Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Puchar Polski 2014

• Hokej
    • Rozpoczęto 20.11.2014 o 09:21
      Ostatnia aktywność 31.12.2014 o 02:11
      77550 wyświetleń
    • marczek

2.3K
      620
    • 29.12.2014 o 13:38
      Post #1048450 29.12.2014 13:38
    kolega taki odważny w internecie - ciekawe czy jak przyjdzie co do czego to "zrzuci rekawice"? dziwie Ci sie kolego HA ze takie rzeczy tu wygadujesz, anonimowy jestes do czasu a za takie teksty ktos Ci moze ryjek obic, a szkoda by bylo ostoi moralnosci ;) a na hokej.necie zaczela sie inwigilacja naszego forum i placz jacy to oni biedni bo im ktos szalik zabral ;)
    • Piszpan Jerzy

245
      83
    • 29.12.2014 o 13:58
      Post #1048452 29.12.2014 13:58
    Zakaz stadionowy dla tej pani która zrobiła z HYMNU POLSKI .... kolęde! W dupie sie przewróciło i jej i organizatorowi który na to zezwolił. Było oczywistym, że należy odśpiewać Hymn poprawnie i brawo dla tych którzy go odśpiewali (pisze o drugim pólfinale). Osoby prowadzące doping (z megafonami czy jak sie to zowie), niestety mogło być lepiej. Bardzo słabiutko było Was słychać już 20 rzędów wyżej (pomijam już fakt "przerywającego" sprzętu). Należało chyba podejść kilka rzędów do góry bo dól i tak by Was słyszał a przynajmniej na górze było by lepiej słychać. Siedziałem w rzędzie 23 sektora A, centralnie na wprost mnie był megafon i nic nie bylo słychać przez 80 % meczu. Tak samo brakowąło Wam reakcji na to co się dzieje do okoła. Kilka razy sami się złapaliście na tym, że podczas klaskania (lokomotywa, W Królewskim, Krakowie itp.) zaczynała leciec muzyka z głosników z powodu przerwanej gry, zamiast przeciągnąc klaskanie az muzyka ucichnie i wtedy odliczyć i wejść ze śpiewem to spiew wchodził podczas zagłuszającej muzyki. i tak było na pewno min. 6 razy. No i brakowało też mobilizowania publicznosci poprzez CAŁA HALA ŚPIEWA Z NAMI albo CAŁA HALA ODPOWIADA tak jak to mialo miejsce w ostatnich 4 minutach. A takie mobilizowanie na pewno działa na co trzecią osobe z tych które nie śpiewają. Czego mi jeszcze zabrakło? Podzielenia trybun na połowe, mozna było zrobic granice miedzy sektorem np. A5 i A6 i tym samym sektory A6-A7-A8 i kolejne spiewały by razem a odpowiadały by sektory A5-A4-A3 itd. A dobrze wiemy że sa proste przyśpiewki które kozacką wychodzą na dwa głosy gdzie śpiewają jedni np. PASY GOL PASY GOL jeden raz po czym wchodzą drudzy i śpiewają to samo! jedni nakręcają drugich, jedni chcą byc głosniejsi od drugich i w prosty sposob mozna szybko tekst załapać słysząc jak to samo spiewa druga grupa. Aczkolwiek prowadzący się starali wiec nie jest tak że ich ganie. Zwyczajnie mogło byc lepiej. Ktoś tam beczy, że wylgaryzmy były szłyszane i spiewane na trybunach , pyerdolnij sie w łeb jeden z drugim. Na Naszym pólfinale słyszałem raz (może był jeszcze drugi, nie mam pewnosci) kiedy leciało wTSK i raz kiedy leciało BYLI ZDRAJCAMI. Czyli max 3 razy przez 2 godziny. I to ma byc duzo? chyba ktoś ma zapalenie dupy. Kilka razy (max3) było śpiewane JAZDA Z RURAMI wiec i to było mało. Tyle wulgaryzmów, wielkie poruszenie, płącz lament sraczka galopka. NA PIELGRZYMKI ZAPIER%%LAC jesli Was to boli. Albo na turnieje szachowe. Jeden z drugim w domu nie bacząc na dzieci, *urwuje jak sie pierdzielnie młotkiem w palec lub gdy spadnie mu kawałek szynki z kanapki, wychodzi pozniej na ulice i prawilnus sie robi... Ja osobiscie wTSK zaintonował bym dwa razy, tuż po rozpoczeciu meczu i w ostatniej minucie meczu. Dziewczyny z rzeki, na koszu z Galatą poswięciły Nam 50 % swojego śpiewania wiec trąca mi tu hipokryzją. Nie rozumiem jednego, dlaczego Radzik nie zjechał z tafli pod koniec meczu, dlaczego tego nie zrobiono kiedy sterczał w bramce BEZ KIJA kilkadziesiąt sekund?! Nawet grający w STSie nieznający sie w ogole na hokeju wie, że jak ktos przegrywa pod koniec meczu jedną bramką, to wycofuje się bramkarza!!! Reasumując, fajne przeżycie. Z dopingiem powinno być lepiej. ostatnie 4 minuty to powinien być poziom obowiązujący przez min. pół meczu. A już na pewno przez trzecią tercje kiedy przegrywaliśmy. HA co Ty ćpiesz?
    • Gondor

