Koniec 3-3
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 5 kolejki
idealny wynik dla NAS :)
Nas nie obchodzą wyniki drużyn z dolnej połówki;)
Gdyby był inny to by nas mógł zacząć obchodzić.
Dobrze, Brzęczek zostanie:)
Ciekawe co powiedział "Pan Sławek"odnośnie ostatniego starcia pomiędzy małpiszonem z Haiti a bramkarzem betonów.Widziałem to tylko dwa razy-z akcji i podczas jednej powtórki.Według mnie chyba jednak karny się należał dla gwardii.
Też byłem ciekawy zdania Pana Sławka, ale niestety ani w skrócie meczu ani w kontrowersjach nie poruszyli nawet jej tematu.
Ja tam nie widziałem nawet najmniejszej przesłanki do karnego. Normalna walka zawodnika z bramkarzem w powietrzu.
(może zastąpię wam pana Sławka:))
Dymanie towarzystwa to normalna sprawa i jako takie nie może być traktowane jako kontrowersja, bez względu na to co by się na boisku działo.
Tymczasem w Bielsku-Białej po 29 min. gry 2-0 dla Pogoni.
Co oni w tym Bielsku bramkarzom podają? :D
no i remis w Bielsku.
Już nie.... ;)
Mecz Podbeskidzia z Pogonią zakończył piątą kolejke rozgrywek. Warto zauważyć że po tych pięciu kolejkach jesteśmy zespołem który stracił dotychczas najmniej bramek w lidze - TRZY!! Trudno mi w to uwierzyć! Brawo!
Kolejka w której w każdym meczu był over2,5 można było zarobić :D
Orlean Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (...) Warto zauważyć że po tych
> pięciu kolejkach jesteśmy zespołem który
> stracił dotychczas najmniej bramek w lidze -
> TRZY!! Trudno mi w to uwierzyć! Brawo!
Dodatkowo ostatnią bramkę na wyjeździe straciliśmy... 10 kwietnia w Chorzowie.
A teraz wyobraźmy sobie, że po gładko przerżniętym wówczas meczu, w którym Ruch zapakował nam 3 bramki w pół godziny, kiedy to byliśmy najgorzej punktującą na wyjazdach drużyną całej ligi, przyszedłby ktoś, kto oświadczyłby, że przez najbliższe cztery miesiące, wygramy wszystkie mecze wyjazdowe, nie tracąc w nich żadnej bramki.
Jak potraktowalibyśmy takiego delikwenta? :D
Pomyślałbym, że ma towar równie dobry jak WS
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A nasz Koziołek to jeszcze tu pisuje?, jeżeli
> tak, to niech pozdrowi KS WartęB)-
Pisuje ale ma sporo zajęć i nie nadąża czytać tych głupich postów :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)