Szewa!!!! Golll!!!!!
-
-
Noworoczny Trening 2015
...i te różowe kozaczki (czy gumiaczki?) Budzika... :D
Budzik wymiata w tych różowych kozakach... może powinien zmienić obuwie na ekstraklasę :D Czemu sędzia zakończył mecz w trakcie trwania akcji po której padła bramka na 4:4 :P
Sehtan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Budzik wymiata w tych różowych kozakach... może
> powinien zmienić obuwie na ekstraklasę :D Czemu
> sędzia zakończył mecz w trakcie trwania akcji
> po której padła bramka na 4:4 :P
Bo ktoś musiał wygrać . (:P)
Byłem na treningach przez 11 lat co roku do 2013 (kiedy nie mogliśmy wejść przez kolejkę przy kasach - i to mnie tak zraziło ,że jasna cholera.....szkoda ,bo taka tradycja przy dobrym marketingu mogłaby zgromadzić i 10 tyś .Wszystkiego dobrego dla wszystkich Pasiaków w 2015
I(WIKTORIA) Dzięki Małopolska TV obejrzeliśmy trening z naszego Zabrza
no to lepiej żeby przepowiednia z Żytką się sprawdziła bo jak nie, to... jaki Nowy Rok taki cały rok :D powodzenia dla wszystkich Pasiaków w 2015, ob ten rok był dla każdego z nas jak najlepszy pod każdym względem i oczywiście żeby Wielka Cracovia grała jak z nut, zarówno na trawie jak i na lodzie, szczęśliwego 2015! (WIKTORIA)
btw, gustowne :D[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10394056_10155012718870111_5657843888281270963_n.jpg?oh=3800b30db4f0f94e592664a80e4340cc&oe=552F572E&__gda__=1429496913_a5218c3988994b9ff64303be428e0c9e[/img]
Cracovia wygrywa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idealny początek Nowego Roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też bywałem na Treningach co roku nawet nie pamiętam od kiedy. TN na starym stadionie miały swój niepowtarzalny klimat, później ten jeden jedyny na Wielickiej. Wraz z otwarciem nowego stadionu gdzieś ten duch pierwszego meczu rozgrywanego w Nowym Roku uleciał. No ale dalej się chodziło, bo tak już było zakodowane w głowie. Teraz pierwszy mój opuszczony od nastu lat, przykro się zrobiło oglądając z pozycji fotela zamiast z trybun :(
A w tym 2015 roku życzę Nam wszystkim ponownego zwycięstwa w Derbach, zdobycia Pucharu Polski, spokojnej wiosny, wojaży w europejskich pucharach i mistrzostwa w hokeja :)
Budzik kreuje nową świecką tradycję:)
Rok temu miał chyba takie buty "kościółkowe" z paskami:)
moj pierwszy trening chyba na nowym stadionie? nie wiem. tak czy siak impreza rozczarowała i nawet nie było się z czego pośmiać gdyby nie Budzilk. bylo w tym wiecej zabawy teraz to juz w zasadzie nic
Chyba nigdy na TN nie widziałem tylu "młodych" na boisku co dziś(tu)
Ja mam tylko nadzieję, że klątwa zniknęła i Budzik nie odejdzie ;)
gargamel9998 Napisał(a):
> Ja mam tylko nadzieję, że klątwa zniknęła i
> Budzik nie odejdzie ;)
Przecież to Żytko zdobył pierwszą bramkę, klątwa może zostać >:D<
eredin Napisał(a):
> A przy okazji, czemu nie ma Wdowiaka?
jest, jest - piękna asysta do Zjawy(tu)
Kausz Napisał(a):
> Budzik kreuje nową świecką tradycję:)
> Rok temu miał chyba takie buty "kościółkowe" z
> paskami:)
[img]http://sf3.s3.amazonaws.com/photos/52c422b73143e7_44496361.jpg[/img]
Po długiej przerwie (ciężka kontuzja) ujrzeliśmy w bramce Cracovii II - Damiana Drzewieckiego. Drzewko, dużo zdrowia(tu)
SaNtO Napisał(a):
> moj pierwszy trening chyba na nowym stadionie? nie
> wiem. tak czy siak impreza rozczarowała i nawet
> nie było się z czego pośmiać gdyby nie
> Budzilk. bylo w tym wiecej zabawy teraz to juz w
> zasadzie nic
dokładnie......
jest szansa,żeby w przyszłym roku Trening odbył się na Wielickiej ?
"oo,widzę,że sprzedajecie połówki zapiekanek...a można kupić gryza ? " :D
atmosfera na trybunach to jedno ale niemal zero bekowego podejscia przez Panów piłkarzy rozczarowuje. chyba tylko Kapustka próbował coś powozić. a tu sie przeciez prosi o jakąś manianę we włanym polu karnym, jakis samotny rajd bramkarza, wejscie wzlizgiem Siemona z ławki :D nie wiem - cokowliek :P a zamiast tego był liniowy idiota, który podnosił centymetrowe spalone i nawet mu główny pokazał ręką, żeby się uspokoił. bez sensu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)