Tabela Ekstraklasy odkąd trenerem Cracovii jest Jacek Zieliński... Właściwie nie pozostawia pola do komentarza :)
[url=http://pl.tinypic.com/view.php?pic=imjce8&s=9#.V4vIEqKGMog]KLIK[/url]
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Panie Jacku, jestem pod wrażeniem, w jaki sposób potrafi Pan "odczarować" zespół. Tu nie chodzi o to, z kim graliśmy, ale jak! szacun! (GLOS)
[img]http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_153212/20160515_cracovia_-_lech_poznan_055.645x365xffffff.jpg[/img]
Jacek Zieliński (Cracovia): - Duża radość, bo zwycięstwo na inaugurację zawsze cieszą. Zagraliśmy całkiem fajny mecz, choć brakuje nam jeszcze trochę spokoju, czy mądrości w rozegraniu, ale wszystko przyjdzie z czasem. Pomalutku zaczynamy odrabiać to, co straciliśmy dziesięć dni temu. Występ dwóch naszych debiutantów - Mateusza Szczepaniaka i Roberta Litauszki - oceniam bardzo pozytywnie.
Widok uśmiechniętego Jacka Zielińskiego, to rzadkość (:D
Dziękuje że znowu sezon rozpoczynamy optymistycznie a wręcz super optymistycznie /mam nadzieje że liderując/.
Panie Trenerze oby tak dalej:)
Bałem się tego meczu.... bałem się żeby się nie powtórzyła sytuacja jak z brudnymi paznokciami.... Na szczęście dwa razy wpadka się nie zdarza!!! Brawo TRENERZE!!!!!!
Ale wiecie mili panstwo, ze Pan Jacek to bardzo ambitny czlowiek i jesli nie zrobi podium z Cracovia w tym sezonie to prawdopodobnie odejdzie. Rzecz w tym, ze on raczej nie bedzie mial takiej cierpliwosci jak Michal Probierz w Jagielonii. Przyklad odejscia Zielinskiego z Ruchu Chorzow tylko to potwierdza.
Haha co ty mówisz:v trenerzy w Polsce są w takiej sytuacji, ze nie mogą kierować się jedynie zaspokojeniem swojej ambicji bo po odejściu z klubu musieliby sie liczyć z tym, ze mogą nie znalezc pracy przez dłuższy czas... z reszta trener podpisał stosunkowo niedawno 4 letni kontrakt i wątpię żeby z własnej woli chcial odejść przed jego zakończeniem
msz1985 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale wiecie mili panstwo, ze Pan Jacek to bardzo ambitny czlowiek i jesli nie zrobi podium z
> Cracovia w tym sezonie to prawdopodobnie odejdzie. Rzecz w tym, ze on raczej nie bedzie mial takiej
> cierpliwosci jak Michal Probierz w Jagielonii.
> [b]Przyklad odejscia Zielinskiego z Ruchu Chorzow tylko to potwierdza.[/b]
Jest to o tyle dziwne stwierdzenie, że po odejściu Zielińskiego, w tym samym sezonie, Ruch zrobił podium.
Zieliński odszedł z Ruchu z innych powodów.
To jakieś opowieści z mchu i paproci, że Zieliński od nas odejdzie, bo jest ambitny. Porównywanie Chorzowa z nami to jakaś kompletna fantasmagoria. ::o
taaak, podobno ma oferte z AEKu Ateny... :P
ostatnio nie bylo o tym w tym watku, pojawialo sie w roznych, ale jako ze podchodzi to tu porusze temat
biadolenie na temat obrony i tracenia bramek
ja to widze tak, grajac ofensywnie naturalnym jest odsloniecie sie, zrobienie przeciwnikowi miejsca na kontry i potencjalnie dziury z tylu, ALE, w momencie kiedy strzelamy wiecej niz przeciwnik to aspekt ten schodzi na dalszy plan
sie ma rozumiec fajnie byloby golic frajerow po 3-4-5 do zera i kazdy powinien dazyc do perfekcji, w tym sensie mozna sobie narzekac.
Lecz nie rozumiem np takich klasyfikacji jakie linkowano pod koniec zeszlego sezonu, gdzie nasza obrona , z uwagi na ilosc straconych bramek , byla obsmarowywana i przedstawiana jako rzekomo dziurawa i jedna ze slabszych
zwyczajnie sie z tym nie zgadzam, wole miec stosunek bramek 55-40 anizeli 35-20
rekord remisow 0-0 zostawmy innym neptykom a la Pogon, nie brakuje takiej mysli szkoleniowej w tej lidze
peace ;)
To już kolejny "dziwny" post msz1985. A to mu gts wstaje z kolan, a to trener Zieliński będzie odchodził.
V kolumna?
Nie odbierajcie chleba Astonowi. Jak kret to go niechybnie namierzy ;)
ps: Kilka lat temu na imprezie rodzinnej poznałem małolata ze 12 lat . Jak usłyszał
,że jestem kibicem Cracovii co to pamięta derby z GTS-em "za komuny" to mi spokoju o dawne czasy i mecze nie dawał. Ale ...chłopak gadał językiem takim jakby "nie naszym pasiastym", gadał jak kibic z r20 choć twierdził ,że wybrał Pasy. Wziąłem go na spytki. Chłopak był z Kalwarii. Wszyscy poza nim i na osiedlu i w klasie byli za "czarnowiejskimi". Młody po prostu gadał o piłce tak jak "oni". [np. mówił "Głowa" o wiadomym stoperze...wiadomo ,że Pasiak tak o nim raczej nie powie. ]
Na wszelki wypadek przepytałem też ojca: "nie wiem skąd mu się ta Cracovia wzieła ale każdy mecz na komputerze ogląda" :)-D
W tym przypadku gość się wystawił tak ewidentnie, że moja opinia jest całkowicie zbędna Khalidzie ;)
Mam nadzieje ze z Zielinskim preniesiemy angielski trend do Polski - trener na lata.
south man Napisał(a):
> Mam nadzieje ze z Zielińskim przeniesiemy angielski
> trend do Polski - trener na lata.
Oby .
south man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam nadzieje ze z Zielinskim preniesiemy angielski
> trend do Polski - trener na lata.
tak, tak, tak; angielska cierpliwość - styl z Dortmundu ;)
Byleby to nie zakończyło się jak ze Stawowym (kontrakt 10-letni) (:P)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)