Zyczę samych sukcesów - wierzę w Pana
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/jacek_zielinski_nowym_trener_cracovii
-
-
Trener Jacek Zieliński witamy
Mieszane uczucie, w Ruchu TRAGEDIA, wcześniej nawet nieźle.
Oczywiście życzę dobrze. Powodzenia.
[i]Funkcję asystenta trenera będzie sprawował Piotr Górecki, dotychczasowy trener II drużyny Cracovii.[/i]
Funkcja nadtrenera w osobie Janusza F bez zmian.
Powodzenia, utrzymania, a za rok sie zobaczy...
Jako 'krajan' życzę samych sukcesów ;)
uczucia mieszane, oby było jak w Lechu (będzie ciężko...) a nie jak w Ruchu.
Jestem zadowolony. Poza Ruchem w każdym klubie robił średnią, która prawdopodobnie dała by nam utrzymanie. Nie pamiętam jak długo i w jakich warunkach prowadził Ruch.
Życzę powodzenia.
Edit:
Sprawdziłem. Przejął Ruch po 3 kolejkach i zdobył w pozostałych 31 punktów(1,14), które dały szczęśliwe utrzymanie (dzięki degradacji Polonii). Życzę przynajmniej takiego samego szczęścia:)
W kolejnym sezonie wyleciał po 7 kolejkach zdobywając 6 punktów, ale 6-0 z Jagiellonią pozwala przypuszczać, że chyba była to gra na zwolnienie.
Powodzenia! :)
Aleś se Pan narobił :D
Życzę powodzenia w pracy na tym ugorze .
Witamy w syfie Jacku :)
Z mieszanymi uczuciami,ale-powodzenia Panie trenerze.Ku chwale Wielkiej Cracovii!
Witamy i życzymy... powodzenia !!
Jestem rozczarowany.
Moim zdaniem dobry wybór na obecną chwilę i nasze możliwości-gratuluję odwagi i życzę powodzenia w tym trudnym środowisku.
Złapać te panienki za pysk i pogoń ich do roboty!!! Z żelu to zostaw im tylko żelki Harribo... ;)
Jak się komus chce czytać, to wywiad z naszym nowym sprzed 16 miesięcy (wciąż aktualny, bo od tego czasu nie pracował)
http://ekstraklasa.net/jacek-zielinski-praca-w-ruchu-chorzow-jest-moja-osobista-porazka-wywiad-zdjecia-wideo,artykul.html?material_id=52aacc21116a57027af23c68
powodzenia !!!
No to 1 liga ...
Marzył mi się Urban, ale z braku laku dobry i kit. :-)
Powodzenia Panie Trenerze.
No to się co niektórzy przeliczyli (Ci dobrze poinformowani;)), Kmity, Smalce i kilku forumowiczów:( - a tu Pan Zieliński - witam:)
Witam i życzę powodzenia, sukcesów z naszą Cracovią. Graczy NIE oszczędzać!! Jakubowi się nie dać!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)