Pamiętajcie o tym, że to nie my organizujemy ten turniej, przez to dogranie niektórych rzeczy zajmuje masakrycznie dużo czasu :(
-
-
Puchar Polski 2014
O jakich sektorach mowimy?
bilety Stowarzyszenia to nie jest A1 i A20 ale zakładam że skolonizujemy tę część hali od A20 do A5 a może więcej - wszyscy na Puchar
Puchar jest nasz i mam nadzieję że go nie oddamy !!!!!
[small]gruszka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pamiętajcie o tym, że to nie my organizujemy ten
> turniej, przez to dogranie niektórych rzeczy
> zajmuje masakrycznie dużo czasu :([/small]
Zakładając, że mowa jest o A1 i A20 - mam takie dziwne przeczucie, że choć może i plan był dobry, ale wyjdzie z tego tylko kłótnia i sporo żalu, a pożytku niewiele. Sorry, chciałbym się mylić, ale wiem co sam czuję czytając taki news, więc podejrzewam co również czują inni, którzy przez pół godziny czy godzinę bezskutecznie próbowali się tam wbić. Bo teraz to "najwierniejsi" fani hokeja, ci którzy tym A1 byliby najbardziej zainteresowani są porozrzucani - a to na A2, a to na A9, a to na A10 - kto teraz zrezygnuje z tamtego biletu i kupi następny? Moje przeczucie jest takie, że ciężko będzie Wam to A1 i A20 upłynnić, a jeśli się uda, to nie wśród "fanów hokeja", bo oni bilety jakieś już mają, ale raczej wśród fanów Cracovii niezwiązanych z hokejem - ergo proszę wybaczyć szczerość, ale tą ofertę lepiej chyba dać na podForum piłkarskim, niż hokejowym.
Jeśli chodzi o inne miejsca to sorry i nie ma tematu, wtedy inicjatywa super. Ale i tak sugeruję dać to ogłoszenie również poza podForum hokejowym.
A3-A5. - mówię o biletach STC
To inicjatywa ze wszech miar słuszna i pożyteczna. Brawo. Zawsze znajdzie się ktoś, kto biletu nie kupił, lub jest mu nazwijmy to "niełatwo" kupić - a to słabo korzysta z internetu, a to nie ma możliwości płatności online, a to po prostu nie ufa takim rozwiązaniom, nieważne czemu, powody dowolne. I stowarzyszenie właśnie od tego jest, żeby takim kibicom wyjść naprzeciw, bez względu na to ilu ich jest, choćby nawet 5. Także brawo, naprawdę za tą akcję brawo.
Natomiast jako patrzący z boku, jeśli mogę dwie sugestie:
1. na przyszłość przed akcją zapowiedzieć przynajmniej, że "postaramy się ułatwić i pośredniczyć...", żeby kibice o których pisałem wyżej w dniu rozpoczęcia sprzedaży nie szukali gorączkowo możliwości zakupu, bo pewnie i tacy się trafili w tej grupie
2. ponieważ kiedyś liczyłem, to wiem, że na podForum hokejowym pisuje (przynajmniej 1 post) średnio +/- 70 nicków na kwartał, po czym w następnym kwartale ok. 20 z nich znika bezpowrotnie i pojawia się ze 20 dotychczas nieobecnych. Ergo - kto był bardzo zainteresowany to w większości bilet już nabył i tutaj rozprowadzić jakieś będzie po prostu trudno. Oczywiście info powinno być - i dobrze że jest - bo to w końcu podForum hokejowe, ale duży nacisk sugeruję położyć na inne kanały dystrybucji. Nie wiem gdzie jeszcze daliście to info, pewnie w wielu miejscach, i bardzo dobrze, ale jeśli jakieś jeszcze możliwości pozostały, skupiłbym się na wykorzystaniu wszystkich możliwości.
To takie dwie rady na marginesie w stylu "moim zdaniem". Natomiast sama akcja - super, tak jak pisałem - ze wszech miar słuszna i pożyteczna, to jest właśnie to co stowarzyszenie kibiców jako organizacja dla kibiców służebna robić powinna. Ode mnie - BRAWO!
Żółta kacza - zgadzam się z Tobą w pełni - to nasz błąd, że nie daliśmy choćby najmniejszego sygnału o tym, że takie kroki czynimy. Mam jednak nadzieję, że zamówione bilety zejdą, a my ułatwimy dzięki temu zakup wejściówek niektórym osobom i hokejowa Cracovia zagra przy takim dopingu i atmosferze na jaki zasługuje od dawna :)
Open the balcony ;) Bo zaczynam się bać, że moja pokerowa zagrywka z czekaniem na otwarcie piętra skończy się tym, że braknie biletów :) A poza tym muszę jeszcze czekać, bo nie wiem do końca ile biletów będę potrzebował obok siebie, echh... jak ja nie lubię tak czekać :)
Orientuje się ktoś jaka liczba biletów została już sprzedana? Na oko chyba więcej niż połowa z dostępnych na dole, czyli będzie to jakieś 4-5tys?
Na oko na dole na półfinały zostało mniej niż tysiąc. Otwacie sektorów C wydaje się być chyba przesądzone.
Będzie pełna hala? ;)
Rzuciłem okiem jeszcze raz i jednak jest ponad tysiąc. Ale nie zmienia to faktu, że po 2 dniach wynik jest całkiem, całkiem.
Hmmm... zajefajnie, ale ja jeszcze nie skończyłem namawiać znajomych by poświecili te dni na hokej w Arenie :) także jak skończą się bilety a nie otworzą się kolejne miejsca to się wku... :)
Quentin, te bilety poszły bez reklamy. Jak już pisałem otwarcie C jest praktycznie przesądzone.
To fajnie bo myślę że C będzie ciekawszym rozwiązaniem dla tej grupy, którą chce ściągnąć na PP.
Wchodzę na eventim.pl i mam tylko półfinały na 15:30. Jak zamówić bilet na półfinał o 18:30 gdy gra Cracovia???
Bierzesz 15[sup]30[/sup] - to jest bilet na oba półfinały razem
Aha - kurde nie skapowałem się...
Według moich prowizorycznych obliczeń zostały 1492 bilety na półfinały
W chwili obecnej dokładnie 1481, przy czym nie wpłynęły jeszcze grupowe zamówienia z Tychów, Sanoka i Jastrzębia.
Jutro powinienem mieć raporty geograficzne sprzedaży.
Czyli co ? Sukces Radku?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)