KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Idiotyczny faul.
Jaki kurwa faul? Przecież Ryman ledwie oparł te ręce na Trochimie, jakby mieli za takie coś dyktować to by było po 10 karnych w meczu
-
-
Puchar Polski 2015/2016
to nie byl faul
Wątpliwy karny..
Rymaniak znów będzie ojcem sukcesu ;)
Niestety ale wyrażnie był popychany a sędzia stał obok no trzeba nie mieć rozumu!
Jaki awruk ten Jaroszyński jest bezmyślny!!!!!! Głowa w ziemię i wrzutka na pałę! Chyba nie miał ani jednej dobrej centry
uff 3:1 bo już myślałem, że będzie 2:2 :P
Brawo Dziabong !
A ten karny to nie był aby za rękę, a nie faul?
Dobrze gramy dalej!!:)
Nooo z takiego kąta walnąć to jest coś brawo!
Marzenie moje , finał pucharu Polski :)
Gratulacje za zwycięstwo. Dziękuję.
Z kim teraz ?
Taka gra GKS-u, jak jego pozycja w tabeli(td)
OK. Już wiem z Sosnowcem.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gratulacje za zwycięstwo. Dziękuję.
>
> Z kim teraz ?
Sosnowiec
[quote=Rafi]
Wiadomo przecież, że to Wiślak
[/quote]
Bój się Boga ;)
No to wypada mi jechać do Sosnowca.
Kilka słów na gorąco po meczu:
Mecz został potraktowany przez nas poważnie, a GKS chyba odpuścił, widoczny był brak agresywności rywala na własnej połowie. Sandomierski bardzo dobry mecz. To co wyciągnął na początku meczu..Z Pilarzem byłoby 1-0 dla gospodarzy. Jestem tego pewny.
Zmiana Wołąkiewicza wymuszona, ale Jaroszyński w mojej opinii grał niepewnie. Później gdy GKS grał zachowawczo (nawet gdy widniał wynik 0-2) mógł się rozkręcić. Rymaniak, za takie "faule" nie daje się karnego. Ale pan sędzia zasłużył na bardzo niską notę. Przerywał akcje, gdy to było wręcz niepotrzebne, a pozwalał grać, gdy gość z Gieksy leżał połamany na boisku. Deleu, bardzo dobry mecz i uważam, że to powinna być "druga zmiana" w podstawowej 11 na mecz z Ruchem.
Pomocników nie ma za bardzo co oceniać ponieważ zrobili to co do nich należało. Zdominowali środek pola, a o to postarał się nawet trener GKS-u wystawiając dwóch obrońców na DP i defensywnego pomocnika Iwana na pozycji "10". Dąbrowski parę razy miał okazję zagrać kapitalną piłkę, szkoda, że parę z nich nie przeszło. Rakels..uważam, że LP nie jest jego pozycją.
Jendrisek pomimo strzelonej bramki (i to po błędzie obrońcy, który odpuścił krycie) jest słaby. Nie stworzył żadnego zagrożenia pod bramką GKS-u
Żal mam jednak do trenera Zielińskiego..GKS nic nie grał, wygrywaliśmy spokojnie, można było rotować składem. Czemu Szewczyk i Wdowiak nie weszli zdecydowanie wcześniej? Gdzie oni mają nabierać doświadczenia? Właśnie wchodząc na 20-25 minut, gdy mamy wynik i spokojnie kontrolujemy mecz. Również żal mam do trenera o wpuszczenie Dialiby (chociaż ma plusa za bramkę). W tym meczu mógł (a nawet powinien) dostać szanse Zejdler, który również miałby szansę udowodnić trenerowi, że warto na niego stawiać, a w Lubinie no wszystkim naszym zawodnikom nie wyszło.
Podsumowując chciałbym przedstawić 11, która w mojej opinii powinna wybiec w sobotę:
Sandomierski - Rymaniak Polczak Sretenović Deleu - Kapustka Dąbrowski Covilo Budziński Cetnarski - Rakels/Jendrisek/Zjawiński
Edit. Zapomniałem, że Wójcicki ma kontuzję.
Uważam podobnie. Pilarz na ławę, Grzegorz do bramki!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)