Jesteś Piotrek najgorszym transferem, nawet Jendrisek jest lepszy.
Takie szkole błędy robisz... jak amator.
-
-
Piotr Polczak - Witamy ponownie
Lechia go nie chciała to przyszedł do nas...Tutaj jest odpowiedź dlaczego go nie wzięli.
W Stargardzie grał jakby był pijany,jak Boga kocham...
4 dni później
Michał Trela @MichalTrelaBlog
Polczak znowu bardzo słaby. Najlepiej prezentował się, gdy był w dalekiej Rosji i mało kto regularnie go oglądał.
Jednak nic Cie w tej Rosji nie nauczyli....ZENADA!!!!!
Tak liczylem na niego a tu taki zonk.... :(
Wygląda jakby się za coś mścił na Cracovię. Człowiek porażka. Zatęskniłem za Żytką, Nawet Marciniak się lepiej prezentował!
Kolejny żenująco- słaby mecz, z graczami tego pokroju możemy być tylko poświewiskiem ligi.
Mam poważne podejrzenia, że to może być jakiś problem natury psychologicznej. Może trzeba z Piotrkiem pogadać, może potrzebuje więcej wsparcia albo na odwrót - potężnej zjeby?
Widocznie Piotr chce udowodnić kibicom Cracovii że Mateusz jest lepszym wyborem! Na boisku wygląda jak junior w dodatku wystawiony do składu z zaskoczenia. Na dziś dzień ławka rezerwowych to maksimum gdzie może być w czasie gry Cracovii.
On taką formę trzyma już od TN - Szewczyk go kilka razy, delikatnie mówiąc ośmieszył
Niestety , chyba sie pomyliłem w ocenie Piotra. Wczoraj to był stary " dobry" Polczak .Grał jak za dawnych lat .
wzięli go chyba głównie po to, by zdjął presję z Zytki
Osobnik odpowiadający za ponowny transfer Polczaka powinien być wystawiony na publiczną chłostę na Rynku.
Wiadomo było co facet gra i jakie ma podejście to znowu zwycięża wtórny analfabetyzm piłkarski u Janusza lub Podolińskiego....
Trzeba było poszerzyć kadrę, Piotrek był chętny, to go wzięli. A że od czasu do czasu kogoś popchnie w polu karnym albo niepotrzebnie sfauluje... cóż, każdy ma minusy ;)
Mialem zle przeczucia co do jego powrotu...
Niestety ale na razie ogromne rozczarowanie tym bardziej że przecież przygotowywał się z drużyną do sezonu ,co innego gbyby przystąpił do gry z marszu?!
Chociaż kto wie czy wtedy nie grał by lepiej? :)
Słabo Polo, słabo.
Też oczekiwałem czegoś lepszego.
Odszedl z Czeczeni bo mu nie placil, a za co mieli mu placc? proponuj ten sam manewr w Cracovii - podobno w Orle PiaskiWielkie poszukuja stopera.
9 dni później
ten faul po którym Stilic obił poprzeczke, he he, on ma naprawdę coś nie tak z głową, może psychologa?
tykająca bomba zegarowa
Co się dziwicie jak wrócił z Czeczeni !!! :)
DNO
Przy nim Żytko (gdyby go odciąć od pecha) to przyzwoity stoper
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)