Dajcie chłopakowi trochę czasu a nie ujeżdżajcie po nim jak po łysej kobyle .
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
Moim zdaniem Wdowka to nie jest zawodnik do pierwszego składu. Jako 1-2 zmiennik
Wdówce brakuje regularnej gry , tzw ogrania .Będzie więcej grał - będzie grał lepiej .Tak sadzę .
Wdówka grzej się,bo zamierzam obstawić, że im yebniesz.
Gorąca krew i szaleństwo w grze. Wczoraj w krótkim odstępie "zrobił" trzy bezsensowne faule prawie w tym samym rejonie boiska. Brak mu ogrania. Mam nadzieję, że w miarę regularnych występów przyjdzie jakość i spokój w grze!
...ale jego podanie do Budzika (do przerwy) palce lizać :)
tomasz1963 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gorąca krew i szaleństwo w grze. Wczoraj w
> krótkim odstępie "zrobił" trzy bezsensowne
> faule prawie w tym samym rejonie boiska.
tylko w rzeczywistości tam nie było fauli.
Bardzo dobry mecz Mateusza. Kapustką nie będzie na pewno, ale panem piłkarzem Wdowiakiem absolutnie może być.
Mateusz gra za bardzo asekuracyjnie . Chowa się często gdzieś za przeciwnikiem, brakuje mu wyjścia na wolne pole i większej pewności siebie co mam nadzieję, że z meczu na mecz będzie przychodziło.
tofi Napisał(a):
> Mateusz gra za bardzo asekuracyjnie . Chowa się
> często gdzieś za przeciwnikiem, brakuje mu
> wyjścia na wolne pole i większej pewności
> siebie co mam nadzieję, że z meczu na mecz
> będzie przychodziło.
Jak pisałem wcześniej Mateusz koniecznie musi grać jak najwięcej wtedy będzie zauważalna poprawa Jego gry .
Dostał kanał od Boguskiego. To już trzeci w tym sezonie, a dopiero sierpień.
Nie widzę, żeby wskoczył na jakiś wyższy level. Po wejściu robi wiatr, dużo biega, ale nie jest to jeszcze ta jakość.
Choć w derbach braku ambicji zarzucić mu absolutnie nie można.
Wczoraj jeden z najsłabszych z naszego zespołu.
Dużo bezsensownych fauli na naszej połowie.
Widać braki, ale nie tyle piłkarskie, co psychiczne. Gra jeszcze jak dzieciak, ale jeśli będzie dostawał więcej szans to niedługo może być prze kotem.
najbliżej prawdy Miszczu. gratuluję i potwierdzam.
30 dni później
Mateusz zagrał pierwszą połowę w meczu reprezentacji Polski U-21 z Niemcami,którą Polacy wygrali 2-0.W drugiej połowie padła jeszcze jedna bramka dla nas.
U-20, w U-21 zagrał K.Piątek
Bardzo dobry występ - a sposób, w jaki zamieniał w wiatraki poszczególnych zawodników Lechii - miodzio! Mam nadzieję, że przyjdzie ustabilizowanie formy i Mateusz na stałe wskoczy do pierwszego składu.
Ma szybkość, umie wygrywać pojedynki 1 na 1 i potrafi dokładnie wrzucić piłkę co już nie raz pokazywał. Ustabilizować formę i będzie świetny jak na ekstraklasę skrzydłowy.
Wczoraj wybijał się wyszkoleniem technicznym na tle wszystkich zawodników (obok Wolskiego). Musi (wzorem Kapustki i Lewandowskiego) dodać do techniki masę, bo jeszcze czasami odbija się od przeciwników, i będzie dobrze!
problem z lewą nogą. skręcił chyba janickiego jak szmatę i nie mógł wrzucić bo nie ma lewej i nawracał. nie piałbym z zachwytu bo ze dwa razy głupot narobił ale ciągle mówię, że to zawodnik, który powinien grać i będzie robił robotę. na prawym skrzydle. chyba, że nauczy się grać lewą. a pasowałoby. tylko czy nie za późno?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)