Czyżby bezgotówkowa wymiana za Sheridana?
-
-
Jakub Wójcicki -witaj w Cracovii
[quote='Rock' pid='1298639' dateline='1515535881']
Czyżby bezgotówkowa wymiana za Sheridana?
[/quote]
Jeśli tak ma być to czemu nie .Chyba jednak Sheridan nie dla nas .
Kuby już nie ma ...
Nie lubię. :@
[quote='jurassic' pid='1298707' dateline='1515600885']
Kuby już nie ma ...
[/quote]
Jeśli to prawda to życzę mu jak najlepiej żeby udowodnił Probierzowi jakim jest wielkim fachowcem ...
moglibysmy wrocic do sezonu z sukcesami majac Wojcickiego na prawej i Rakelsa na lewej . szkoda ze odchodzi
Do 1948 roku? Od tej pory żadnego sukcesu nie odnotowałem, jestem w stanie uznać jeszcze brąz z 1949 i 1952. Coś mnie ominęło?
- Edytowany
Duża szkoda , z drugiej strony nic mnie nie jest w stanie zdziwić w naszym klubie. Wójcicki był zawodnikiem który miał nie tylko umiejętności ale także dużo serca wkładał w grę w Cracovii. Szkoda , może za jakiś czas wróci .... jak Denis.
Serducho największe w drużynie, jak dla mnie ostatni do odpalenia, Probierz wie lepiej, zobaczymy czy ma rację.. Przez ostatnie pół roku notorycznie Kuba nie był wystawiany na swojej pozycji, przez co dużo słabsze noty. Powodzenia , mam dziwne wrażenie że w Białymstoku się na Tobie lepiej poznają niż poznał się MP.
[quote='Kamaz' pid='1298740' dateline='1515624724']
Serducho największe w drużynie, jak dla mnie ostatni do odpalenia, Probierz wie lepiej, zobaczymy czy ma rację.. Przez ostatnie pół roku notorycznie Kuba nie był wystawiany na swojej pozycji, przez co dużo słabsze noty. Powodzenia , mam dziwne wrażenie że w Białymstoku się na Tobie lepiej poznają niż poznał się MP.
[/quote]
Dokładnie walczak do utraty sił i ciesze się że go większość tak odbiera tym bardziej dziwne że pan Michał chce się go pozbyć .Moim zdaniem chodzi tylko o zejście z kosztów a co tanie to drogie chyba że faktycznie ściągnie kogoś lepszego w co nie bardzo jednak wierzę.
Jakby chciał zostać to by podpisał nowy kontrakt pół roku temu
- Edytowany
29–letni Jakub Wójcicki, obrońca Cracovii, jutro przejdzie testy medyczne w Białymstoku. Jeżeli wypadną pomyślnie, podpisze kontrakt z Jagiellonią
https://twitter.com/PiotrWolosik/status/951187929296195584
W sumie z tej grupy zawodników co mają odejść najbardziej Jego mi szkoda. Serce na boisku zostawiał zawsze. Powodzenia Jakub w dalszej karierze!
Jeśli odchodzi to mam tylko nadzieje , że pozyskamy kogoś lepszego .Tylko nadzieję .
Fink, Mihalik, Zenjov, Deleu i Wójcicki.U MP Kuba pewnie dalej byłby tylko rezerwowym, co dla tak ambitnego grajka jest nie do przyjęcia . Całą karierę przegrać na dnie tabeli też raczej nie jest spełnieniem jego marzeń.
[quote='Bruno' pid='1298785' dateline='1515664742']
Fink, Mihalik, Zenjov, Deleu i Wójcicki.U MP Kuba pewnie dalej byłby tylko rezerwowym, co dla tak ambitnego grajka jest nie do przyjęcia . Całą karierę przegrać na dnie tabeli też raczej nie jest spełnieniem jego marzeń.
[/quote]
kolego Bruno, Deleu też na wylocie. Nawet bardziej na wylocie niż Kuba. Więc generalnie zostajemy z wypożyczonym Finkiem. Kuba w formie był super obrońcą, na siłę próbowano znów zrobić z niego skrzydłowego, bo kiedyś grał podobnie jak Piszczek nawet i w ataku. Nie chciał podpisać kontraktu, więc lepiej teraz go pogonić za grosze, niż jakby miał przezimować w klubie kokosa i odejść za frytki w lecie. Pomijam fakt że o podpisaniu nowej umowy można było pomyśleć wcześniej. Przypuszczam, że gdyby MP miał taką opcję to zostawiłby Kubę, ale skoro nie chce podpisać kontraktu to jest to jedyne słuszne rozwiązanie na teraz.
Nie ma co bic piany. Poszedł to poszedł powodzenia Kuba w nowym klubie byle forma słaba przeciw nam !
Co to znaczy, nie chce podpisać kontraktu? Te bajki Wam Tabisz z Probierzem na treningu przekazali? Może propozycja klubu (finansowa) jest tak żenująca że zawodnik uznał że nie ma sensu prowadzić rozmów, a może Tabisz obiecał że sprowadzi Probierzowi kogo ten sobie wymyśli jak się "drogiego" Wójcickiego pozbędą. Może to, może tamto. Za słaby na 12 Cracovię wystarczająco dobry dla 4 Jagiellonii? Ja rozumiem że Probierz wzbudza duże emocje, ale czy to powód by każdy ruch klubu tłumaczyć oderwanymi od rzeczywistości opiniami?
[b][i]Wójcicki dalej byłby rezerwowym ...[/i][/b] Poważnie?
Wg statystyk za poprzednią rundę w zespole Cracovii więcej zagrali tylko Piątek i Helik. Właśnie pozbyliśmy się zawodnika (bez formy), który i tak był lepszy niż wszyscy skrzydłowi razem wzięci choć skrzydłowym nie jest, w obronie nie odbiegał od Finka. To nie jest moje spostrzeżenie tylko wybór z ostatniej rundy trenera Cracovii.
Zobaczymy co wyjdzie z tych czarów, ale już dziś widać że się ładnie dobrali. Ciekawe czy z korzyścią dla Cracovii.
[quote='quentin' pid='1298791' dateline='1515666815']
Co to znaczy, nie chce podpisać kontraktu? Te bajki Wam Tabisz z Probierzem na treningu przekazali? Może propozycja klubu (finansowa) jest tak żenująca że zawodnik uznał że nie ma sensu prowadzić rozmów, a może Tabisz obiecał że sprowadzi Probierzowi kogo ten sobie wymyśli jak się "drogiego" Wójcickiego pozbędą. Może to, może tamto. Za słaby na 12 Cracovię wystarczająco dobry dla 4 Jagiellonii? Ja rozumiem że Probierz wzbudza duże emocje, ale czy to powód by każdy ruch klubu tłumaczyć oderwanymi od rzeczywistości opiniami?
[b][i]Wójcicki dalej byłby rezerwowym ...[/i][/b] Poważnie?
Wg statystyk za poprzednią rundę w zespole Cracovii więcej zagrali tylko Piątek i Helik. Właśnie pozbyliśmy się zawodnika (bez formy), który i tak był lepszy niż wszyscy skrzydłowi razem wzięci choć skrzydłowym nie jest, w obronie nie odbiegał od Finka. To nie jest moje spostrzeżenie tylko wybór z ostatniej rundy trenera Cracovii.
Zobaczymy co wyjdzie z tych czarów, ale już dziś widać że się ładnie dobrali. Ciekawe czy z korzyścią dla Cracovii.
[/quote]
Tak jak napisał Santo - nie ma co bić piany. Odchodzi, bardzo dziękuje za te wszystkie mecze i słabsze i lepsze. Opuszcza nas dobry zawodnik i tyle. Miejmy nadzieję, że w jego miejsce będzie lepszy a jemu pozostaje życzyć powodzenia byle nie w meczu z nami.
Natomiast quentinie równie dobrze bajką może być to że Kuba chciał przedłużyć kontrakt, ale MP powiedział że nie ma tu czego szukać. Ja osobiście myślę, że Probierz chciałby żeby Kuba został, Kuba z Kubą się nie dogadał w związku z czym postanowiono, że odejdzie już teraz za jakieś $$$(ewentualnie wymianę) niż za frajer w lecie. Tyle.
Nie ma jeszcze oficjalnej informacji, ale życzę Kuba zdrowia i jeszcze wielu lat dobrej gry. Dziękuje za czas w Cracovii i poświęcenie w wielu meczach.
pozsotaje tylko zanucic łubudubu łubudubu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)