Wracamy po przerwie na lodowe tafle na najważniejszą część sezonu.
Trzy mecze u siebie przed nami, szansa na 3 zwycięstwa :)
-
-
[41] CRACOVIA - KH Sanok | piątek, 13.02.2015, godz. 18:30
Dawno nie byłem tak ciekaw meczu jak dziś. Kurcze oby tylko wynik był pozytywny choć ciężko będzie. Chyba każdy jest ciekaw nowych jak się zaprezentują i czy sa wzmocnieniem czy sztukami.
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/comarch_cracovia__ciarko_pbs_bank_sanok_1302_godz_1830
chyba Konopki nie będzie, bo podobno ma przylecieć dopiero 17.02
reklama dzwignia handlu :)
Chyba przede wszystkim interesujące będzie przyjrzenie się nowym graczom, bo 4-tego miejsca już raczej nie opuścimy - za duże różnice punktowe w obie strony.
Strasznie jestem ciekawy w jakim ustawieniu wyjdziemy na lód ?
Jak zwykle, gęsiego, jeden za drugim ;)
Pewnie jeszcze bramkarz i 5 w polu? ;)
zarzuci ktoś linkiem do transmisji małopolskiej tylko na youtubie ? :)
kpiny z kibiców z tymi wzmocnieniami !!! juz 3-0 w plecy i gol stracony w przewadze !!
Pierwsza formacja z KOLASOVEM to istny dramat byli przy dwóch straconych golach w tym jeden w przewadze !
tutaj masz: [url=http://live.malopolskatv.pl/][u]transmisja[/u][/url]
W ogóle bramka Vozdeckiego, to jak kopia bramki Lewnadowskiego - 3:10 min [url=https://www.youtube.com/watch?v=rpfmWisR0vI][u]Youtube[/u][/url]
oooo 0-5...:S
czy lecą z nami obrońcy?
ale lomot.....6 :(
Filipiak zszedł do boksu :D
ja pierdole ...dwucyfrowka sie szykuje ...u siebie....
ale spierdolili tą drużynę tymi,, wzmocnieniami ''pierwsza i druga piątka po 3 stracone gole !!
Co mysmy wlasnie zrobili?
Trzeba o tym szybko zapomniec.
przegrana 9-1 zupełna klapa na calej lini najgorsze ze wiadać brak zaangażowania i brak ambicji u zawodników ,szczególnie u nowych?
Kołasau to nieporozumienie ,i jeszcze w pierwszej piątce?!Facet albo dalej kontuzjowany ,lub zupełnie nie przygotowany do sezonu .Lepiej już to funkcjonowało z A.Kowalówką owszem tez były straty ,ale Adrian był bardziej ofensywnym defensorem
[b]Głowny problem to brak w ogóle pierwszej formacji !![/b] u nas ,dlaczego trener nic z tym nie robi ?
mielismy problemy z obroną do tej pory,ktore się pogłębiły jeszcze ,do tego doszły problemy ze zdobywaniem goli po odejsciu Fojtika oraz Valcaka
Moim zdaniem lepiej to funkcjonowałoby jakby Ci dwaj ,,uciekinierzy'' grali za tych kilku ktorzy przyszli w tym roku :)
Poza Spadym który dziś nie przebywał przy żadnej straconej bramce , pozostali nowi dramatycznie słabo zresztą cała druzyna cieniutka
z jednym napastnikiem z prawdziwego zdarzenia daleko nie zajdziemy ,myslę o Pasiucie
Myslałem ze gorzej być nie może , a pokazali ze może!!mogą być problemy z pokonaniem Podhala
Pomysł z pomieszaniem piątek wyraźnie nie wypalił.
Wzmocnienia, a raczej "wzmocnienia" pozostają na razie niewiadomą.
Spady umie grać w hokeja, pytanie tylko czy jako obrońca, trochę mikrej postury.
Kolocośtam kolosalnie mnie rozczarował. Podobno był w Vancouver, ale chyba tylko dopingował Małysza.
Radzik już udowodnił, że jest najlepszym polskim bramkarzem...
Najgorszy wynik w nowej erze u siebie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)