Za tą kasę,którą przytuliłby Maciuś,to tylko ktokolwiek z zagranicy.Jakiś trener z Bałkanów pewnie jest do wyciągnięcia.A jeśli chcemy tanio,to którykolwiek z np z Malty,San Marino.Gorzej być nie może,a efekt nowej miotły może tylko zadziałac ;)
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Santo masz rację, Skorża byłby w naszej sytuacji najlepszy.
Żaden konkretny trener nie przyjdzie do klubu wiedząc że ma nad sobą takich prezesów wiceprezesów , i całe zarządzanie klubem.
Nie liczcie na to . Tu musi najpierw sie właściciel zmienić a nie trenerzy piłkarze itd.
Jeśli ktoś, to tylko zagraniczna opcja.
[quote='Dorwas' pid='1227596' dateline='1489921366']
No dobra. Ale konkretnie. Kto ma być według szanownych forumowiczów następcą nieudacznika Zielińskiego. Kto daje gwarancję sukcesów, medali, pucharów (zaczynając od utrzymania oczywiście)... Kto teraz ma być "trenerem na lata" i "Panem Trenerem"? Łatwo jest psioczyć i recenzować innych - trenera, prezesa, kiedy samemu nie bierze się za nic odpowiedzialności. Proszę więc jeszcze raz: KTO? KON - KRET - NIE!
[/quote]
Bardzo rzadko ostatnio się udzielam bo jestem daleko, ale teraz muszę...
Bardzo mnie drażni nazywanie Zielińśkiego nieudacznikiem. Weź wyluzuj.
Facet zrobił wynik w zeszłym sezonie ponad stan, a Nasz obecna pozycja to jest, powiedziałbym niedoszacowanie...
Myślę, że on sam zrezygnuje, a jeśli nie to albo teraz mówimy "do widzenia", ale zostaje i broni się do końca sezonu.
Osobiście nie miałbym nic przeciwko Smutnemu Maćkowi, ale słyszałem że bardziej realny jest Leszek Ojrzyński, a dla mnie to człowiek z którym chętnie poszedłbym na piwo, imprezę do remizy czy pojechał obóz przetrwania do Rabki.
W związku z tym pada pytanie czy warto? Bo myślę, że kopacze są za trenerem dalej.
Maciej Skorża napewno nie przyjdzie do Cracovii,on czeka aż się zwolni miejsce w Lechii,Pogoni,Zagłębiu. Robert Warzecha jest byłby idealnym trenerem dla Cracovii,spędził sporo lat w USA,jak prowadził Górnika to fajną piłke przy nim grali,jakby go nie zwolnili to pewnie do dziś by grali w ekstraklasie,z zagranicy na myśl przychodzą mi trenerzy którzy już pracowali w ekstraklasie a mianowicie Hapal,Latal,Moniz, ciekawą opcją byłby też Adrian Gula z MSK ŻILINA.
- Edytowany
Warzycha Panowie
Oby nie Ojrzyński ani żaden tzw "walczak" , mam dość takiego *****. Potrzeba nam normalnego trenera, który oprócz utrzymania nas później będzie się nadawał do czegokolwiek !
[quote='guruproject' pid='1227801' dateline='1489941037']
ROBERT WARZECHA !!!
[/quote]
To jakiś krewny Łukasza Warzechy?
ZWRÓĆTA uwagę, że Fornalik jest trenerem elektem Cracovii, więc nie ma sensu dywagować o Jacku, który czeka tylko na rozwiązanie umowy!
O co chodzi z tym Fornalikiem trenerem-elektem ?
Został już wybrany na trenera ? Od kiedy ? Od startu I ligi w sezonie 2017-18 ?
Pytam serio.
Za dużo pytań. Wystarczy samemu pomyśleć i poczekać. W Cracovii nic nie jest zero jedynkowe. Dla ułatwienia przypomnę, ze Waldemar już był na tapecie.
Dlaczego wówczas nie został trenerem? W internetach nic nie ginie.
Bo miał nas w D..,
Nie nas tylko Filipiaka , co wy myślicie że w środowisku piłkarskim nie wiedzą jak wygląda MKS od środka???
Smuda potrafił zero zero wyciągnąć w Poznaniu grając na stoperze Pitrym a my cały czas usprawiedliwiamy Zielińskiego bo stracił bidusia Kapustke (którego chętnie sadzal na ławkę) i Rakelsa.
Basta
Dawać mi tu Skorżę. 50k miesięcznie i będzie
[quote='3lvis' pid='1227806' dateline='1489941206']
Nie istotne kto, byle nie Zieliński. Niech biorą SaNtO, tomexa, gargamela czy Szuwarka. Z taką kadrą każdy zrobi więcej punktów od Jacka.
[/quote]
ej , a ja ? u mnie Polczak nie mial by wielu szans na granie :)
[quote='Nesta' pid='1227993' dateline='1489954497']
[quote='3lvis' pid='1227806' dateline='1489941206']
Nie istotne kto, byle nie Zieliński. Niech biorą SaNtO, tomexa, gargamela czy Szuwarka. Z taką kadrą każdy zrobi więcej punktów od Jacka.
[/quote]
ej , a ja ? u mnie Polczak nie mial by wielu szans na granie :)
[/quote]
...nie przeszedłbym padań antydopingowych!!!
Skorża chyba najlepszy z tych wszystkich, których wymienialiście.
A co Latal słaby?
Żałosny
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)