Dajmy mu spokojnie wydoić gts;)
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Okuka obecnie pracuje w Chinach, więc nie za bardzo jest co odkopywać - podobno szło mu całkiem nieźle z tego co czytałem.
Obserwator Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dev Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jesli nie Smuda to moze odszukac gdzies Okuke?
>
>
> Chcesz mieć na sumieniu paru naszych grajków
> proponując Okukę? Zajechałby ich na śmierć.
tak , najlepiej brac trenera co nie ma posluchu wsrod pilkarek ,trenera ktory skloca wszystkich w klubie ,ktory nie szanuje zasluzonych pasiakow.Trenera ktory jest nieudana i niereformowalna kopia stawowego. U Okuki trzeba za.pierdalac i jakos gdzie trenowal mial wyniki i dalo sie ogladac gre jego druzyn.Naszej gry niestety nie da sie.
docent Napisał(a):
> Zespół zatracił to, co stanowiło jakiś
> pozytyw: umiejętność gry z klepki w grze do
> przodu. Nie strzelamy z dystansu, nie umiemy
> przedrzeć się w pole karne i wykończyć akcji.
> Upieram się, że to wynika wprost z braków
> technicznych - a raczej z braku treningu
> technicznego, bo nic nie robi się "samo":
> najlepszy dowód - katastrofalne zachowania
> Jendriszka, najpierw w Stargardzie, no i ta
> główka z metra:(:(:(
Najlepsi strzelcy ubiegłego sezonu to :
1 Nowak Dawid 8
2 Ntibazonkiza Saidi 8
3 Kosanović Milos 6
Który z nich zatracił zdolność wykańczania akcji? Który z nich utracił zdolności techniczne? O czym ty piszesz?
W mojej ocenie nie ma co liczyć na dobrego napastnika - na takiego nas nie stać. Trzeba szukać zawodnika od rzutów wolnych. Takiego zastępcę Kosanovica. Razem z Covilo zapewnią nam utrzymanie.Teraz zmiana trenera to głupota.
po co napastnik?
na polską ligę wystarczy dobry defensywny pomocnik.
znaleźć drugiego dobrego, Miro na szpicę i mamy króla strzelców :)
Bartossus: pytasz, który z zawodników już u nas nie grających zatracił umiejętności techniczne? Ja mówię o tych, którzy grają teraz:D i mam na myśli prawie wszystkich. Przede wszystkim Budziński, ale też Marciniak, Rakels, Jendriszek. Myślę zwłaszcza o technice strzału, ale też o grze na 1 kontakt.
Docencie - Wiem o czym piszesz (tu). Ja tylko myślę, że grający obecnie piłkarze nie utracili umiejętności technicznych oraz zdolności wykańczania akcji bo ich nigdy nie mieli. Wyjątek to Covillo.
to jest temat giełda trenerów. więc jak chcecie to operujcie nazwiskami a nie bijcie pianę bo wchodzę poczytać co śmiesznego wymyśliliście a tu jakieś bzdury.
przypomnę raz jeszcze. jeśli zmiana (jestem na ten moment jeszcze na nie) to tylko GÓRECKI ! wtedy awans dla Zegara do II
Skoro Górecki, to kogo proponujesz na słupa?
a czy to ma znaczenie? kogokolwiek a z tego co wiem niedlugo zaczynaja sie kursy wiec zapisac chłopa i niech robi w międzyczasie. może mógłby w czasie robienie dostać tymczasowo? ktoś tak kiedyś chyba miał. ale mogę się mylić
Bartossus Napisał(a):
> W mojej ocenie nie ma co liczyć na dobrego
> napastnika - na takiego nas nie stać. Trzeba
> szukać zawodnika od rzutów wolnych. Takiego
> zastępcę Kosanovica. Razem z Covilo zapewnią
> nam utrzymanie.Teraz zmiana trenera to głupota.
Od rzutów wolnych będzie Ortega więc już nie ma czego szukać, Ktoś pisze o drugim defensywnym, w razie spadku Zawiszy brać Majewskiego, facet jest perfekcyjny, dawno takiego defensywnego pomocnika do kraju nie sprowadzono. A jeśli chodzi o słynnego Dragomira Okukę to bądźmy poważni. Gość odnosi sukcesy w Chinach, zostaje tam wybrany trenerem roku, ma co robic i z czego żyć (przypomnę że chińczycy dobrym zawodnikom placą często większe pieniądze niż wynosi roczny budżet Legii Warszawa, nie wiem za jakie stawki pracuje Drago, ale ktoś kto ma tak wyrobioną markę w Chinach raczej nie będzie już zainteresowany pracą w Polsce za powiedzmy "śmieszne 100 tysięcy".
SaNtO Napisał(a):
> a czy to ma znaczenie? kogokolwiek a z tego co
> wiem niedlugo zaczynaja sie kursy wiec zapisac
> chłopa i niech robi w międzyczasie. może
> mógłby w czasie robienie dostać tymczasowo?
> ktoś tak kiedyś chyba miał. ale mogę się
> mylić
Ale co oznacza ta bezosobowa forma? Ja mam go zapisać, albo zatrudnić "kogokolwiek" czy krasnoludki? :D
Urodziłeś się wczoraj, nie wiesz jak zorganizowany jest nasz klub? Ta kuluarowa wiedza na temat Podolińskiego, którą się tak ostatnio chwaliłeś to chyba z fejsbukowego czata w takim razie :D
To, że wiem jak jest zorganizowany nie oznacza, że nie należałoby zrobić w końcu tego co należy
W trybie awaryjnym zatrudni fachocow obytych w naszej ekstrklasie Jacka Zielinskiego lub Czeslawa Michniewicza. Ci trenerzy sa glodni trenerki i przy swoim doswiadczeniu zatrzymaja ten marazm obecnego trenera. Zapewne ich wymgania finansowe sa do przyjecia, zawsze lepsze male pieniazki, anizeli zadne. Nie czekajmy na pozar, kiedy mozna gasic plomyki.
.
Zmieniliśmy iluśtamnastu trenerów i stale ta sama nędza. Dajmy szansę Góreckiemu, nie sądze że będzie gorszy niż kolejny odpad z karuzeli a przynajmniej razem z Siemionem będziemy mieli dwóch pasiaków w klubie.
Pojawilem sie jako kandydat. Dzis w Radiu slyszalem, ze TYLKO szaleniec moze przejac .teraz Cracovie. Ktos wie jaka pensja wchodzi w gre?
szaleniec Napisał(a):
> Pojawilem sie jako kandydat. Dzis w Radiu
> slyszalem, ze TYLKO szaleniec moze przejac .teraz
> Cracovie. Ktos wie jaka pensja wchodzi w gre?
Pensja to najmniejszy z problemów jaki mógłby Cię dotknąć.
Przy defekcie mozgu - dam rade. Poza rym bede analizowal forum.
szaleniec Napisał(a):
> Pojawilem sie jako kandydat. Dzis w Radiu
> slyszalem, ze TYLKO szaleniec moze przejac .teraz
> Cracovie. Ktos wie jaka pensja wchodzi w gre?
MISTRZ :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)