Może ten, polski książę, jak mu tam bo zapomniałem?
Od kilku dni próbuję sobie przypomnieć jego nazwisko i zapomniałem, serio :D
-
-
transfery 2015 - fakty, życzenia, plotki
20 dni później
Hot plota ;-)
Wielki powót Pana K.!
i raczej nie jest to Kostecki
Kowalówka heh ??
No bo nie Kostuch...
Raczej M.K.
Kostourek?
Na "K" to ich tak wielu nie było - Kozendra, Kuc, Kosidło, Kulik i Kłys pokończyli kariery, Kmiecik chyba też...
Kachniarz, Kozak i Karcz - nie mam pojęcia, ale o nich ciężko byłoby pisać "wielki powrót"
Kokavec, Kolasau, Kowalówki i Kozłowski to zbyt niedawno odeszli, żeby to już był wielki powrót...
No to zostaje nam Korzeniowski, Kostuch i Kostourek :D Z tego ostatniego to by się tu parę osób ucieszyło chyba, nawet bardzo, ale Milan w Anglii utknął i tam z jakimś klubem już chyba podpisałna nowy sezon... Korzeniowski w Orliku gra całkiem dobrze, ale to też raczej by nie był wielki powrót, więc jeśli pisałeś na serio to w grę wchodzi już tylko...
Heh, a może fonetycznie napisałeś i "Mc" zjadłeś? :D Też by się kilka osób ucieszyło :)
Wszyscy zapomnieli o Marku Kalusie :)
[quote=torreador]
Raczej M.K.
[/quote]
Mateusz Kulig?
A tak, no ale to też jest "zbyt świeże" odejście by już mówić o powrocie, a poza tym Marek przecież na ten rok już podpisał w Havirovie - była tu nawet dyskusja o tym. Choć jakby był u nas to akurat fajnie by było.
A Kuliga też wylogowano? Hmmm, w sumie... nawet powrót - z całym szacunkiem, ale potrzebny nam 4ty bramkarz? No chyba że to CLJ... ale on już się tam wiekiem nie łapie...
Faktycznie, mea culpa
Marek KALUS, wobec obecnej sytuacji dobra decyzja by była.
z realnych to chyba tylko Kostourek i Kalus (bo moze sie nie odnalazl w Havirowie), to ten drugi zdecydowanie lepsza opcja i w sumie fajnie by bylo :)
heh ...
może jednak Kostuch ...
On mógłby grać jako Polak ?
i nie blokował by miejsca obcokrajowcom?
Pytanie czy Kostuch jeszcze w ogóle mógłby grać?
Z tych wszystkich "K..." to najrealniejsze i w sumie może chyba też najlepsze byłoby przedłużenie Kalusa.
Ale skąd wiecie, że pod K. kryje się nazwisko?! Może chodzi o imię ... Mój typ Karel.:D
Oczywiście żartuję, ale Profesor Horný to je to.;)
Kostuch miał ,,dar boży do hokeja ''' czyli dla mnie byłoby to najbardziej oczekiwany,, comeback''::::::)
Revenatorze, mieć miał, ale czy ma dalej? Parę lat jednak minęło...
z w/w tylko Dawid. Na resztę można spuścić zasłonę milczenia.
zakładam ze ,,daru bożego '' się nie traci ??? :)
choc moim zdaniem bardziej nam potrzeba obrońcy ,tu mamy tylko 8 zawodników( liczę też Spadyego ),czyli nikt nie może ewentualnie wypaść z druzyny !
A tam nie może, ostatni mecz Jokerit wygrał grając 6 obrońcami.
My nie damy rady ??>:D<
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)