Jurrasic, czego nie jesteś w stanie zrozumieć? RR nie rozmawiał z PZHL. Wniosek jest taki, że ktoś inny musiał rozmawiać.
-
-
PLAY - OFF 2015 (temat zbiorczy) | 1/4 finału - Cracovia vs Podhale Nowy Targ | ... i koniec sezonu dla Pasów (pr...
To ja jeszcze raz w kwestii wyjaśnienia:
Jeśli Trener dostał przed meczem od bkogoś info w stylu "jest ok, możemy takim składem wyjść i walkower nam za to nie grozi" to przed 1szym meczem nowego sezonu ja bym tego bktosia za jaja przybił do tej palety, na której kolumna stoi, żeby publika mogła w bniego pomidorami i jajkami rzucać. Bo wtedy to by oznaczało, że ów bktoś zrobił jawny sabotaż. Mogło i tak być, ale czy tak było nie wiemy. Pewnie dowiemy się z czasem.
Natomiast ja powtarzam i powtarzać będę jak mantrę - nie skaczcie po Trenerze, chłop robi na 3 a może i 5 etatach w Klubie, nawet na walne go wysyłamy, bo takie mamy struktury. Coś się stało, że taki kwiatek wyszedł, ale co by to nie było - on za skład odpowiada. Jak bktoś go w błąd wprowadził to tego bktosia delete trzeba i to jest osobna kwestia.
Ale tak czy siak - dla mnie Trener jest albo usprawiedliwiony albo wręcz niewinny jeśli wiedział, że nie wolno, ale bktoś mu zdechłego szczura podsunął, że w tej sytuacji wolno za konsekwencje inne niż walkower. Przyjdzie czas to się dowiemy, spokojnie.
To"b" wiele sugeruje
żółta kaczka ja si,e zgadzam ocywiscie po tym walkowerze nie mozemy nikogo definitywnie oceniać ,bo sprawa w toku ,jak na razie wychodzi ze ktos trenera zmylił ?ale moim zdaniem taki stary lis jak Rohaczek powinien przewidzieć ze PHL czy PZHL tylko czekają by się do nas przypieprzyć ,przypominam ostatnie 2 zakazy transferowe w ubiegłych sezonach
Pytanie dlaczego nie ściągnął Gawlika ,dlaczego zamiast ściągnąć w ostatnich dniach okienka transferowego az 6 zawodników nie bylo tam nikogo z młodych n.p z U20 ?wiedząc ze w skladzie mamy tylko 5 a do gry trzeba 4?
ŻK, Pasiak64
Sprawcą nie jest trener.
Ja się domyślam, że coś się stało, napiszę po raz trzeci - jeśli bktoś go w błąd wprowadził to po prostu rzeźnia Ttemu Bkomuś się należy jak psu buda. Niemniej za skład, który wychodzi na lód odpowiedzialny jest właśnie trener. Jeśli uwierzył bkomuś, mając przecież przesłanki do podejrzeń, ze fachowość Ttego Bkogoś jest zerowa, to się właśnie przekonał, że tak jest w istocie.
Ale i tak wracamy do punktu wyjścia - za skład wychodzący na taflę odpowiada Trener, tak było jest i będzie. Jak bktoś mu zdechłe szczury podsuwa to Ttego Bkogoś wyp... rowadzić z Klubu trzeba. Ale i tak fakt pozostaje faktem - za skład odpowiada Trener. Nie uważam by należało teraz Trenera krzyżować, ba sam widzisz, że daleki jestem od tego. Ale mimo wszystko, nawet jak bktoś olał sprawę i zawalił i nawet jeśli Trener podejmował decyzję na podstawie złych przesłanek i nieświadom konsekwencji, to niestety i tak Trener podejmuje tę ostateczną decyzję kto gra, a kto nie.
klekot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i dla mnie sprawa jasna cała akcja wymierzona
> w Trenera...brawo Panowie i być może Panie nawet
> faktów nie umiecie poskładać a pisałem i
> pokazywałem że sprawa nie jest taka
> prosta....Trener nie podjął decyzji ze swojego
> widzimisię i on nie dzwonił do PZHL, a
> regulaminy w Klubie były od początku
> września...
