewej--delegacja-neofaszystow-z-wlosk.jpg[/img]
Winnicki zabrał do Sejmu delegację neofaszystów z włoskiej Forza Nuova
...to temu Winnickiemu kibicujesz? :huh: :@
[/quote]
Zawsze popierałem idee Ruchu Narodowego, ale z poglądami jakie reprezentuje np. Bosak. Niestety Winnickiemu się już nie da kibicowac tak owocnie
[quote='sterby' pid='1222418' dateline='1488114149']
[quote='stary kibol' pid='1222409' dateline='1488112675']
"Co za pech" ;)
Czy to przypadek. ;(
[/quote]
To czemu ci wiarygodni świadkowie sami nie zgłoszą się na policję? Prawo tego nie zabrania.
Napiszesz kiedyś coś konstruktywnego i ważnego dla przeciętnego Polaka, czy już dożywotnio będziesz zajmował się tą jałową napierdalanką?
[/quote]
Przestaniemy się zajmować "tą jałową napierdalanką" jak ta [b]arogancka władza[/b] przyzna się do błędu i do tego, że chce w wypadek wrobić przeciętnego obywatela, a nie będzie fałszować dowodów i zacierać śladów.
Swoją drogą, kiedy Ty sterby ostatnio napisałeś coś konstruktywnego?
- Edytowany
Sterby napisał:
"Napiszesz kiedyś coś konstruktywnego i ważnego dla przeciętnego Polaka..."
Jak widzę o tym co jest ważne dla przeciętnego Polaka decyduje Jacek Kurski w TVPis i Paweł Schefernaker i jego "zbrojne propagandowe ramię" czujnie recenzujące wypowiedzi w tym wątku. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)