W dupie mam puchary chcę 3 miejsca
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
To już musisz o to prosić Piasta.
Radzę powtórzyć zawodnikom, że Cracovia nie jest gotowa na puchary, na pewno pomoże.
Mr.Crowley Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W @#$%& mam puchary chcę 3 miejsca
Wlasnie to boli najbardziej, ja tez mam w dupie te puchary, bo mam swiadomosc, ze raczej w nich nie zaistniejemy, ale medal moglby byc pierwszym i ostatnim w moim zyciu, patrzac z perspektywy lat kibicowania.
Nawet ten kurwa brzydki brazowy!
izbik Napisał(a):
> sterby Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > "Tak krawiec kraje...jak mu staje" ;)
>
>
> I niech malkoneci sie upija jak maja pisac glupoty
> !
> (tu)
1. Malkoneci są już pijani.
2. Mimo to wyrażają nadzieję że w ich wypowiedzi łatwiej odnaleźć sarkazm niż głupotę
Ta niezdrowa podnieta jakimś wyimaginowanym medalem jest dla mnie niezrozumiała. Rozumiem lata posuchy, ale nigdy wcześniej nie słyszałem żeby ktoś się tak jarał trzecim miejscem w lidze jak Wy tutaj na forum.
Realną szansą na poprawę sytuacji w Cracovii są puchary, które MOŻE wpłynął na widzimisię Filipiaka.
garry Napisał(a):
> A Kapi to kto taki?. Kapka ?
Ksywa Kapustki naturalnie.
tcf Napisał(a):
> Ta niezdrowa podnieta jakimś wyimaginowanym
> medalem jest dla mnie niezrozumiała. Rozumiem
> lata posuchy, ale nigdy wcześniej nie słyszałem
> żeby ktoś się tak jarał trzecim miejscem w
> lidze jak Wy tutaj na forum.
>
> Realną szansą na poprawę sytuacji w Cracovii
> są puchary, które MOŻE wpłynął na
> widzimisię Filipiaka.
Zrozumiesz, jak czekając na sukces Pasów dochrapiesz się piątego krzyżyka na karku.
Niezależnie od tego jak skończy się ten sezon, to wielkie BRAWA Panie Trenerze za mnóstwo pozytywnych emocji w tym sezonie. Niech Pan nadal spokojnie pracuje i przynosi nam kibicom coraz więcej radości.
konserwa Napisał(a):
> tcf Napisał(a):
> > Ta niezdrowa podnieta jakimś wyimaginowanym
> > medalem jest dla mnie niezrozumiała. Rozumiem
> > lata posuchy, ale nigdy wcześniej nie
> słyszałem
> > żeby ktoś się tak jarał trzecim miejscem w
> > lidze jak Wy tutaj na forum.
> > Realną szansą na poprawę sytuacji w Cracovii
> > są puchary, które MOŻE wpłynął na
> > widzimisię Filipiaka.
> Zrozumiesz, jak czekając na sukces Pasów
> dochrapiesz się piątego krzyżyka na karku.
Albo szóstego . Człowiek dosłownie przez całe życie czeka na jakiś sukces .
Ale z tego sezonu jestem bardzo zadowolony , obojętnie od ostatecznego miejsca czy wyniku niedzielnego meczu . Tak grającej Cracovii w życiu nie widziałem , nigdy nie odczuwałem z gry Pasiaków tak wiele radości i nie miałem tylu powodów do dumy z mojej ukochanej drużyny .
Dlatego chciałbym podziękować trenerowi i piłkarzom a po cichutku liczę na więcej w nowym sezonie .
Perfekcyjnie przygotowana taktycznie Cracovia do dzisiejszego meczu - Dziękuje za dziś i cały sezon.
Po prostu Trener, ale też Człowiek.
Dziękuję, zrobił Pan więcej niż można było marzyć.
Wielki szacunek dla trenera (tu), brawa i dziekuje !
Kurde!
Panie Jacku ,kiedy pan przyszedl do nas bylem bardzo zadowolony . Wreszcie zobaczylem prawdziwego i lubianego trenera w Cracovii (w dziejach Comarchu). Teraz jestem zachwycony i choc braklo tego podium to zycze panu tego jak i mojej Cracovii by w przyszlym sezonie zdobyc podium i dalej grac w pucharach.
.......to bylo by piekne gdyby pan zostal takim "Rohackiem" w pilce noznej!
Gratuluje panu wynikow i zycze duzo zdrowia i dluuuugiej pracy w Cracovii!
sterby Napisał(a):
> Po prostu Trener, ale też Człowiek.
> Dziękuję, zrobił Pan więcej niż można było
> marzyć.
Dokładnie. ..
Dziekuje....poprostu dziekuje. ...
Ogromne dzięki panie Jacku,zrobił Pan wynik ponad stan, dziękuje za cały sezon. Proszę i życzę powodzenia w rozmowach o transferach z profesorem! Wierzę że zostanie pan na dłużej w Cracovii a kolejne udane sezony sprawią że pański portret będzie następny za Pawłem Misiorem na dzisiejszej sektorówce rozwiniętej na A i B.
Panie Trenerze przez Wielkie T, Dziękuję!
Wielki Trener. Oby jak najdłużej z nami. Dziękuję Panie Trenerze!
brawo trenerze, bardzo dobra robota w całym sezonie, a w ostatnim meczu znakomita.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)