Dalej widze ze boisz sie o miejsce na balkoniku ze nie potrafisz z jajami napisac kto dokladnie zesral cala sprawe...
Od wczoraj wiesz dobrze a owijasz w bawelne jak dziecko.
ps chcialo sie kombinowac to wykombinowali. Jakby chcial zagrac fair to bysmy wczoraj na lodzie lozy rozstrzygali anie dywagowali dzis kto komu i dlaczego.Jak nabardziej kara zasluzona choc szkoda.... Wycieranie dooopy szklem juz bokiem wychodzi w tym klubie!!
A mi tak teraz przyszła do głowy taka głupia myśl czy to nie jest podwójny spisek przeciwko trenerowi, taka głupia myśl, może nie głupia !
Dwa mecze przegraliśmy - winny trener ! Dostaliśmy walkowera i odpadliśmy - winny trener ! Wniosek - wszystkiemu winny trener ?
Coś nie tak ! Kozioł ofiarny ? Nie wiem, może się nie znam, tylko kibic jestem ale z tego co widzę, słyszę i czytam nie podoba mi się to !
To może nas uratuje grający trener?
Skończcie wreszcie z tym słowem "winny", ja was bardzo proszę. Trener nie jest "winny"! Ale mimo to jest odpowiedzialny za skład który wypuszcza na lód. Jak Trener zaufał bkomuśowi nie sprawdzając go, to jest wina Ttego Bkogośa. Ale pomimo, że na głowie Trener ma milion spraw i tak powinien Ttego Bkogośa sprawdzić, bo wiedział że nie może bmu w pełni ufać. Zaufał i jest klops, a Trenerem jest on i decyzję ostateczną kto gra a kto nie podejmuje on. Że na skutek złych przesłanek? No trudno, jest nauczka na przyszłość żeby bkomuśowi nie ufać, bo się potem samemu po doopie dostaje.
torreador Napisał(a):
> To może nas uratuje grający trener?
chyba w szachy...
jakie szachy? On umie grać w hokeja.
Na forum jest kilku takich, "hokejowa mądra głowa" i mają receptę na wszystko. Ciekaw jestem kogo widzieliby na stanowisku trenera i jakie mają pomysły na te transfery na miarę majstra?! :D Najłatwiej zmienić trenera. Zdaje się, że taka taktyka stosowana jest w piłce kopanej? I jak, pomaga?
CHT Napisał(a):
> Najłatwiej zmienić trenera. Zdaje
> się, że taka taktyka stosowana jest w piłce
> kopanej? I jak, pomaga?
O o, właśnie to ! Sprawdził się pomysł w piłce, to może sprawdzi się w hokeju ? :D
Taka taktyka stosowana jest i w hokeju - Tychy, Unia - efektow brak, w Sanoku sie pokapowali ze jednak jeden dobry na dluzej jest ok i wrocili po Frycera.
trener zapytany przez Z.K czy jest możliwośc gry Gawlika odpowiada ze sie nie zastanawiał??choć stwierdza ze w papierach to mozliwe ,wiec dlaczego tego nie zrobił ?z dnia 25.01.2015https://www.youtube.com/watch?v=1-9vHHJQwOU&feature=youtu.be od 4 minuty 44 sekundy
ok nie rób my nic i dalej mając kasę na walkę o medale ,będziemy przedwczesne kończyć sezon na 5 miejscu ,to juz lepiej zagrać na 2 piątki a resztę kasy na szkolenie młodych przynajmniej ma to sens na przyszłość
CHT a czemu musi być od razu majster ? nie mozna to zagrać fajnie w sezonie i powalczyć o medale ,to tez bardzo duzo w porównaniu do tego co obecnie
Brac Zietare z NT.Chlop ma jaja i potrafi zrobic sztab trenerski czego u nas nie pamietam od 10 lat :)
zubereg Napisał(a):
> ŻK, Pasiak64
> Sprawcą nie jest trener.
Zubereg ale ja wcale tak nie powiedziałem, trener nic tu nie zawinił. Napisałem że ustalił skład na podstawie "świeżej" informacji że grozi nam tylko kara finansowa. Źle odczytaleś mój wpis.
Pozdrawiam
Brać?? Panem i władcą jest Filipiak, my tu możemy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)