107
      0
    • 29.12.2014 o 14:02
      Post #1048453 29.12.2014 14:02
    Dokładnie. ___ Zróbcie proszę vlepki z tego projektu z oprawy. Wezmę 200 szt. Czy można gdzieś dostać tą grafikę/projekt? Może być na PRV...
    • Ferencvaros

2K
      103
    • 29.12.2014 o 14:32
      Post #1048459 29.12.2014 14:32
    hrobry82 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Hockey Archiwes Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > @#$%&ć PZHL było raz a rynszok w wykonaniu > > Tyskich prawie non -stop! Mnie osobiście nie > > podoba się taka forma kibicowania.. > Nienawidzę > > ordynusów i z chęcia bym oklepał morde > > niejednemu kibolowi. Ale cóz zawsze saw > grupie. > > Solo u nich nie wchodzi w grę! Gardzę ta > nacją > > i nic na to nie poradzę! > > > mnie osobiscie to zdanie sie podoba :D :D :D > > krotko, trafnie i na temat buahahahahah > > we dwoch HA damy rade, i pogonimy te bande > ordynowsow na 4 wiatry, nie moge wrecz doczekac > sie najblizszego hoka > > dobrze ze z kin nie chcesz wywalac ordynosow, tam > to mielibysmy roboty! Jestem z Wami! Slyszalem, ze mozemy liczyc tez na poparcie, przynajmniej internetowe, Walasa83 i Gondora (bo to moj imiennik, chociaz absolutnie nie jestesmy spokrewnieni). Rozwalimy kliki kibolskie na Cracovii! Skonczyl sie czas wtsk, byli zdrajcami, antydopingu, szowinizmu, rasizmu, alkoholizmu i merkantylizmu! W zasadzie, to moglibysmy we czworke sformowac taki Obywatelski (uwielbiam to slowo!) Patrol, ktory po prostu wylawialby na trybunach kiboli, i proponowal im solo, na ktoro oczywiscie nie wyskocza, wiec wskazywalibysmy ich odpowiednim sluzbom. Przeciez wielkim ulatwieniem bedzie dla nas monitoring! Chrobry dobrze proponuje- nie ograniczajmy sie do stadionu i hali. Ordynansow, znaczy, przepraszam- ordynusow- usunmy tez z kin, hipermarketow (myslicie, ze kto walczyl o karpia w Lidlu?), przystankow autobusowych i ogolnie ze wszystkich miejsc gdzie wystepuja... Pozdro dla normalnych kibicow! Ja nie wiem co to znaczy WTSK! Wi*la lokalnym rywalem, nie wrogiem!
    • marczek

2.3K
      620
    • 29.12.2014 o 14:34
      Post #1048460 29.12.2014 14:34
    Radzik nie zjechał bo nie było do tego okazji w ostatnich dwóch minutach, niestety ale chyba wyszedł pośpiech i nie potrafiliśmy przetrzymać krążka w ich tercji, albo oni sie tak dobrze bronili - nie zawsze sie da zjechac.
    • quentin

