Najlepsze jest to, że jeszcze troche czasu do półfinału zostało i jeszcze pewnie sporo biletów znajdzie swoich właścicieli :)
-
-
Puchar Polski 2014
[quote]Nie spada zainteresowanie biletami na turniej finałowy Pucharu Polski w Kraków Arena! W ostatnich 24 godzinach gdy został otworzony sektor C zostało sprzedanych 1557 biletów na spotkania półfinałowe! Na finał gdzie dostępne są bilety na oba sektory sprzedano w tym samym czasie 1135 biletów! Na stronie eventim.pl, Puchar Polski jest nr. 1 w TOP10 sprzedaży biletów[/quote]
Oby tak dalej, gdyby udało nam się awansować do finału, to dopiero sprzedasz dostanie kopa.
Bilety są już dostępne w WSB.
Informacje ze bilety mozna kupić w WSB proponuje przykleić i to nie tylko w forum hokejowym. Fajnie jakby był komplet. Ja juz kupiłem 40 biletow z czego połowa nigdy nie była na hokeju. spora szansa dla nas , zeby wypropomowac sekcje hokeja.
Pomimo późnej godziny podania informacji, już wczoraj sprzedało się bardzo dużo biletów. Podejrzewam, że dzisiaj się już skończą, dlatego planujemy zakupić kolejną partię na sektory C2, C4, C6, tylko to się tak dynamicznie zmienia, że trudno powiedzieć na czym się skończy.
chyba będą musieli dobudować sektor D ;)
ciekawe jakby to wygladalo, gdyby faktycznie rozreklamowali to wydarzenie
Po co, wystarczy dodać miejsca stojące, na Siedleckiego dało się na finale w 2006 r. upchać 4500 widzów, to na Arenie też się da ! :D
Na chwilę obecną na półfinał frekwencja jest o wiele, wiele wyższa, niż 4.500 ludzi.
To się rozumie samo przez się, miałem na myśli to, że z ówczesnej pojemności hali dało się ją powiększyć o 100 % lub nawet więcej !;)
Jestem ciekaw, czy gdy sprzedarz osiagnie 100 procent, miasto zdecyduje się na otwarcie tych nieszczesnych 804 miejsc na rozsuwanych trybunach. Koncert jest 16, a mecze 27.
Ja jestem ciekawy ile biletów trafiło do koników?
Może naiwny jestem, ale ja myślę, że mało. Wydaje mi się, iż przy pojemności 15 tysięcy było za duże ryzyko, że eventim będzie miał napodaż i konikom by zostały.
Ale prawdopodobnie w błędzie jestem tak na serio patrząc.
A ja jestem pewien, że nie ma co gadać tylko każdy powinien chwycić za telefon i zmobilizować wszystkich swoich znajomych, nawet tych z dzieciństwa.
W WSB są bilety tylko na półfinał czy też na finał?
Obecnie w WSB biletów brak, wszystko się sprzedało. Zamawiamy kolejną pulę. (półfinały)
Jedno można juz teraz powiedzieć, będzie to rekord frekwencji ostatnich dwudziestu, a może i więcej lat na hokeju, biorąc ;od uwagę też występy reprezentacji. Mam nadzieję że zawodnicy zostawią na lodzie serce i pokażą szerszej publice, jak widowiskowym sportem jest hokej.Moim zdaniem drużyny powinny się dogadac jeszcze przed turniejem co do bójek.......
Dobrze, ze nie co do wyniku...
Ręce opadają...
A dlaczego to ręce opadają? Wysuń sobie kolego że w szanujących sie ligachnp: w Finlandii jest to normąi robione pod kątem przyciągnięcia większej liczby kibiców na trybuny!
No dobra, ale to nie hamerykanski wrestling, ani jakiś mecz pokazowy, tylko poważne granie..
Co nie zmienia faktu, ze jakaś bojka by była jak najbardziej mile widziana dla dobra widowiska ;)
Bo przecież najważniejsze w tych meczach jest właśnie propagowanie hokeja i pokazanie go szerszemu gronu również tych "potencjalnych" kibiców, a nie nic nie warty plastikowy puchar...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)