Gramy bez gościa, który załatwił 60-70% bramek dla Nas? Gramy z gościem, który załatwił 50% goli dla przeciwnika (nie wspominając o szansach jakie jeszcze dał)? Rezultat może być naprawdę zaskakujący. To 4-1 nie musi być tylko wymysłem szaleńca!
-
-
(WIKTORIA) Cracovia - Piast Gliwice 3 : 1
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Koniecznie trzeba to wygrać .
Koniecznie to trzeba było wygrać w Łęcznej. Z Piastem już nie ma aż takiego ciężaru gatunkowego, bo ósemka poszła się marcować.
Ortega już ma certyfikat, czy dalej czekamy?
Od 1 minuty Covilo w ataku :D :P
Piątkowy mecz pokaże, jak bardzo jest źle. Niestety jest stabilnie... a taka homeopatia bardziej sprzyja spadkom, niż jakaś huśtawka.
Z 4 ostatnich meczów ligowych mogliśmy mieć 12 punktów, minimum 10, a różnica do tego co mamy, to własna bylejakość, lenistwo i brak motywacji. Ciężko jest, tego się nie robi na pstryknięcie... nie wiem, czy zmiana trenera coś pomoże.
[b]Cracovia - Piast Gliwice, godz. 18:00, sędzia: Paweł Gil (Lublin).[/b]
http://www.90minut.pl/news/247/news2474202-24-kolejka-T-Mobile-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
gargamel9998 Napisał(a):
> Cracovia - Piast Gliwice, godz. 18:00, sędzia:
> Paweł Gil (Lublin).
>
> http://www.90minut.pl/news/247/news2474202-24-kole
> jka-T-Mobile-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
No to mamy pozamiatane!
O jasny hoj, i sędzia do tego burdelu odpowiedni :(
Przed Korona na rozgrzewce krzyknalem do niego "Pawel pomoz" i pomogl ;)
mecz jesienią był pierwszym bardzo poważnym ostrzeżeniem jeśli chodzi o warsztat Podolińskiego.
przed meczem trener mówił: "Nie możemy pojechać do Gliwic z nastawieniem na obronę, ponieważ źle się to skończyło dla zespołu Zawiszy. W meczu z Górnikiem Zabrze Piast pokazał, że potrafi wykorzystywać sytuacje. Rywale są groźni w kontratakach (...)" - no faktycznie, są groźni w kontratakach i to pokazali otwierając wynik. ale jeśli rywal jest groźny w kontratakach, to nie rozumiem czemu nie pojechać na wyjazd z nastawieniem na obronę? (komentarz to powtórka z mojego postu po meczu w Gliwicach).
po meczu trener Piasta powiedział o grze Cracovii: "ten styl gry nam pasował". to był siarczysty policzek dla Podolińskiego, bo trener jest od tego, by styl gry nie pasował rywalowi (znów to niemal ctrl+c->ctrl+v z mojego jesiennego postu).
teraz okoliczności są inne: gramy u siebie, a margines błędu jest bliski zeru. mam nadzieję, ze po meczu to my będziemy mogli powiedzieć, że styl gry Piasta nam pasował.
Knur:
"teraz okoliczności są inne: gramy u siebie, a margines błędu jest bliski zeru. mam nadzieję, ze po meczu to my będziemy mogli powiedzieć, że styl gry Piasta nam pasował."
Styl jak styl ale nasza skuteczność oby nam pasowała... ;)
Przegrana z Piastem to Św.Patryk już bez RP.... ;)
gargamel9998 Napisał(a):
> Cracovia - Piast Gliwice, godz. 18:00, sędzia:
> Paweł Gil (Lublin).
>
> http://www.90minut.pl/news/247/news2474202-24-kole
> jka-T-Mobile-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
Oj, nie mam zaufania do tego pana z gwiadkiem .:(
hank Napisał(a):
> Oj, nie mam zaufania do tego pana z gwiadkiem .:(
Zbysiu Kręcina załatwił to dla Piaścina
Oj , tak , tak .(:P)
Z konferencji przed meczowej - trener Podolinski twierdzil, ze jedna z kluczowych postaci Piasta to Vassilev. To tak jakby trenr Piasta stwierdzi, ze kluczowa potacia Cracovii to Dabrowski.
Po tych stwierdzeniach juz sie boje o jutrzejszy wynik. Kto Panu podrzuca takie bzdury?
zapewne InStat,
klasyfikacja ligi pod względem średniej liczby podań kluczowych w meczu
Vassiljev 3.00
Stilić 3.00
Żyro 2.92
Mila 2.9
Bonin 2.69
Gerard Badia 2.48
Bruno Nazario 2.49
via weszlo.com http://weszlo.com/2015/03/08/najlepiej-podajacy-pilkarz-ligi-mamy-niespodziewanego-kandydata/
Z tego Vassiljev to sie nawet w Gliwicach smieja. Prosze zagladnac do Przegladu Sportowego na TT - tam tez odpowiednie komentarze.
Z Budzika też się śmieją, że filmy kręci zamiast ćwiczyć strzały.
No tak, faktycznie, Przegląd Sportowy to polskie zagłębie piłkarskich ekspertów :)
jedni opieraja ie na Przegladzie Spotowym, drudzy na Weszlo a inni w swoje zdolnosci eksperckie. Taki Kraj
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)