Remis biore w ciemno .....byle zaczac lige na plusie.
-
-
(WIKTORIA)[1]Lechia-Cracovia 0 : 1
22 lipca (5 dni po meczu z nami) betony mają grać z Szalkami.
pewnie wszyscy ich zawodnicy chcieliby w tym meczu zagrać (cokolwiek by przez to rozumieć >:D< )
Lechia ma partnerów nuer von Heimat. czyli między VFL a Szalkami należy im popsuć humor >:D<
ciekawe czy jakby się im zaśpiewało : "Do Bundesligi, betony do Bundesligi" - to odpowiednia waadza by zareagowała :? ?
Mi? Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lechia ma partnerów nuer von Heimat. czyli
> między VFL a Szalkami należy im popsuć humor
> >:D<
>
> ciekawe czy jakby się im zaśpiewało : "Do
> Bundesligi, betony do Bundesligi" - to odpowiednia
> waadza by zareagowała :? ?
Waadza by się oobraziła .
Będzie dobrze ;)
Aro Napisał(a):
> Będzie dobrze ;)
true.
jaki ma sens pisanie takiego czegos jak 2 ostatnie posty????
Ja mam takie mało dyskretne pytanie: będą jakieś bileciki dla nas? Wiem, że jeszcze dwa tygodnie, ale fajne promocje są na pociągi i mogą zniknąć zanim się oficjalne info pojawi....
betony wygrały z Szachtarem Donieck 15:14
2
betony - Hanover 1 (karny z kapelusza po nurkowaniu Maka) :1 . W karnych sprawiedliwości stało się zadość 2:4
1
Mi? Napisał(a):
> betony wygrały z Szachtarem Donieck 15:14
Tyle to im zapewne nie strzelimy ale ze trzy jest szansa .
A ja sie z remisu z nimi bede cieszyl.
Betony beda naprawde mocne...Choc nam tez nic nie brakuje ;)
Na pewno mecz nie bedzie nalezał do lekkich ale wierzę w chłopaków .(:P)
Lechia lubi zaliczyć falstart na początku rozgrywek, przez ostatnie 5 sezonów zremisowali 3 mecze(2-2, 2-2 i 0-0) 2 mecze przegrali(3-1, 1-0), jednak teraz są dużo silniejsi niż 2, 3 lata temu. Inną sprawą jest to że nam ciężko idą pierwsze mecze, jedyny wygrany to ten w 1 lidze.
Osobiście remis biorę w ciemno.
Może lepiej nie pisz o falstartach Lechii, bo jakby wziąć pod uwagę wygrane przez Cracovię mecze inauguracyjne, to ostatnie takie wydarzenie miało miejsce 11 lat temu, ostatni nieprzegrany w ekstraklasie start w rozgrywkach 10 lat temu
Czyli statystyka jest po naszej stronie bo im dłużej nie wygrywamy na inaugurację tym większa szansa, że w koncu wygramy :) Do tego betony są przereklamowane, bo mimo mocnego składu w teorii będą niezgrani w praktyce. Płacą gwiazdkom tyle hajsu, że się na tym przejadą.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Płacą gwiazdkom tyle hajsu, że się na tym
> przejadą.
Predzej czy pózniej .Lepiej predzej bo z nami .(:P)
Miło byłoby na żywo zobaczyć. Jakieś bilety dla nas będą? Czy znowu prace modernizacyjne na sektorze gości?
Z tego wynika żę tylko Mak "ała! ała!" coś pokazł w ofenzywie - to chyba nie jest to drużyna do nie pokonania 3:0
http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/3927143,co-wiemy-po-turnieju-w-lublinie-lechia-gdansk-w-defensywie-solidna-w-ataku-nieporadna,id,t.html?cookie=1
Pytanie do adminów. Może warto wątki meczowe przypinać? Wątek będzie widoczny, no i będzie przypomnieniem o zbliżającym się meczu? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)