8.9K
      4.5K
    • 29.12.2014 o 14:58
      Post #1048466 29.12.2014 14:58
    Piszpan Jerzy Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Nie rozumiem jednego, dlaczego Radzik nie zjechał > z tafli pod koniec meczu, dlaczego tego nie > zrobiono kiedy sterczał w bramce BEZ KIJA > kilkadziesiąt sekund?! Nawet grający w STSie > [u]nieznający sie w ogole na hokeju wie[/u], że jak > ktos przegrywa pod koniec meczu jedną bramką, to > wycofuje się bramkarza!!! Czy ten "znający" się na hokeju wie że ku temu muszą być warunki? Widocznie takowe nie zaistniały, co każdy znający się na hokeju widział na własne oczy. Zjazd dla samego zjazdu to inna dyscyplina.
    • greg

1.2K
      0
    • 29.12.2014 o 15:37
      Post #1048471 29.12.2014 15:37
    marczek Napisał(a): ------------------------------------------------------- > a na hokej.necie zaczela sie inwigilacja naszego > forum i placz jacy to oni biedni bo im ktos szalik > zabral ;) przecież My nie zabieramy tylko kupujemy w/g prostytutek z reymonta, więc ocb ;)
    • marczek

2.3K
      620
    • 29.12.2014 o 15:53
      Post #1048473 29.12.2014 15:53
    pierwszy raz gdzieś pojechali i myśleli ze są u siebie na Arenie i będą się przechadzać po sektorze dla naszych i machać przed oczami barwami gorszej strony błoń a my będziemy stać i klaskać ;) i zdziwieni, a HA zdziwiony razem z nimi ;)
    • stary kibol

5.4K
      2.2K
    • 29.12.2014 o 16:55
      Post #1048477 29.12.2014 16:55
    Retransmisja meczu półfinałowego. 3 tercja.
    • klekot

576
      39
    • 29.12.2014 o 17:15
      Post #1048485 29.12.2014 17:15
    Radzik nie zjechał bo faktycznie nie było ku temu "warunków" tzn. nie wywalczyliśmu bulika w tercji Sanoka i w ogóle tam nie wjechaliśmy z gumą... strasznie byłem roczarowany końcówką, pierwszy raz widziałem że nasza drużyna nie ma pary aby zaatakować w końcówce meczu i moim zdaniem główna przyczyna to przez cały mecz przeciągane zmiany w tym w III tercji szczególnie...w przekroju meczu to straszna utrata sił, naszym zawodnikom brakuje dyscypliny oni robią "swoje" i mysle że mają w głębokim poważaniu uwagi trenera ( nie wierzę aby Rudi nie widzial tych przeciąganych zmian) powoli mam wrażenie że w naszym Klubie zaczynają rządzić zawodnicy....jak dawniej było w Tychach nasi chłopcy są "wielkimi graczami" i maja w du...e dyscyplinę, będą jeżdzić do upadłego aż w końcu cos wpadnie, sa madrzejsi od Trenera i mają ulubioną rozrywkę...to napierdalan...ka na cudzoziemców jacy beznadziejni, tracą najwięcej bramek etc. podczas gdy paru naszych krajowych "gwiazdorów" gra 50 % tego co grali w ubiegłym sezonie... PS1 nam trzeba na gwałt 2 klasowych obrońców i napastnika do pierwszej piątki bo sam Pasiut tego nie uciągnie, PS 2 goscie z frantica niestety zero goli i dwie bramki stracone ( fakt jedna to ordynarny błąd Kruczka), choć wielka szkoda że Josef tym razem nie trafił okienka próbował ale niestety krążek przechodził obok słupka lub nad poprzeczką PS3 Fraszko do pierwszego ataku zamiast Sebastiana Kowalówki ( który jest cieniem gracza z ubiegłego sezonu ) jego brat Adrian juz się praktycznie pożegnał z kadrą bo taki poziom prezentuje a Sebastian jest na najlepszej drodze żeby wypaść z kadry z taką grą
    • Les

