Wyniki Legii pokazują że mamy z nimi szanse. Boję się tylko o postawę sędziego...
-
-
Legia Warszawa - CRACOVIA 18.10.2015 (niedziela) 18:00
WSZYSCY DO WARSZAWY !
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wyniki Legii pokazują że mamy z nimi szanse.
> Boję się tylko o postawę sędziego...
No jak będzie Stefański to rzeczywiście może być lipa po całości.....
Sędzia z nami za Pasami :)
Wyglada na to ze kryzys w naszej druzynie zostal przelamany, trzy mecze trzy zwyciestwa, wiec licze na czwarta victorie. Jestem dobrej mysli, Legia znow nie jest taka grozna nawet u siebie, co pokazala Termalica. Bedzie zwyciestwo!
mar81\1906 Napisał(a):
> Sędzia z nami za Pasami :)
To musiałby być chyba sędzia Dredd :)
Szkoda że jest przerwa na kadrę bo dużo przez te 2 tyg może się zdarzyć, nowy trener rywali ma trochę czasu ich lepiej poukładać no ale jak nie teraz to kiedy ??
WSZYSCY DO WARSZAWY !!! JAK KIEDYŚ POTRAFILIŚMY BYĆ TAM W DOBREJ LICZBIE ! PIŁKARZE LICZĄ NA NAS TAK JAK MY NA NICH !!! ZAPISUJEMY SIĘ !!!
Ferencvaros Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Niska porażka w ciemno, Legia i Lech to nie
> nasza
> > półka, z takimi klubami nie mamy żadnych
> > szans.
> >
> > A nie, czekaj...
>
>
> Nie badzcie tacy madrzy...
>
> Awans w 2004 dla 95% tego forum byl pierwsza
> okazja zeby zobaczyc Cracovie w e- klasie.
>
> I od tamtego czasu do teraz byl w duzej mierze,
> cytujac klasyka, "gnoj, dupa, i kamieni kupa".
>
> I nagle goscie, ktorzy razem ze mna nabijali sie
> na starym stadionie z Boguslawa Baniaka, zaczynaja
> mowic o Cracovii jak Santus o Czelsi.
>
> Zmiana mentalnosci, przynajmniej w moim przypadku,
> potrwa jeszcze przynajmniej do konca sezonu, przy
> zalozeniu, ze to bedzie dla nas dobry sezon.
>
> Legia, teoretycznie, ma od nas lepszych
> zawodnikow. Lech, teoretycznie, tez mial od nas
> lepszych zawodnikow. Oby byla powtorka z Lecha...
Ooo, to, to! B)
meleroz Napisał(a):
> Ferencvaros Napisał(a):
> -----
> > Aston1906 Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Niska porażka w ciemno, Legia i Lech to nie
> > nasza
> > > półka, z takimi klubami nie mamy żadnych
> > > szans.
> > >
> > > A nie, czekaj...
> >
> >
> > Nie badzcie tacy madrzy...
> >
> > Awans w 2004 dla 95% tego forum byl pierwsza
> > okazja zeby zobaczyc Cracovie w e- klasie.
> >
> > I od tamtego czasu do teraz byl w duzej mierze,
> > cytujac klasyka, "gnoj, dupa, i kamieni kupa".
> >
> > I nagle goscie, ktorzy razem ze mna nabijali
> sie
> > na starym stadionie z Boguslawa Baniaka,
> zaczynaja
> > mowic o Cracovii jak Santus o Czelsi.
> >
> > Zmiana mentalnosci, przynajmniej w moim
> przypadku,
> > potrwa jeszcze przynajmniej do konca sezonu,
> przy
> > zalozeniu, ze to bedzie dla nas dobry sezon.
> >
> > Legia, teoretycznie, ma od nas lepszych
> > zawodnikow. Lech, teoretycznie, tez mial od nas
> > lepszych zawodnikow. Oby byla powtorka z
> Lecha...
