po tym co pokazał wczoraj zasługuje na osobny wątek - wreszcie doczekałem się godnego następcy braci Radzkich !!!
-
-
Patrik Valcak Superhero
[s]i ode mnie SZACUNEK , wszedłem własnie na forum hokejowe żeby założyć wątek Patrykowi :) a tu już jest !!!
profesjonalny łomot !!!
trafiłeś u mnie do szacownego Grona ( z dużej litery :D)[/s]
1.Rafał Radzki za posłanie przeciwnika za bandę (czy ktoś pamięta kto wyleciał z lodu?)
2.Martin Dudas za wysłanie Bagińskiego w kilkusekundowy niebyt
[s]3.Patryk Valczak za 3 podbródkowe i 4 sierpowe zmieszczone na Guziku z ciągu 9 sekund[/s]
choć obiektywnie bardziej bym wolał żeby sprowadził na ziemie jednego z sanoczan.
Ciekawe który d.ebil rzucił w Valcaka podczas bójki
dla tych którzy nie widzieli
[url=https://www.youtube.com/watch?v=39Ybe3KOZWw#t=28]KLIK[/url]
Nie ma sie czym podniecać.
Wczoraj Super Hero to byl Grzesiek Pasiut !
Brawa dla Patrika za wczoraj!! zresztą nie tylko za walkę ale również za fakt który bardzo przypadł mi do gustu.A mianowicie póżniej już po powrocie z szatni gdy stał przy bandzie i śledził dalszy przebieg meczu ubrany był w koszulkę Pasiastego Wojownika.( widać to na zdjęciach pod relacją na h-necie str.2)
Ponadto przy okazji wczorajszego incydentu warto przypomnieć dwa wcześniejsze wydarzenia z udziałem Patrika w meczach z Sanokiem. Pierwszy gdy paroma szybkimi załatwił skutecznie Vitka grającego wówczas w Ciarce oraz mecz sprzed dwóch lat kiedy "wielki Wojtuś Wolski "ówczesny bożek sanocki najpierw zaatakował z tyłu Valcaka a póżniej cofająć się patrzył jak sędziowie powstrzymywali wkurwionego Valcaka który pewnie wymierzył by sprawiedliwość pajacowi za oceanu.
Generalnie walka mecz ożywiła, a Patrik pokazał że patrafi nie tylko dobrze grać w hokeja!
>:D<
[img]http://hokej.net/pl/galeria,getZdjecieBig,221389,hokej.net67jpg.jpg[/img]
Orlean Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Brawa dla Patrika za wczoraj!! zresztą nie tylko
> za walkę ale również za fakt który bardzo
> przypadł mi do gustu.A mianowicie póżniej już
> po powrocie z szatni gdy stał przy bandzie i
> śledził dalszy przebieg meczu ubrany był w
> koszulkę Pasiastego Wojownika.( widać to na
> zdjęciach pod relacją na h-necie str.2)
> Ponadto przy okazji wczorajszego incydentu warto
> przypomnieć dwa wcześniejsze wydarzenia z
> udziałem Patrika w meczach z Sanokiem. Pierwszy
> gdy paroma szybkimi załatwił skutecznie Vitka
> grającego wówczas w Ciarce oraz mecz sprzed
> dwóch lat kiedy "wielki Wojtuś Wolski "ówczesny
> bożek sanocki najpierw zaatakował z tyłu
> Valcaka a póżniej cofająć się patrzył jak
> sędziowie powstrzymywali wkurwionego Valcaka
> który pewnie wymierzył by sprawiedliwość
> pajacowi za oceanu.
> Generalnie walka mecz ożywiła, a Patrik
> pokazał że patrafi nie tylko dobrze grać w
> hokeja!
chcialbys miec takiego "pajaca zza oceanu" w skladzie
Wczorajszy pojedynek także dla mnie jednym w lepszych :)
Jestem ciekawa natomiast wspomnianej sytuacji Radzik, kiedy to niby wyrzucił kogoś za bandę :)
Czy mógłby ktoś przybliżyć ta sytuacje, w jakim meczu to było. Pewnie na filmik nie ma co liczyć, a takie cos bym chętnie zobaczyła :)!!
Ciekawe co czuł na twarzy Guzik skoro Patrik trzymał na swojej prawej dłoni worek z lodem :D
Freaqmoniq Napisał(a):
> Wczorajszy pojedynek także dla mnie jednym w
> lepszych :)
> Jestem ciekawa natomiast wspomnianej sytuacji
> Radzik, kiedy to niby wyrzucił kogoś za bandę
> :)
> Czy mógłby ktoś przybliżyć ta sytuacje, w
> jakim meczu to było. Pewnie na filmik nie ma co
> liczyć, a takie cos bym chętnie zobaczyła :)!!
Radzki nie Radzik :P
Ujmę to tak - jak z nim rozmawiałem do wywiadu to witał i żegnał się lewą ręką, a Maser na prawą mu jakiś okład szykował. Chyba się mocno w coś uderzył...
Akurat ten pajac zza oceanu zadnej czesci ciala nie urywal:-)
Jak Patrik wychowywal Vitka to cala hala liczyla na glos, o ile pamietam:)
Ja bym do tej listy dopisał jeszcze jak Daniel udzielił upomnienia Bogusiowi Rąpale, aż ten przed nim klęczał
żółta kaczka Napisał(a):
> Ja bym do tej listy dopisał jeszcze jak Daniel
> udzielił upomnienia Bogusiowi Rąpale, aż ten
> przed nim klęczał
Wymieniać by można wiele :D ale wątek jest o odważnym Czechu z Ostawy i tymczasem muszę odpowiadać na pytanie Karampuka na temat jakiegoś tchórza co najpierw niewidoczny atakuje z tyłu a potem się cofa. Replikując-Na dwa miesiące a tyle chyba grał dla Ciarka, bym nie chciał.
Może tylko dwa miesiące, ale za to ile goli zdobył!
żółta kaczka Napisał(a):
> Może tylko dwa miesiące, ale za to ile goli
> zdobył!
Szanowny Kolego Ż.Kaczko mimo iż ten wybitny gracz za oceanu strzelił w owym czasie całe TRZY bramki, to pragnę przypomnieć że wątek jest o Graczu z nr. 40 z Cracovii!
nie wiem jakim trzeba byc megalomanem zeby zawodnika regularnie punktujacego w KHL nazywac "pajacem zza oceanu",
oj jakby nasza kadra skladala sie tylko z takich pajacow to bylibysmy znacznie wyzej niz teraz
ale tu nie chodzi o umiejętności hokejowe, można być świetnym zawodnikiem i jednoczesnie pajacem, tak trudno to pojąć?
zresztą macie tam teraz u siebie przykład takiego :D
Dzięki :-) Zle doczytalam :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)