765
      312
    • 29.12.2014 o 17:19
      Post #1048487 29.12.2014 17:19
    Ferencvaros Napisał(a): ------------------------------------------------------- > hrobry82 Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > Hockey Archiwes Napisał(a): > > > -------------------------------------------------- > > > ----- > > > @#$%&ć PZHL było raz a rynszok w wykonaniu > > > Tyskich prawie non -stop! Mnie osobiście nie > > > podoba się taka forma kibicowania.. > > Nienawidzę > > > ordynusów i z chęcia bym oklepał morde > > > niejednemu kibolowi. Ale cóz zawsze saw > > grupie. > > > Solo u nich nie wchodzi w grę! Gardzę ta > > nacją > > > i nic na to nie poradzę! > > > > > > mnie osobiscie to zdanie sie podoba :D :D :D > > > > krotko, trafnie i na temat buahahahahah > > > > we dwoch HA damy rade, i pogonimy te bande > > ordynowsow na 4 wiatry, nie moge wrecz doczekac > > sie najblizszego hoka > > > > dobrze ze z kin nie chcesz wywalac ordynosow, > tam > > to mielibysmy roboty! > > > Jestem z Wami! > > Slyszalem, ze mozemy liczyc tez na poparcie, > przynajmniej internetowe, Walasa83 i Gondora (bo > to moj imiennik, chociaz absolutnie nie jestesmy > spokrewnieni). > > Rozwalimy kliki kibolskie na Cracovii! > > Skonczyl sie czas wtsk, byli zdrajcami, > antydopingu, szowinizmu, rasizmu, alkoholizmu i > merkantylizmu! > > W zasadzie, to moglibysmy we czworke sformowac > taki Obywatelski (uwielbiam to slowo!) Patrol, > ktory po prostu wylawialby na trybunach kiboli, i > proponowal im solo, na ktoro oczywiscie nie > wyskocza, wiec wskazywalibysmy ich odpowiednim > sluzbom. Przeciez wielkim ulatwieniem bedzie dla > nas monitoring! > > Chrobry dobrze proponuje- nie ograniczajmy sie do > stadionu i hali. Ordynansow, znaczy, przepraszam- > ordynusow- usunmy tez z kin, hipermarketow > (myslicie, ze kto walczyl o karpia w Lidlu?), > przystankow autobusowych i ogolnie ze wszystkich > miejsc gdzie wystepuja... > > Pozdro dla normalnych kibicow! > > Ja nie wiem co to znaczy WTSK! > > Wi*la lokalnym rywalem, nie wrogiem! Ferenc - przyznaj się co jadłeś, albo piłeś i daj trochę :)
    • *KSC*

767
      0
    • 29.12.2014 o 17:57
      Post #1048498 29.12.2014 17:57
    Sporym błędem bylo chyba to ze nie rozgiegliśmy meczu z Katowicami 23 grudnia bylibysmy w rytmie meczowym plus podbudowani po takim spotkaniu ,ewentualnie mozna by cos bylo poprawić,na pewno ta przerwa nie wpłynęła na nas dobrze Teraz wiadomo najważniejsze play-offy trzeba na pewno pomysleć o wzmocnieniach tu chyba zgoda w 100% ze obrońca a najlepiej dwóćh to konieczność ,jesli nie ma kasy to trzeba zrobić jednak podmiankę !co do napastnika bym sie nie upierał jest solidny Dvorak nawet za dwóch obronców ściągnąć jednego solidnego ,wiem ze za duzo nie mamy ,ale coś jednak pasuje chyba zrobić ? ,druga sprawa popracować nad kondycją by grac przez trzy pełne tercje tu juz trener ma spore pole do popisu
    • marczek