>
> Ooo, to, to! B)
Ja bym tam nie chciał by gospodarzy wygrali 5-2 :D
Stanisław Czerczesow trenerem Legii
52-letni Rosjanin Stanisław Czerczesow został nowym szkoleniowcem Legii - poinformował na Twitterze prezes klubu Bogusław Leśnodorski. Zastąpił na tym stanowisku Norwega Henninga Berga, który prowadził "wojskowych" od grudnia 2013 r.
Czerczesow urodził się 2 września 1963 r. w Ałagirze. Jako zawodnik występował na pozycji bramkarza. Podobnie jak Berg występował w 1995 r. w Lidze Mistrzów w grupie, w której uczestniczyła także Legia Warszawa, jako zawodnik Spartaka Moskwa. Grał także m.in. w Łokomotiwie Moskwa, 1.FC Dynamo Dresden i FC Tirol Innsbruck. Siedmiokrotnie zdobywał mistrzostwo kraju (ZSRR - dwa razy, Rosji - dwa razy i Austrii - trzy razy). Występował w reprezentacji ZSRR, WNP i Rosji, rozgrywając łącznie 49 spotkań w narodowych barwach.
Jako trener prowadził austriackie FC Kufstein (2004) i FC Wacker Tirol (2004-2006), a także Spartaka Moskwa (2007-2008), Żemczużynę Soczi (2010-2011), Tieriek Grozny (2011-2013), Amkar Perm (2013-2014) i Dinamo Moskwa (2014-2015), z którego odszedł w lipcu.
Czerczesow podpisał z warszawskim klubem umowę do końca sezonu 2016/17.
W składzie sztabu szkoleniowego znajdą się ponadto 42-letni Białorusin Mirosław Romaszczenko (asystent trenera), 45-letni Litwin Gintaras Stauč? (drugi asystent trenera) oraz trener od przygotowania fizycznego 45-letni Rosjanin Władimir Panikow. Trenerem bramkarzy pozostaje Krzysztof Dowhań.
super będzie meczyk połączony z klimatycznym wyjazdem. Legia się pewnie pod nowym trenerem spręży, ludzi ze wsi na nich się zlezie, bo to nowe rozdanie i atrakcyjny rywal z czołówki tabeli :) czyli atmosfera będzie cieplutka ;) nasi się też sprężą na nich, zapowiada się super widowisko :)
Szkoda ze mnie nie będzie. ..
Ja liczę że Czerczesow ich zamęczy :D.Zagrać wysokim pressingiem jak Termalika z nimi i będzie dobrze.
po sieci krąży taki cytat z Wawrzyniaka: "po treningach Berga Radovic szedł sam pobiegać. Po treningach Czerczesowa mogłem tylko spac i jesc". ja tu widzę konflikt interesów trener-piłkarzyki :D i są szanse, że w przerwie na reprę Stanisław zafunduje im takie treningi, jakich nigdy nie mieli, i wyjdą na nas mając "nogi ciężkie jak z waty".
(cytat firmuje m.in. dziennikarz Rzepy Kołodziejczyk, więc myślę, że prawdziwy, choć Warzywniak ze Stanisławem miał do czynienia przez jakieś 2 miesiące zaledwie).
Troszkę właśnie na to liczę choć stare przysłowie mówi : " umiesz liczyć - licz na siebie ".
Knurze, nogi to oni mogą mieć jedynie z ołowiu, bo nie sądzę żeby się wystraszyli i mieli z waty ;)
nawiązywałem do wpadki Zydorowicza.
czy piękny cytat "nogi ciężkie jak z waty" to jakiś klasyk?
Odpowiedź przed pytaniem, to się nazywa jakość usług!
knur Napisał(a):
są szanse, że w przerwie
> na reprę Stanisław zafunduje im takie treningi,
> jakich nigdy nie mieli
>
Widzialem gdzies super demota z usmiechnetym Staszkiem i napisem : "Dzis macie wolne....3godziny przed pierwszymi w dniu dzisiejszym 3 treningami " :)
Witam wszystkich,
mam proste pytanie, gdzie kupić bilet macze wyjazdowy?
Pytam, ponieważ jechałbym pierwszy raz i po prostu nie wiem.
Pozdrawiam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)