Pięknie !
btw. Jeśli Cracovia wejdzie do finału, to czy zagra jako gospodarz??
-
-
Puchar Polski 2014
[i]Każdego dnia spodziewamy się po 13 tys. widzów. Część biletów przekazaliśmy klubom dla hokeistów i ich rodzin, a pewna pula zarezerwowana została również dla sponsorów - wyjaśnił szef PZHL.[/i]
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/plh/news-puchar-polski-w-krakow-arenie-sprzedano-juz-19-tys-biletow,nId,1579040#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Z fb Kraków Areny.
Gdzie jest informacja o Pucharze Polski??
Chwilę jeszcze czekaliśmy na grafiki od organizatorów - tj. plakaty meczowe, [b]Niestety wciąż nam nie przysłali[/b], Mamy nadzieję że tak też będzie ok, większość biletów z tego co wiemy już dawno została sprzedana
Pozwolę sobie sparafrazować imć Stonera - pewne rzeczy nigdy się nie zmienią. Trzeba dopiero zmienić ludzi. Jak przyjdą tacy, co nie wiedzą że można nie zrobić plakatu to zrobią. Nawet im do głowy nie przyjdzie, że mogliby nie zrobić.
Niestety Kaczko, to co robią ludzie z ARM S.A. to, oględnie mówiąc, obstrukcja.
Grafiki itp. mieli dawno. Choćby dostarczone przez Eventim. Ale jak się nie chce, to się nie wrzuci.
sektor c10 na finale jest po naszej stronie ?
Nawiązując do pytania o sektor C - ja mam bilet na C16 i nie wiem między kim będzie dane mi siedzieć...
Doskonale rmszarze - wniosek wciąż pozostaje ten sam
Czy można gdzieś jeszcze kupić bilety oprócz eventimu.
Owszem, Kaczko. Dotyczy to zarówno ARM, jak i PZHL.
rafaelo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy można gdzieś jeszcze kupić bilety oprócz
> eventimu.
W Media Markt przy Alei Pokoju 67 w pobliżu "Kraków Arena" po drugiej stronie ulicy (w dziale "muzyka"). Zresztą wystarczy pytać o bilety na imprezy w Kraków Arena.
Dzięki
Czy bilet za 10 zł obejmuje oba mecze półfinałowe?
Tak.
Nudziło mi się, na eventimie tak wygląda sprawa z półfinałami.
[img]http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_1x8MliDZEN0EhNzSuegWtEko4aGGPRha.jpg[/img]
Przed PP warto nabyć nowy tkany szalik HOCKEY TEAM:) Cena - 35zł, dostępny w sklepie Właściwa Strona Błoń.
[IMG]http://i62.tinypic.com/11b3tqw.jpg[/IMG]
A z finalem jak? ;)
Na eventimiie pojawily sie bilety na parking - fajnie to wyglada. Impreza 10 zł parking 30 :D
Parking sprzedaja ARM za pośrednictwem Eventim. Taka jest ich stała cena.
Obserwator Napisał(a):
> Nawiązując do pytania o sektor C - ja mam bilet
> na C16 i nie wiem między kim będzie dane mi
> siedzieć...
Niedaleko na C19 bedzie kilku Pasiakow ;)
rmszar Napisał(a):
> Parking sprzedaja ARM za pośrednictwem Eventim.
> Taka jest ich stała cena.
Wiem, że to normalna cena. Natomiast ciekawe że organizator nie bierze też profitów z parkingu skoro wynajmuje cały obiekt.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)