Ekstraklasa za wysokie progi.Teraz to jedynie poziom na I ligę.
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
Mateusz to miły chłopak, ale nie gra w piłkę na poziomie jaki by nas zadowalał. Jest za mały, za wolny, za słaby fizycznie, za mało cwany itp.
Mateusz jest trochę za inteligentny na bycie piłkarzem.
Tu trzeba specjalistów pokroju Małeckiego. ;)
dokłanie sterby :) też tak uważam, on nie wygląda na piłkarza
Wczoraj nie grałeś w Derbach Krakowa ,pojechałeś tam w gości
Niestety, ale wygląda na to, że różnica między 1ligą, a ekstraklasą jest kolosalna. Na razie Wdowiak nie istnieje w Cracovii i nie zapowiada się by miał się przebić. Wczorajsza zmiana to w zasadzie było osłabienie. Widać było różnicę, Zenjov grał bardzo mądrze po jego zejściu straciliśmy wiele.
[quote='awaria' pid='1270089' dateline='1502577589']
Po prostu drewniak.
[/quote]
w dodatku z małej litery
tym gorzej dla niego ;)
11 dni później
Można bliżej poznać Wdówke :)
Z naszą ankietą „Weszło z butami” gościmy tym razem w Krakowie, a konkretnie po pasiastej stronie Błoń. Mateusz Wdowiak wyjaśnia, dlaczego nie warto rzucać się w szkole śnieżkami, czemu wymarzonym miejscem urlopowym są Mazury i z czego zapamiętał Hasaniego ze Szkendiji Tetowo
http://weszlo.com/2017/08/25/rzucilem-sniezka-kolege-prosto-twarz-dostala-pani-wuefu/
Gratulacje Mateusz za ładną brameczkę. Szkoda, że niewiele nam dała w ogólnym rozrachunku...
4 dni później
- Edytowany
[quote='Matthias89' pid='1270195' dateline='1502611842']
Niestety, ale wygląda na to, że różnica między 1ligą, a ekstraklasą jest kolosalna.
[/quote]
Co Ty opowiadasz :D
Spójrz na skład Sandecji - kto do nich doszedł? Kolew, który grał w Mielcu? I do wyjściowego składu Brzyski, który cieniował u nas i Mraz. I ta Sandecja, w 90% w składzie z I ligi, goli na wyjeździe betony, ma dwa razy więcej punktów niż my, a Dudzio wyrasta na czołowego snajpera! :D
Jak widać aby osiągać niezłe wyniki wystarczy dużo biegać , nie popełniać wielbłądów w obronie, przy okazji coś strzelić i wystarczy . Sandecja /bez obrazy/ to doskonały przykład .
[quote='sterby' pid='1270189' dateline='1502611472']
Mateusz jest trochę za inteligentny na bycie piłkarzem.
Tu trzeba specjalistów pokroju Małeckiego. ;)
[/quote]
No tak biegnij Forest z Myślenic :)
9 dni później
Chłopie..Jesteś kur*a najsłabszy w tej Cracovii. Jak zresztą co tydzień. Mam nadzieję, że zimą odejdziesz. Poważnie.
Gwiazdor
Zgol ta brode bo wygladasz jak islamista a do piłkarza to Ci daleko teraz niestety...Zimny prysznic i mam nadzieję że wrócisz na właściwy tor.
Ile kontr dzisiaj Wdowiak spaprał bo już sam nie wiem? Dramat!
bardzo słabo
[quote='Sehtan' pid='1277101' dateline='1504989401']
Ile kontr dzisiaj Wdowiak spaprał bo już sam nie wiem? Dramat!
[/quote]
Ja zapamiętałem dokładnie 4, które w każdym normalnym klubie zakończyłyby się bramką.
Słaby mecz Mateusza, katastrofa.
Mateusz samo szybkie bieganie to nie jest gra w piłkę nożną. Tak więc albo zmień dyscyplinę albo chwyć się za jaja i pokaż, że coś potrafisz bo dzisiaj powinniśmy prowadzić spokojnie wyżej niż 1-0 a przez Ciebie tak się nie stało. Katastrofalny występ dzisiaj ale dzięki temu, że wszedł Steblecki to nie byłeś osamotniony w rywalizacji o najgorszego na boisku...
Liczba Dudziców przy Wielickiej musi się zgadzać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)