2.3K
      620
    • 29.12.2014 o 18:36
      Post #1048502 29.12.2014 18:36
    Nie przesadzajmy,jesli podeszli z marszu to pewnie kondycja przyjdzie na luty i nie robmy tragedii z przegranej w polfinale,bo niewiele braklo zeby wygrac i to raczej koncentracji niz umiejetnosci. Wymiana zawodnikow co widac po Krajcim i Cichym chyba jednak nie wyszla na dobre,lepiej sie wzmocnic niz zamieniac bo zaraz sie okaze ze spadlismy z deszczu pod rynne jak Sanok. W styczniu wynalezlismy Fojtika i Valcaka jak dobrze pamietam takze da sie ;) Poza tym w lidze idzie nam nadzwyczaj(jak na ten sklad) dobrze,takze troche tej dramy nie rozumiem, choc w kontekscie obroncow sie zgadzam,napastnikow mamy o ile Dvorak wroci.
    • play

131
      26
    • 29.12.2014 o 18:43
      Post #1048503 29.12.2014 18:43
    Fojtik i Valcak przyszli z poczatkiem sezonu 2012/13 a nie w styczniu?
    • *KSC*

767
      0
    • 29.12.2014 o 18:55
      Post #1048505 29.12.2014 18:55
    marczek tragedii nikt nie robi ,bo była by wtedy gdybyśmy w ogóle nie zagrali w Arenie w P.P Oczywiście ze pasowałoby się wzmocnić ,a nie wymienić ,ale skoro tyle się mowi ze mamy kasy tyle co mamy ,to jest jakaś alternatywa niż nic nierobienie jak to było w ubiegłym sezonie co do ktorego chyba sie zgodzisz ze był na końcu zły chyba lepiej cos zrobić niż nic nie robic?
    • rmszar

11.7K
      872
    • 29.12.2014 o 18:58
      Post #1048506 29.12.2014 18:58
    marczek Napisał(a): ------------------------------------------------------- > W styczniu wynalezlismy Fojtika i Valcaka jak > dobrze pamietam takze da sie ;) Brak lecytyny. Fojtik i Valcak przyszli w sierpniu 2012, zakontraktowani oficjalnie we wrześniu. Razem z Dudasem.
    • żółta kaczka

6.1K
      808
    • 29.12.2014 o 19:28
      Post #1048507 29.12.2014 19:28
    Na powrót Dvorzaka w tym roku to ja bym za bardzo nie liczył, a już zwłaszcza na powrót do wysokiej jakości gry.
    • torreador

3.6K
      1.3K
    • 29.12.2014 o 20:35
      Post #1048513 29.12.2014 20:35
    Tym bardziej że do końca roku tylko 2 dni i mecz w Bytomiu.
    • Blizzy

3.5K
      2.2K
    • 29.12.2014 o 20:43
      Post #1048514 29.12.2014 20:43
    Tak jeszcze wracając do naszego meczu z sanokiem, i odczuci ludzi co byli pierwszy raz. [quote] na pozytywne wyróżnienie zasłużyli kibice Cracovii. Spodziewałem się, że większość meczu będzie bluzgów na Wisłę (zresztą pisałem o tym po koszykarkach, że pewnie Cracovia na hokeju się zrewanżuje Wiśle i też sporo pobluzga), a tymczasem tylko raz było "Wisła to...", a poza tym 80% czasu jak najbardziej pozytywny doping.[/quote] Ci co byli od mnie z pracy, także mieli pozytywne odczucia. No i liczą na kolejne takie mecze Cracovii, w Kraków Arenie.
    • Diabel

14.8K
      18.5K
    • 29.12.2014 o 20:58
      Post #1048518 29.12.2014 20:58
    ogólnie zajebista sprawa, mam nadzieję że częściej będziemy tam gościć na hokeju :) nie kumam za bardzo, lub inaczej , sanoccy kibice chyba nie bardzo skumali o co chodziło z drugim hymnem na naszym pólfinale. to też stwierdzili że zapodadzą swój w niedziele ;) nie mogę się doczekać MS :) a propos buractwa, koło nas na A1 gość se siedział na schodach i leciał wiązanką kurwisto mięsistą swoim zapitym głosem przez całe 60 minut + 2 przerwy, więcej takich żywych reklam hokeja :D ale ogólnie luzik, dzieciarni sporo było w naszej grupie znajomych i wyszła zachwycona :)

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie