Ale przecież on ciapaty(:P)
-
-
(WIKTORIA)CRACOVIA - Lech Poznań 5 : 2
Po przerwie na repre mamy LEgie i Pogoń, może być i 0 pkt wiec cholernie wazne dzis zdobyc 3 żeby nie zjechac znow pod kreche sprintem.
Wygramy z Lechem to 4 miejsce mamy zagwarantowane , a nawet można na 3 wejść , ale Legia raczej wygra ze słabym Górnikiem .
miłosz1995 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wygramy z Lechem to 4 miejsce mamy zagwarantowane
> , a nawet można na 3 wejść , ale Legia raczej
> wygra ze słabym Górnikiem .
e tam zaraz wygra. w obecnym sezonie jak w żadnym innym KAŻDY wynik jest mozliwy.
Sehtan Napisał(a):
> Szkoda bo Dialiba sobie fajnie ostatnio radzi. Nie
> wyobrażam sobie, że jutro nie zagra Deleu, więc
> jedyne roszady jakie można zrobić by zagrał
> Bubu to chyba zejście Covilo przy dobrym wyniku
> albo od początku Rymaniak za Sretena? Ehh...
> beznadziejny ten przepis ;/ Kiedy Deleu dostanie
> polskie obywatelstwo? :D
Rymaniak grał wczoraj cały mecz w rezerwie tak wiec na pewno nie zagra od początku.,Bouby faktycznie szkoda bo fajnie wyglądał ale on może zagrać tylko kosztem innego grajka spoza UE.
Rymaniak grał cały mecz w rezerwie ? Brednie, zagrał drugie 45 minut....
Jak się Cracovia dzisiaj nie zepnie, to Legia odjedzie w tabeli, także Centar [url=https://sporticos.com/pl-pl/p/607-mateusz-cetnarski]https://sporticos.com/pl-pl/p/607-mateusz-cetnarski[/url] z Rakelssem i 2-0 dla nas! Oby tylko Lech się nie przełamał i spokojnie dotrwał do meczów reprezentacji na ostatnim miejscuw tabeli
> > > -----
> > > . Bardzo
> > > > bym chciał żebyśmy roznieśli Lecha -
> > niech
> > > > okupują ostatnie miejsce w lidze.
> > >
> > > Lech w tabeli za Cracovią? Nie mam nic
> > > przeciwko.
> > > ale Twój wpis sugeruje, ze bardzo bys
> chcial,
> > > zeby byli równiez za gtsem, leglą,
> betonami,
> > > itd????
> > >
> > > Skąd w Pasiakach takie podejscie, to nie
> > > rozumiem...
> >
> > Jak spadaliśmy z ligi, im było bardzo wesoło
> na
> > stadionie: "Jeszcze jeden..". Zremisować i
> > spaść z ligi rozumiem - ale zachwytów trybun
> na
> > Bułgarskiej nie zapomnę. Jest mi obojętne
> jakie
> > miejsce na koniec będą mieli - dla mnie liczy
> > się, żeby Cracovia zajęła możliwie jak
> > najwyższe.
>
> Kolejny który rozpisuje się na tematy, o
> których nie ma pojęcia i nie wie skąd wynikała
> taka reakcja niektórych a tłum łatwo porwać.
>
Koziołku oświeć mnie proszę i wyjaśnij mi z czego zatem ta reakcja wynikała. Jakaż to inna radość porwała poznański tłum i zmusiła naszych "przyjaciół" do takiego dopingu? Gdybyś mógł zrobić to przed dzisiejszym meczem bo przyznam, że siła mojego wqrwienia od tamtego pamiętnego występu Waszych kibiców po dziś dzień nie zmalała i nie ma dla mnie większej frajdy niż obić poznaniaków (no dobra - jest - obić psiarnię). Wybacz - taka karma. Aie obiecuję, że jak mi wyłożysz filozofię ówczesnych zachowań kibiców Lecha, to od dzisiejszego meczu będę jak Podolski w meczach z reprezentacją Polski - gole strzelone Lechowi przyjmę z należytą godnościa ale bez zbędnej radości i satysfakcji.
[quote]Koziołku oświeć mnie proszę i wyjaśnij mi z czego zatem ta reakcja wynikała. Jakaż to inna radość porwała poznański tłum i zmusiła naszych "przyjaciół" do takiego dopingu? Gdybyś mógł zrobić to przed dzisiejszym meczem bo przyznam, że siła mojego wqrwienia od tamtego pamiętnego występu Waszych kibiców po dziś dzień nie zmalała i nie ma dla mnie większej frajdy niż obić poznaniaków (no dobra - jest - obić psiarnię). Wybacz - taka karma. Aie obiecuję, że jak mi wyłożysz filozofię ówczesnych zachowań kibiców Lecha, to od dzisiejszego meczu będę jak Podolski w meczach z reprezentacją Polski - gole strzelone Lechowi przyjmę z należytą godnościa ale bez zbędnej radości i satysfakcji. [/quote]
Ja tam nie wnikam w sprawy kibicowskie, wg mnie kibice się mogą przyjaźnić, ale piłkarze w każdym meczu powinni grać swoje. Ja tam zawsze będę na pierwszym meczu kibicował Cracovii, nawet gdyby nasze zwycięstwo miało oznaczać spadek Lecha. Ale skoro już o kibicach i ich reakcjach mowa, to przypominam też przy okazji, że nasza wygrana z Lechem wtedy oznaczałaby degradację dla Arki Gdynia.
Sandomierski - Deleu, Sretenović, Polczak, Jaroszyński - Covilo, Dąbrowski - Rakels, Cetnarski, Kapustka - Jendrisek
rez: Pilarz, Wójcicki, Wołąkiewicz, Rymaniak, Budziński, Diabang, Zjawiński.
chyba Wolakiewiczowi sie odnowila kontuzja :(
. Nic juz nie mowię :)
nie-do-wia-ry
Rakels :(
D.J.Cat Napisał(a):
> Rakels :(
No co? Wywalczył karnego ;)
Co, nie było faulu? Pytam serio bo my tego nie widzimy :)
Był faul ewidentny
faul ewidentny, to nie moja wina, że Gostomski ścina wybiegającego z pola karnego Rakelsa :)
Tam karny byl?? Bo z D nie widac.
Podsumowując: ofensywny czworokąt : Rakels-Jendrisek-Cetnarski-Kapustka mamy na tą chwilę rewelacyjny.Z czego Kapi i Cetnar to klasa sama w sobie. Rakels musi być skuteczniejszy.
A Trałka to kawał ch...ja!! Kij mu w nery za boiskowe chamstwo!
Już kumam, D.J. całkowita chodziło o zmarnowaną setkę (:P)
Tak przy okazji co tam komentatorzy Nc+ mówią? Węgrzyn komentuje?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)