Powodzenia.
-
-
Trener Jacek Zieliński witamy
Nie wiem co o tym sądzić, nie mam zdania, wiem jednak jedno - jeśli uda się jakimś fartem utrzymać to jak nie wyj@$@#% się graczy, którzy nic nam nie dają i snują się po boisku, nie oczyści się szatni to za rok znów będziemy w tej samej dupie.
Ktoś im na to snucie się pozwalał.
Kontrakty podpisane, kasa się należy więc niech ich ktoś po prostu zagoni do roboty bo w moim przekonaniu grajków nie mamy gorszych niż przynajmniej połowa ligi.
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to się co niektórzy przeliczyli (Ci dobrze
> poinformowani;)), Kmity, Smalce i kilku
> forumowiczów:( - a tu Pan Zieliński - witam:)
A wystarczyło być wczoraj w pewnym miejscu, jak kilku kibiców Cracovii i wszystkiego można było dowiedzieć się u źródła. ;)
KamilloLce Napisał(a):
> Jak dla mnie najlepszy trener z tych, którzy byli wolni.
Tez tak mi się wydaje
> Naprawdę dziwne, że przyjął naszą propozycję..
Ja się nie dziwię - bezrobotny od 19-09-2013
Ciekawe, czy jak szukaliśmy ratownika za Stawowego (już wtedy był 8 miesięcy bez pracy) też był brany pod uwagę i jeśli tak czemu na niego nie trafiło.
rmszar Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No to się co niektórzy przeliczyli (Ci dobrze
> > poinformowani;)), Kmity, Smalce i kilku
> > forumowiczów:( - a tu Pan Zieliński - witam:)
>
> A wystarczyło być wczoraj w pewnym miejscu, jak
> kilku kibiców Cracovii i wszystkiego można było
> dowiedzieć się u źródła. ;)
Nie wiem, czy Szuwarek chodzi na hokej :D
Chodzi - to za mocno powiedziane. Odpowiednie - BYWAM;)
Bezrobotny od wrzesnia 2013 - reszte mozna zostawic bez komentarza. NadTrener bez zmian to i wyniki pewnie bez zmian.
Powodzenia...i wytrwałości w obcowaniu z nadtrenerem i jego pomocnikiem ! :)
maile od Filipiaka przekierowac do folderu spam
DiegoKSC - JEŚLI NIE SPADNIEMY TO MASZ LITROWEGO STOCKA ODE MNIE
Miałem nie przyjemność kilkukrotnie rozmawiać z Zielińskim. Bardzo specyficzny człowiek, poprostu wydaje mi sie że nie da sie go lubieć, gburowaty, drażniący mnie osobiście strasznie.
Cóż może trenerem będzie dobrym dla Naszych "gwiazd".
rero Napisał(a):
>Bardzo specyficzny człowiek,
> poprostu wydaje mi sie że nie da sie go lubieć,
> gburowaty, drażniący mnie osobiście strasznie.
kto z Laptopem przestaje - takim samym się staje :P
(bynajmniej nie chodzi mi o laptop w znaczeniu komputera ;)
grom Napisał(a):
> DiegoKSC - JEŚLI NIE SPADNIEMY TO MASZ LITROWEGO
> STOCKA ODE MNIE
A jak spadniemy, to ja Ci postawię, żeby było ok i fair ;)
Umowa stoi :)
Witam bez entuzjazmu bo co można wymagać od trenera który spadł z ruchem a w kolejnym sezonie dostawał baty po 0:5.
Cóż mogę więcej powiedzieć ?
Płatek Podoliński Zieliński i inni - wszyscy są siebie warci. Nam potrzeba specjalistę typu Fornalik .
Dziękuję za uwagę.
Umarł królik niech żyje król!
witam z nadziejami :)
Optowałem za Wdowczykiem którego trenersko cenię więcej ale lubi się co się ma.Proponuję koniec rotacji piłkarzy,wybranie trzonu tj.8ki najlepszych,poprawę zgrania i szybkości akcji , strzałów z dystansu,oszczędzenia Budzika z bicia kornerów i ustalenie wykonywania stałych fragmentów.To tak na początek. Wyniki powinny przyjść.Powodzenia.
Wewnętrzny głos złośliwego, zdrowego i trzeźwego rozsądku nakazywałby mi przywitać trenera słowami: "Szczęśliwego złamania sobie kariery!".
Ale naiwne i głupie serce zawsze się łudzi, że może to tym razem, że może to właśnie teraz znalazł się odpowiedni człowiek na dłuższy czas (nie żeby Zieliński gdziekolwiek pracował dłużej, ale co tam :) ).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)